2012 Aralık Anneleri Paylaşım Alan

oooofff 8 cm :O

Son düzenleme:
Chnb arkadaşımızı saat 3 de acil sezeyana alınıyor
Lütfen dualarımızı eksik etmeyelim

Umariz sıkıntısız bi operasyon gecirir ve bebegini saglikla kucagina alir..
Bebisin ciger gelisimi sıkıntılı olmazda kuveze gerek duyulmaz umarim..ne kadar kilolu olsada 1ay erken gelio sipa:)saglikli sihhatli dogsun..

sağol canım çok şükür hallettik allah yapamayanlarada nasip etsin
beniöm doktor hiç acıtmadı canım çok rahattım

sağol canım ,sen çok yaptırıyosun canım güç yetermi o kadara boşver dediğin gibi başka ihtiyacını görürsün

teşekkür ederim canım benim böyle olumlu düşününce herşey daha kolaylaşıyor

aaaaaa canım yaa inşlhhh bebeğini kucağına alır hemde kuvöze girmeden .. rabbim yardımcısı olsn inşlhh

Son düzenleme:
Kızzlar ya benim oğlum 2gündür hiç durmuyor 10DK bile normaldede hareketli bi bebek zaten ama 2gündür çok canımı acıtıyor.Belime vurmaya başladı ağrısı vede miğde bulantılarım başladı sizce bu normalmi? Yardımcı olurmusunuz???

canım benim kzımda öyleydi o haftalarda ve öncesinde sanki hiç uyumuyor derdim normal canım son haftalar okadar hareketli olamıcaklar yerleri darlaşacak sadece dönüşlerini hissedersin.

Insallah iyi haberlerle doner en kisa zamanda.

canım benimde bugün midemmi desemmi ağzımın içi bi tuhaf acımsı midedn mi kaynaklanıyor bilmiyorum

kızlar az önce çok kötü bir haber aldım ağlamaktan helak oldum çok moralim bozuldu. akrabamızın çocuğu olmuştu daha yenice 40 gezmesine çıkmışlardı maşallah topişte bir oğlan bebekti. sabah yatağında ölüsünü bulmuşlar bebeğin .şimdi araştırma hastanesindeymiş neden olduğunu araştırıyorlarmış.ama ne fayda gidenn geri dönüyomu ki onu o halde bulan ana ne haldedir kim bilir o kadar üzgünüm ki rabbim hayırlısıyla önce doğurmak sonra büyütmek nasip etsin hepimize evlatlarını allah kimseyi evlat acısıyla sınamasın

ayyy inanmıyorm ne diyeceğimi bilemiyorum nazr mı değdi çocuğa allah korusun ay o annenin halini düşünemiyorum allh sabır versin benimde moralim bozuldu şimdi tanımıyorum ama kahroldum

canım benim umarım sorunsuz bir şekilde kucağına alır fazlasıyla haketti dualarım seninle

çok üzüldğm Allah sabır versin.
chnb ye de Allah yardım eder inşallah. akşama bebeğiyle koyun koyuna uyurlar

Doğuma gircek arkadaşların Allah yardımcısı olsun.Allah bizleri çocuklarımızın acısıyla sınamasın inşallah.
Vitaminc inşallah eşin kısa zamanda iş bulur sıkma canını bebeğin kısmetiyle gelir zaten Allah yardım eder bir şekilde Allah başka türlü keder vermesin.
Kızlar ben de kaç gündür ağrısıyla uyanıyorum bel fıtığım var zaten.doğru düzgün iş yapamıyorum yürüyemiyorum dışarı çıkınca.şu son günleri sağlıkla atlatırız inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…