bizim dükkanda çoktaaaaaaaan kapalı :) en sonki ilişkide bendede çok yanma oldu ya enfeksiyon yada bebeğe bişey olacak korkusuyla kendimi kastım galibaumarım doğumdan sonra yanma olmaz kolay olur
selam kızlarr...
bişey dicem size yaa..
ben geçen hafta doktora sorucaktım unuttum..
benim vajina da yanma var.
özellikle cinsel birleşmeden sonra yanma oluyo..
enfeksiyon falan mı var acaba
sizde de böyle bişey oldu mu :26:
bizimkisi hamarat sağolsun ama eli yavaş ben de bundan şikayetçiyim,bi de bakmasam ben nasıl yaptığına hemen çabuk çabuk kaytarmaya bakıo, o yüzden peşi sıra gezmek zorunda kalıyorum
o kadar acı çekiyorum ki karnımın alt kısımlarından,çatlamaya başlamışlar bi de,salondan wc ye yürüyene kadar bile göbeğim dizlerime iniyomuş gibi hissediyorum,evde hiç bişeyi yapamaz oldum
Kizlar yErimden kopirdayacak halim kalmiyor aksamlari ozellikle aksam yemeginden sonra. 4 gundur annemde kaliuoum nyseki kizimla annem ilgileniyorda son gunlerimi dinlenerek geciriyorum. az once esimle konustum yurtdisindan dönüs biletini almis sali gunu sabah 7de binecekmispersembe gunude oglusumuza kavuscaz. esimin sali gunu donecegini duyunca nasil sevindim sevincten agladim.
canım belki son aya girmiş olmandan dolayı kuruluk olabilir :S ay utandım
canım yaaa değil mi bu kadar mızmız bişey olacağım hiç aklıma gelmedi ama sürekli ah uh of pof şuram acıyor buram ağrıyor modundayım...
Allah hayırlı şifa versin
zeynocuğum çok sevindim. Umarım eşin sağ salim gelir evinize sonra daaa bebiş de sıra
eee şey ben nasıl oldu bilmiyorum anımsayamıyorum şuanda
canım eğer sende de yanma olduysa enfeksiyon belirtisiymiş.
akıntın varmı ?
rengi nasıl?
doğumda bebeğe geçebiliyomuş enfeksiyon..
bence doktorunu bilgilendir.
bende pazartesiye aldım randevuyu..
1 gün 1 gündür.
normalde yanma yok ama cinsellikte oluyo
Eki Görüntüle 555397 canım benim bebiş çantam bu
canım benim su gibi akıntım oluyodu şimdi normale döndü çok şükür dr antibiyotik verdi. bide benim doğum sezeryan olacak ya bebeğe geçmez heralde inşallah.
Kİzlar çanta almadim ben evde buyuk kol cantalarim var onlari kullanirim dedim ama simdi vazgectim sizler nasil bebis cantasi aldiniz.
Eki Görüntüle 555397 canım benim bebiş çantam bu
canım belki son aya girmiş olmandan dolayı kuruluk olabilir :S ay utandım
canım yaaa değil mi bu kadar mızmız bişey olacağım hiç aklıma gelmedi ama sürekli ah uh of pof şuram acıyor buram ağrıyor modundayım...
Allah hayırlı şifa versin
zeynocuğum çok sevindim. Umarım eşin sağ salim gelir evinize sonra daaa bebiş de sıra
canım benim de hamilelik öncesinde spora giderken kullandığım çantam vardı, nike' dan almıştım,ben de onu kullanıcam bebiş çantası olarak,başka bi çanta almadım yeniden
Eki Görüntüle 555398
işte bu..
ALLAhım ya benim kocam kadar kalas bi koca yoktur heralde yaa.
-nerdesin ?
-yukarda arkadaşlarlayım.
-gelmeyi düşünmüyo musun?
-daha saat kaç?
-illa saatin geç mi olması lazım ?
-tamam büşra kapat şu telefonu gelicem.
-ne zaman geliceksin?
-gelicem dedim yaa..
-ne halin varsa gör!
az kalmış sahi :)
ben de perşembe günü gidicem
bugün gittik bir tane şifonyer aldım. ayrı oda yapacak yer yok sadece şifonyer aldık. bayağı büyük. herşey çok pahalı. pvcler bile. ben de madem tek parça alıyoruz iyi bişey alayım dedim. 575 tl ye bulduk bir tane. ceviz kaplama masifler çoooooook deli pahalı. büyükçe de bir şey oldu inşallah eşyaları sığar. 120 cm yükseklik 50 cm derinlik 80 cm de eni var. 4 çekmece... akça ağaç renginde olacak boyası da. inşallah güzel olur kızlar.
selam kızlarr...
bişey dicem size yaa..
ben geçen hafta doktora sorucaktım unuttum..
benim vajina da yanma var.
özellikle cinsel birleşmeden sonra yanma oluyo..
enfeksiyon falan mı var acaba
sizde de böyle bişey oldu mu :26:
Kizlar yErimden kopirdayacak halim kalmiyor aksamlari ozellikle aksam yemeginden sonra. 4 gundur annemde kaliuoum nyseki kizimla annem ilgileniyorda son gunlerimi dinlenerek geciriyorum. az once esimle konustum yurtdisindan dönüs biletini almis sali gunu sabah 7de binecekmispersembe gunude oglusumuza kavuscaz. esimin sali gunu donecegini duyunca nasil sevindim sevincten agladim.
Kİzlar çanta almadim ben evde buyuk kol cantalarim var onlari kullanirim dedim ama simdi vazgectim sizler nasil bebis cantasi aldiniz.
maşallah kuzuya
hayırlı olsun canım
bende de öyle oluyordu canım,sonra tahlilde idrar yolu enfeksiyonu çıktı.Sadece birleşmede yanma oluyordu
gözünaydın canım,çok sevindim
ay kızlar fiyatı biraz yüksek ama ben çanta diye bunlara derim ... ben de alsam mı almasam mı kararsızım
ONDA SOLE
canım güzelmişler bende bu tarz bişey istiodum ama kayınvalidem alıoken hazır alınsın dedim bende başka ihtiyacımı görürüm dedimarada uyanıklık yapmak lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?