2012 Aralık Anneleri Paylaşım Alan

metal41 kullanıcısından alıntı

Dayanamadım hastaneyi aradım hemşireye görüştüm

Her ikiside iyiymişler hamd olsun

Küçük
Arda da annesinin yanındaymış çok şükür.

Selam kızlar Chnbye Allah kolaylıklar versin.Bende annemdeyim hala daha önceden yazmıştım annemin ayağındaki lifler kopmuş yarım alçıda o yüzden yanına gelmiştim. hafta sonu kardeşim çalışmadığından annem yalnızkalmaz bende evime geçip bebeğimin çamaşırlarını yıkayıp ütüleyeyim çantamı hazırlayayım diyorum. herşey üstüste geldi hiç birşey yapamadım. doktorumda bebeğin gelişiminin 1 hafta önden gittiğini söyledi aralık başında doğabileceğini söyledi. hazırlıklı olmamlazım.

Hem şimdi chnbyi öğrenince bellide olmuyor her an olabilir :44:

heran oluyor canım vakti belli olmuyor görüldüğü üzere sende biran önce hazırlıklarını yapta bellimi olur göründüğü üzere bedne pazara park yatağımı kuracam zaten çantam filan hazır bide kendimizi psikolojik olarak hazırlasak çok daha ii olucak ayy bu kafalardaki soru işaretleri bi bitse..

kızlar chnb doğum yapmış ardayla beraberlermişşşşş

Hayırlı olsun chnb'ye çok sevindim darısı bizlerin başına
Benimde belimin tam ortasında hiç geçmeyen bir batma var ayaktada durmadım ağır bişede kaldırmadım neden oldu anlamadım
hafifte kasıklarıma ağrı giriyor

selam canım geçmiş olsun hazırlıklara başla bence hiç belli olmaz

Geçmiş olsun canım dikkat et kendine...
Ben çatımın ağrısından kalkamıyorum bal ağrısıda başladı pufff

canım çok geçmiş olsun,yormamaya gayret et kendini,annen baban yabancı değil ya bırak boşver dinlen sen..

Günaydın hanımlar...
hala gribim yaa kafayı yicem nefes alamıyorum :26:
ıhlamur kaynattım dün gece bol limonla içtim ama kar etmedi sanırım bugünde içeyim de inşallah iyileşirim

inş. biran önce toparlarsın cnm,geçmiş olsun..

çok güzeller canım

teşekkür ederiz cnm..

benimkilerde uzakta.. beni de ağlatıcaksın şimdi yaaa...
son gün gelirlerse beni değil bebeği görmeye gelmiş bunlar derim ((

sanırım bizimkilerde son gün gelecek

canım gözünaydın yolundaymış herşey, nst de hep sola yatırıyorlar cnm benim gittiğim yerde,hiç düz yatın demediler bana,insanlarda bir eserek yani,kimsenin sağı solu belli değil,bi de hastaneye gidip kendi derdimiz yetmiyomuş gibi elalemle uğraşıyoruz

günaydın kızlarrrr

dün eşimin iş yeri kapandı ((
çok üzüldük tam bebeğimiz gelmek üzereyken işsisz kaldı eşim..nasıı sıkıntıda bir görsenizzz

canım benim sıkma canını,inş. hayırlısıyla yeni kapılar açılır eşine,her işet bir hayır olduğunu düşün..

Benide nst de sirtustu yatirio bnde inatla yatagi diklestirtiyorum nefes alamiorum diye..hemsirelerde var bu gariplik sanirim..

anlamadım yaa niye sırtüstü yatırıyorlar,beni hep sola yatırdılar.. :44:

oh canım afiyet olsun,ee öyle tabii eşini mi beklicen,ne demişler yemeyenin malını yerler

Chnb arkadaşımızı saat 3 de acil sezeyana alınıyor
Lütfen dualarımızı eksik etmeyelim

Canım Allah hayırlısıyla sağlıkla bebeğini kucağına almayı nasip etsin inş. dualarım onlarla

Allah kimseye yaşatmasın cnm,ne kadar zor bir durum,hepimize Allah bebeklerimizi sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inş.

kızlar chnb doğum yapmış ardayla beraberlermişşşşş

Çok sevindim cnm yaa, bebeği yanında olduğuna göre herşey yolunda sanırım, Allah ' ım yüzüne baksın,sağlıkla gelsinler evlerine inş.

kullanilmayannick kullanıcısından alıntı

selam kızlar herkese cok tesekkur ederım darısı bekleyenlern basına..pazartesı sabahı nışanım gelınce hastaneye gımıstım hatta yazmıstım ben gıdıorum felan dıe neyse ıste gıttım dr. baktı 3 cm acılman var dogum baslamıs yatış yapın dedı.benı aldılar bı odaya nst ye bagladılar yuksek sancım cıktı ama hıssetmıodum sonra suni sancıya basladılar cok ufak doz..saat 1 e gelıodu ıste suniye basladıklarında saat 3e kadar ancak 5 cm acıldı ama sancım öle abartılı deıldı..saat 3 gibi hemşire muayene ettı sonra bi ilaç kattı serumun ıcıne bu hızlı acılmanı saglıcak dedı.2 dk. bıle surmedı benım sancılar tavan yaptı tabi edepsizlik yaptm ılk dogumdakı gıbı hastaneyı ayaga kaldırdm bagırmaktan epıdural ıstıoruuuuuuum doğurmucam gıdıoruuuum felan dıe yalnız doktorumda hemsırelerde ebe de cok cok ıyıydı cok memnun kaldım yanı Allah hepsınden razı olsun..neyse ıste 3bucuk gıbı dogumhanenın ıcındekı sancı odasına alındım son muayenelerımı yaptılar 10-15 dk.da sancı odasında gectı bagıra cagıra:)) sonra dedıler doğumaheye gecebılırsın ıste dogumaheney gectım masaya cıktım bana dıolar hıc bagırma bebek gelıo felan bende zannedıorum moral vermek ıcın dıyolar felan.sonra doktorum geldı eldıvenlerını gıydı ıgne yaptı bana ıkın nefes al ver felan komutlar verdıler ıste onları yapmaya calıstım 10 sanıe bıle surmedı kızlar bı baktım bebeğim cıktı bi anda..nrmal doğum yapcak olanlar sakın korkmasın tabıkı sancıların şiddeti cok ağır ama sancı dayanılmaz olduktan sonra 10 dk. bıle surmuyo bebegın çıkısı ebenın doktorun dedıklerını yapmaya calısırsanız kolaylaşıyo hersey..4 dikişim var onlar bıraz ağrı yapıo onun dısında hersy cok guzel sütümde bugun bıraz daha iyi...bu arada epıdural felan olmadım bastan ıstememıstım cunku normal oldu hersey yani...darısı doğum bekleyen arkadaslarn basına hepınzı sevıorum.
KIZLAR KASIM ANNELERİMİZDEN BİRİ DOĞUM YAPMIŞ OKADAR GÜZEL ANLATMIŞKİ İNSANIN HİÇ YOKKEN DOĞURASI GELİYOR:)

Annene geçmiş olsun canım...
Bende çantamın son eksiklerini tamamladım bu haberden sonra dedim ne olur ne olmaz aramızda birgün vardı çünkü chnb'yle:26:

ne güzel,sağlıkla büyütsün inş. bebeğini,darısı bizlerin başına..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…