2012 Aralık Anneleri Paylaşım Alan

Selammm biz geldik..
nasılsınız bakalım ne yapıyosunuzz...
veee benim canım çoook sıkılıyoooooooooooo

Slm kızlar, nasılsınız...?
yawruş özel msj kutun dolmuş, öğlen sana msj attım sandıydım ama gitmemiş meğer...
silsene biraz tatlım...

26 kasımda sezeryan olucak canım sabah 9:30 da

ayyy öylemiydi canım ne güzel ya az kalmış saati bile belli
allah sağlıkla kavuştursun canım ben senin doğumu yanlış hatırladım o zaman normal sanıyordum bu aralar herşeyi unutuyorum

Son düzenleme:
çok cici bu.. Allah güzel günlerde kullanmayı nasip etsin canım, mışıl mışıl uyusun minik bebişin....
sallanıyor bide galiba, ohh ittirirsin bi kere sallanırken uyur inşallah..

teşekkür ederim canımmm
evet sallanıyor güsel teysesii
hepimiz sağlıcakla alalım bebişlerimizi kucağımıza inşlhh amiiiiiiiinn

Son düzenleme:
tabi erkenden acil sezaryane girmemiş olursam diyivercem doktora30kasım deil1i olsun die 30kasım cuma 1aralık cumartesi babamz izin günü hemde benm dogum tarihim arasında5gün olcak inşaallah

ay az kalmıs benmki30kasım dedi ama ben persembe gitcem doktora 1aralık olsun istiycemiice zorlanıyorum artık rabbim yar ve yardımcımz olsun inşaallah

az kaldı canım da bende zorlanıyorumm sende de akıntı var mı yoğurt gibi falan akıntı neysede bel ağrısı çok kötüü

ya kızlar şaka bi yana ne çok gün geçirmişiz ya baksanıza neredeyse doğurcaz hala alışamadım ben anne olma fikrine sanki hep içimde kalacakmış gibi hissediyorum

Son düzenleme:
ayy senin çok az kalmış yaaa... ne güzelll.. benimde şafak 31 bugün... 20 lere düşüyorum inşallah 2 güne
bugunlerininin tadını çıkar canım 10 lu hanelere düştüğünde ister istemez ağırlaşıosun bebek baskı yapıoo
ya kızlar şaka bi yana ne çok gün geçirmişiz ya baksanıza neredeyse doğurcaz hala alışamadım ben anne olma fikrine sanki hep içimde kalacakmış gibi hissediyorum

kıss ne kaldı çok çokk 2 hafta sonra patır patırr doğuracak bu topikk inşlhh sırası ile tabi lütfen her bebiş sırasını beklesin

kimmiş o yaw, ben görmedim yazdığını.. çok kınadım bende şimdi yaptığını.. herkesin kendi tercihi canım,
kimse sana neden normal doğum yapıyosun diyor mukii..??

dediğin gibi canım sırasını gelen beklemesin gelmeyen acele etmesin seastireee bu lafım yiğit beye heee
öyle ya allahın izniyle 1 aya herkes doğurmuş olacak seastire bile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…