2012 Aralık Anneleri Paylaşım Alan

kimmiş o yaw, ben görmedim yazdığını.. çok kınadım bende şimdi yaptığını.. herkesin kendi tercihi canım,
kimse sana neden normal doğum yapıyosun diyor mukii..??
valla canım ncikini unuttum her zaman sohbete katılan biri deyildi saydı saydı gitti akılıı iştesohbete katılan biride deildi sanırım
selaaam verddmmmmmmmmm selammmmmmmmmmmmm

aleykum selam görmedim canım benim beni doğum heyecanı bastıda ondan
nasılsın canım seninki normal mi sezeyan mi olacak

bende okumuştum o kişiyi çok olmuyor yazalı ama cevap vermemiştim çok cahilce bi laf geldi bana güldüm geçtim

az kaldı canım da bende zorlanıyorumm sende de akıntı var mı yoğurt gibi falan akıntı neysede bel ağrısı çok kötüü
evet var benm belimden ziyade kalça kemiklerim daha fazla agrıyo belimi unutuyorum bile üstüne oturamıyorum ayaklarımı oynatamayorum rabbim kolaylık versin bize oglumda bukadar zorlanmadım ama kızımda cok zorlanıyorum rabbim yar ve yardımcımız olsun

selaaaaaaam şeker

doğuruyo musun kızz yoksa.
benim normal görünüyor canım

kızlar bide bişey sorucam şu giysilerden alntı yapınca gördüm eldiven varya benim onlardan fazla yok..
sanırım 5-6 tane ancak vardır yeter mi acaba.
yoksa alsam mı braz daha

kızlar bide bişey sorucam şu giysilerden alntı yapınca gördüm eldiven varya benim onlardan fazla yok..
yoksa alsam mı braz daha

kıssss yeteerr annesi o kirletemez daha şimdilik yeter ama büyüynce ytine alırsın ..hem bazen eldivenini çıkarırsın bile minik elleri havayla temas ettsin annesi

yoksa alsam mı braz daha

benim kızın 3 tane var almayı düşünmüyorum ama doğunca lazım olursa bakarım artık

hadi kızlar hepinizi öptümbiraz evle ilgileniym
kendime bugun kadife siyah alt üst eşofman takımı aldım hastaneden eve gelirken giymek için 45 tl idi fiyatı onuda çantama koyıym havalar buz gibi oldu

hahahah..
ne oldu canım, aldın mı dün akşam eve eşini :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…