2012 Aralık Anneleri Paylaşım Alan

aynen benim de öyle kaburga ve leğen kemiklerime de dayanıyor hele sağ tarafa yattığımda çok oluyor bu.uygun bi pozisyonda oturdum mu daha rahatım.onlar da ne yapsın daraldı iyice yavrucakların yeri :)

evet cnm sağlıkla gelsinler inşallah sabrediyoruz az kaldı.

haklısın canım da onu bilen var mı insan sağlığını maalesef umursamıyorlar

malesef biz ne desek boş bu düzen değişmez sonrada yakınıp dururlar insanlar ilgisizlikten ölüyor
doktorlar öldürülüyor diye
aklıma gelmişken geçenlerde bi haber vardı çok üzüldüm 13 aylık bi bebek idrar yolu enfeksiyonu olmuş annesi o kadar doktora götürmüş teşhis konulamamış
en sonunda özel bi hastaneye götürmüşler geç kalındığı için çocuğun böbreğinin biri iflas etmiş diğeride yüzde 25 çalışıyormuş çok üzüldüm gerçekten

kızlar ben işime devam edeyim sonra yine görüşürüz
he bu arada annemden hala ses yok şimdi eşim aradı arayan varmı diye yok dedim sakın sen arama bakalım ne olacak diyor:)

Son düzenleme:
slmmm kizlarrrrrrrr
yaklasik 4 gundur ishal olmusum kizllarrr,sizlerdede boyle bisey varmi ve midemde bulaniyorrrr:26:
neden olabilirya yediklerim genelde ayni ama buara tatli ve cikolataya saldiriyom ondan olabilirmi ama 4 gun surermiyaaa:44:

slmmm kizlarrrrrrrr
yaklasik 4 gundur ishal olmusum kizllarrr,sizlerdede boyle bisey varmi ve midemde bulaniyorrrr:26:
neden olabilirya yediklerim genelde ayni ama buara tatli ve cikolataya saldiriyom ondan olabilirmi ama 4 gun surermiyaaa:44:

selam canım hoşgeldin
çikolata felan yiomuşsun canım olabilir istersen yemeyi bırak birde öyle takip et kendini

Son düzenleme:
selam canım hoşgeldin
çikolata felan yiomuşsun canım olabilir istersen yemeyi bırak birde öyle takip et kendini

ya zaten dun cok yedimmmmondan onceki gunler yemedimki 4 gundur ishalimm,midemde bulaniyooo
hic boyle olmamistimyaaa,zaten yarin tahlilerim var yapicam ordan dr umada bi gorunucem ne olur ne olmaz
kotu bisey olmasindaaaa

ya zaten dun cok yedimmmmondan onceki gunler yemedimki 4 gundur ishalimm,midemde bulaniyooo
hic boyle olmamistimyaaa,zaten yarin tahlilerim var yapicam ordan dr umada bi gorunucem ne olur ne olmaz
kotu bisey olmasindaaaa

hıııım anladım canım o zaman dediğin gibi doktoruna görün hemen bende hiç olmadı şimdiye kadar
ama ihmal etme olurmu önemlide olabilir

günaydınnnn kıslar görmeyeli nasılsınız bakalım doğuranlar olmuş allah analı babalı büyütsün darıısı bizlerin başına :) kaçgündür öldüm temizlik yaptık dünde mevlüt yaptık gece 2 de ancak yataga girebildim çokkkkkkkkk yoruldum ama çok şükür bunuda atlattık :) bu arada yeni ciciler aldık o malum ismi lazım olmayan yerden kilotlu çorap.eldiven,agız mendili,minik havlular,battaniye.kundak,biberon,bikaç pijama,veeee mevlüt kıyafeti aldım ona bayıldım çok güzelllll :) bilerek öyle beyaz falan oluyo ya ondan almadım farklı olsun istedim :) bu arada magnet kapı süsü falan aldık perşembe gelecek bakın resimleride ekliyecem birazdan :)

maşallah sana neler yapmışsın bayada bişey almışsın ahyırlı olsun tatlım

selam arkadaşlar nasılsınız...

ya sabah 9da kalktım o sabatan beri hareket etmiyor. acaba bir sorun mu var korkuyorum. yoksa normal mi böyle olması sizde de oluyor mu böyle???

sağol canım . benimde geceleri ağrım çok oluyor ama az kaldı büyük bir sabırla bekliyorum bebişimi

canım bez kullanmadan elinle az,az kaldırıyosun ya eskiden annelerimiz yapardı hani öyle

canım ben de hep öyle yaparım bezle yapmam hiç. ama beceremedim ben(

slmmm kizlarrrrrrrr

canım dr ne soracakmışsın yarın. bol su iç madem. ishal sancılı olursa açılma yapabiliyor... ishal sancısı ile doğum sancısı aynı hormonmuş...

canım Allah mekanını cennet etsin. guguşunun cicileri de çoookkk güzelmiş...

ya sabah 9da kalktım o sabatan beri hareket etmiyor. acaba bir sorun mu var korkuyorum. yoksa normal mi böyle olması sizde de oluyor mu böyle???

arada olur ama bu haftalarda dikkat etmek lazım. tatlı ye müzik filan aç istersen...

korkma cnm benim de oluyo bazen bi şeyler ye müzik aç ya da konuş onunla bu gün takip et harakat etmezse yarın kesin dr git.

çok güzeller canım iyi günlerde kullansın bebişiiin
sağol cnm bakalım bugünde süveter yapıcam guguşuma :) becerebilirsem :)
becerirsin sen hamarat anne

benim kızda iki gündür öyle canım arada bir oynuyor sessiz ortamda oynamıyor hanımımız ama müzik açıp bende söyleyince oynamaya başlıyor birazda rahatsız et bakalım oynayacakmı
arkadaşlarda söylemişler canım eğer hiç oynamadıysa doktoruna danış bence

Slm canım telaşa kapılma olur öyle arada benımde oluyo bişeyler ye soluna yat biraz karnını dürtùkle :)

selam tontişler,nasılsınız?

yavrusum misler gibi oldun mu canım? ellerine sağlık annenden ses yok mu hala?

gecedicle kız ne tatlı ciciler onlar öyle,bayıldımm ,hele mevlüt kıyafetine bittim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…