ay canım ne tatlı bir sepetmiş o öyle... cibinlikli falan Allah hayırlısı ile doldursun içini
amin canım cümlemizinkine inşlhh
senin doğum normal miydi canım
26 kasımda sezeryan olucak canım sabah 9:30 da
Slm kızlar, nasılsınız...?
yawruş özel msj kutun dolmuş, öğlen sana msj attım sandıydım ama gitmemiş meğer...
silsene biraz tatlım...
ayyy öylemiydi canım ne güzel ya az kalmış saati bile belli
allah sağlıkla kavuştursun canım ben senin doğumu yanlış hatırladım o zaman normal sanıyordum bu aralar herşeyi unutuyorum
kızımın sepet beşiği arkadaşlar 70 tl ye almıştımEki Görüntüle 550159 Eki Görüntüle 550160
ay az kalmıs benmki30kasım dedi ama ben persembe gitcem doktora 1aralık olsun istiycem26 kasımda sezeryan olucak canım sabah 9:30 da
çok cici bu.. Allah güzel günlerde kullanmayı nasip etsin canım, mışıl mışıl uyusun minik bebişin....
sallanıyor bide galiba, ohh ittirirsin bi kere sallanırken uyur inşallah..
ay az kalmıs benmki30kasım dedi ama ben persembe gitcem doktora 1aralık olsun istiycemiice zorlanıyorum artık rabbim yar ve yardımcımz olsun inşaallah
teşekkür ederim canımmm
evet sallanıyor güsel teysesii
hepimiz sağlıcakla alalım bebişlerimizi kucağımıza inşlhh amiiiiiiiinn
bugunlerininin tadını çıkar canım 10 lu hanelere düştüğünde ister istemez ağırlaşıosun bebek baskı yapıooayy senin çok az kalmış yaaa... ne güzelll.. benimde şafak 31 bugün... 20 lere düşüyorum inşallah 2 güne
ya kızlar şaka bi yana ne çok gün geçirmişiz ya baksanıza neredeyse doğurcaz hala alışamadım ben anne olma fikrine sanki hep içimde kalacakmış gibi hissediyorum
slm kızlar şöyle bir geçmişe baktım da şu normal mi sezeryanmı konusu çok sıkıcı geldi kim nasıl doğum yapmak isterse yapar yok teyze gibi bilmem ne çok saçma kelimeler bunlar 9 ay boyunca kimin karnında o bebek,hatta geçen arkadaşlardan bir tanesi yazmış zaten 1 keremi ne yazmış gitmiş ben sizden farklıyım bu topikte hepiniz sezeryanı tercih ediyosunuz cesaretliyim falan filan,bişey söylemek istemedim ama herkes cesaretli burda ve herkes anne kimin ne yaşadığını kimse bilemez.bende normal isterim korkmuyorum ama bebeğimizn ve benim sağlığım açısından doktor normal yapmicam dedi,ben normal teklif ettim ama seni nasıl riske atacağım dedi vazgeçtim çünkü evliliğimizin 5.yılında hamile kaldım ben öyle söleyince bide düşünerek tamam dedim.yapacak bir şey yok allahım hepimize hayırlı doğumlar nasip etsin,hepimizin azı kaldı normal doğum yapacak arkadaşlarada bir avazda doğurmak nasip etsin.hepinizi öpüyorum"
SANA SONUNA kadar katılıyorum kız geldi cesurum felan sezeryan isteyenleri anlamıyorum dedi.sanane fobim var panik atakım var istediğim şekilde önce allhın izniyle tabikide doğurrum..herkes nasıl doğurursa doğurur dimi:))
bugunlerininin tadını çıkar canım 10 lu hanelere düştüğünde ister istemez ağırlaşıosun bebek baskı yapıoo
kıss ne kaldı çok çokk 2 hafta sonra patır patırr doğuracak bu topikk inşlhh sırası ile tabi lütfen her bebiş sırasını beklesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?