2012 Aralık Anneleri Paylaşım Alan

ben evde yanlızım gerçi annem arabayla 30 ssatlik yerde oturuyor ama sonuçta yanımda kimse yok eşim devamlı arıyor annem arıyor devamlı az geç açayım telefonu nasıl panik oluyorlar annem her aradığında başladımı sancın ayy insanın sancısı bile yokken devamlı sora sora başlatacaklar.. devamlı gülme modundayım

allah analı babalı büyütsün ama ben tırstım sankiiii:18::18::18::18::18:

Ahh ahh önceden erken hamilelik belirtilerine bakardım hamilemiyim diye şimdi erken doğum belirtilerine bakıyorum her an gelebilir mi bebeğim diye

hepmiz aynıyız desene bide psikolojik chnb benden 2gün sonraydı doğumu mesela onu duyunca bende psikolojik olarak bendemi acaba doğruyorum diye düşünüyorum elinde değil insanın...

doğurtcaklar desene sora sora

allah analı babalı büyütsün ama ben tırstım sankiiii:18::18::18::18::18:

inanki canım tmm acı çekiyon ama bebeği görünce yanına getirdiklerinde varya o acıdan eser kalmıyor bebeği yanındaki beşiğe yatırıyorlar devamlı gözün üstünde oluyor..annelik başka bişey başka bir duygu ne anne baba ne koca sevgisine benziyor siz o oluyorsunuz doğunca..

kızlar chnb doğum yapmış ardayla beraberlermişşşşş
çok sevindim inşallah sorunsuz geçmiştir ameliyatı

anladım canım ben doğumdan sonrada kullanacağım

günaydın kızlarrrr

dün eşimin iş yeri kapandı ((
çok üzüldük tam bebeğimiz gelmek üzereyken işsisz kaldı eşim..nasıı sıkıntıda bir görsenizzz (

canım üzülme lütfen bebeğin kısmetiyle gelir inşallah allahım kimseyi darda bırakmaz emin ol

ay canım çok kötü oldum niye öyle olduki allahım sabır versin gerçekten çok zor bir durum

metal41 kullanıcısından alıntı

Dayanamadım hastaneyi aradım hemşireye görüştüm

Her ikiside iyiymişler hamd olsun

Küçük
Arda da annesinin yanındaymış çok şükür.
çok şükür iyilermiş

Ben gözyaşlarımı tutamam herhalde ilk zamanlar

bebikim gelsin artııııııııııııııııııııııkkkkkkkkkkkkk

doğurtcaklar desene sora sora

sorma canım kızımı okula bırakırken bugün 10dk geç gittim ee malum bu hızla arkadaş arıyor neden geç kaldın doğumaı gidiyon diye ayy en sevmediğim şeyde bu şekilde markete gidiyon mesela yolda görüp sen doğurdunmu diyorlar yuhh diyom doğursam bu göbüşün bende ne işi var bakalım doğunca neler merak edilcek...

kızlar chnb doğum yapmış ardayla beraberlermişşşşş

çok sevindim ya,yarın da çıkarlar hastaneden inşallah.

darısı bize inş

az daha dur canım,biraz daha dursun bebiş.Ben de tırsmaya başladım erken doğum olur mu diye

ayyy CHNB de doğummu yapmış . Allahım inanamadım ya. bugun zaten çok duygusalım iyice gözlerim doldu. Allahım inşallah sağ salim kavuşturur yavrusuna.

son günler beklemek çok zor. son 8 gunum kaldığı için hem heyecan hem sevinç hemde Bir gerginlik var üzerimde,eşimin 6 gun boyunca yanımda olmayacak olmasıda cabası.

ağlamak istiyorum belki içim rahatlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…