valla canım ncikini unuttum her zaman sohbete katılan biri deyildi saydı saydı gittikimmiş o yaw, ben görmedim yazdığını.. çok kınadım bende şimdi yaptığını.. herkesin kendi tercihi canım,
kimse sana neden normal doğum yapıyosun diyor mukii..??
selaaam verddmmmmmmmmm selammmmmmmmmmmmm
Eki Görüntüle 550091 Eki Görüntüle 550092 Eki Görüntüle 550093 Eki Görüntüle 550094 Eki Görüntüle 550095 Eki Görüntüle 550096 Eki Görüntüle 550097 Eki Görüntüle 550098 Eki Görüntüle 550099 Eki Görüntüle 550100 Eki Görüntüle 550101 Eki Görüntüle 550102 Eki Görüntüle 550103 Eki Görüntüle 550104 Eki Görüntüle 550105 Eki Görüntüle 550106 Eki Görüntüle 550107 Eki Görüntüle 550108 Eki Görüntüle 550109 Eki Görüntüle 550110 Eki Görüntüle 550111 Eki Görüntüle 550112 Eki Görüntüle 550113 guguşumun yeni cicileri :)
evet var benm belimden ziyade kalça kemiklerim daha fazla agrıyo belimi unutuyorum bile üstüne oturamıyorum ayaklarımı oynatamayorum rabbim kolaylık versin bize oglumda bukadar zorlanmadım ama kızımda cok zorlanıyorum rabbim yar ve yardımcımız olsunaz kaldı canım da bende zorlanıyorumm sende de akıntı var mı yoğurt gibi falan akıntı neysede bel ağrısı çok kötüü
selaaaaaaam şeker
valla canım ncikini unuttum her zaman sohbete katılan biri deyildi saydı saydı gittiakılıı işte sohbete katılan biride deildi sanırım
aleykum selam görmedim canım benim beni doğum heyecanı bastıda ondan
nasılsın canım seninki normal mi sezeyan mi olacak
26 kasımda sezeryan olucak canım sabah 9:30 da
selaaam verddmmmmmmmmm selammmmmmmmmmmmm
kızlar bide bişey sorucam şu giysilerden alntı yapınca gördüm eldiven varya benim onlardan fazla yok..
sanırım 5-6 tane ancak vardır yeter mi acaba.
yoksa alsam mı braz daha
2 hafta sonraya doğuruyorumm vallaaallahın izni ile
kıssss yeteerr annesi o kirletemez daha şimdilik yeter ama büyüynce ytine alırsın ..hem bazen eldivenini çıkarırsın bile minik elleri havayla temas ettsin annesi
kızlar bide bişey sorucam şu giysilerden alntı yapınca gördüm eldiven varya benim onlardan fazla yok..
sanırım 5-6 tane ancak vardır yeter mi acaba.
yoksa alsam mı braz daha
hadi kızlar hepinizi öptümbiraz evle ilgileniym
kendime bugun kadife siyah alt üst eşofman takımı aldım hastaneden eve gelirken giymek için 45 tl idi fiyatı onuda çantama koyıym havalar buz gibi oldu
selam kızlar nasılsınızzzzz.
demin öyle sinir oldum ki..
eşim akıllısına tl attır bana dedim en az 12 tl sms hakkı yapacaktım.
sen git 8 tl gönder.
turkcell de 4 tlsini kesmiş.
kalmış bana 4 tl.. aradım buna saydım saydım sinirlendim.
o da bağırdı çağırdı haklıymış gibi.
bende gelme eve dedim kafanı kırarım senin dedim.
benim kızın 3 tane var almayı düşünmüyorum ama doğunca lazım olursa bakarım artık
hahahah..
ne oldu canım, aldın mı dün akşam eve eşini :)))
yeter o zaman yaa almaya gerek yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?