2012 Aralık Anneleri Paylaşım Alan

bizim dükkanda çoktaaaaaaaan kapalı :) en sonki ilişkide bendede çok yanma oldu ya enfeksiyon yada bebeğe bişey olacak korkusuyla kendimi kastım galiba umarım doğumdan sonra yanma olmaz kolay olur

canım eğer sende de yanma olduysa enfeksiyon belirtisiymiş.
akıntın varmı ?
rengi nasıl?
doğumda bebeğe geçebiliyomuş enfeksiyon..
bence doktorunu bilgilendir.
bende pazartesiye aldım randevuyu..
1 gün 1 gündür.
normalde yanma yok ama cinsellikte oluyo

canım belki son aya girmiş olmandan dolayı kuruluk olabilir :S ay utandım

canım yaaa değil mi bu kadar mızmız bişey olacağım hiç aklıma gelmedi ama sürekli ah uh of pof şuram acıyor buram ağrıyor modundayım...
Allah hayırlı şifa versin

zeynocuğum çok sevindim. Umarım eşin sağ salim gelir evinize sonra daaa bebiş de sıra

yok canım bende kuruluk falan..
niye utanıyosun kız
sen yapmıyon mu
çocuğu nasıl kazandın

canım benim su gibi akıntım oluyodu şimdi normale döndü çok şükür dr antibiyotik verdi. bide benim doğum sezeryan olacak ya bebeğe geçmez heralde inşallah.

canım benim su gibi akıntım oluyodu şimdi normale döndü çok şükür dr antibiyotik verdi. bide benim doğum sezeryan olacak ya bebeğe geçmez heralde inşallah.

benimde akıntım var ayrıca işte.
gidince sorarım artık..
fitil verir büyük ihtimal..
ayy geç kalmış sayılmam heralde dimi kızlar :18::18:

Kİzlar çanta almadim ben evde buyuk kol cantalarim var onlari kullanirim dedim ama simdi vazgectim sizler nasil bebis cantasi aldiniz.

canım benim de hamilelik öncesinde spora giderken kullandığım çantam vardı, nike' dan almıştım,ben de onu kullanıcam bebiş çantası olarak,başka bi çanta almadım yeniden

işte bu..

Amin canım,Allah hepimize yardım etsin..

Canim sEninkide cok guzel benimde hep bu tarz cantalarim var bunlar su gecirmez oldugu icinde kullanisli oluyor ama cocuk iki tane olunca mini bir valiz alip onlami gezsem diyorum :)) simdi ben bir kocaman canta almak niyetindeyim cok gozlu cok cepli olanlardan e bebekte baktim 160 tl ydi. Acikcasi cok pahali geldi. Bende diyorumki kanguru ve canta takimmi alsam oda ayni fiyata geliyordu. sonra dusundum acaba kanguru ne zaman kullanilir die okudugum kadariyla bebisin bacaklarinin arasi acik olur diye cok tavsiye edilmemis bende kararsiz kaldim. Kanguru alsam bizim icin cok rahatlik olurdu. İki bebek arabasi tasimaktansa bir kanguru bir bebek arabasi daha iyi olmazmi. Kizim iki yasinda ama hala kullaniyoruz bebek arabasini.

maşallah kuzuya

hayırlı olsun canım

bende de öyle oluyordu canım,sonra tahlilde idrar yolu enfeksiyonu çıktı.Sadece birleşmede yanma oluyordu

gözünaydın canım,çok sevindim

Kİzlar çanta almadim ben evde buyuk kol cantalarim var onlari kullanirim dedim ama simdi vazgectim sizler nasil bebis cantasi aldiniz.

canım ben bübschenin bebek bakım çantasını aldım içinde malzemeleriyle birlikte bide portbebenin çantasını kullanırım. hastane için portbebenin çantasını hazırladım :)

maşallah kuzuya

hayırlı olsun canım

bende de öyle oluyordu canım,sonra tahlilde idrar yolu enfeksiyonu çıktı.Sadece birleşmede yanma oluyordu

gözünaydın canım,çok sevindim

ayy dur kader yoldaşı buldum kendime :))
geçti mi şimdi peki :26:
ilaç falan kullandın mı?

Slm kızlar söyle bır Slm verıp kaçacağım )umarım herkesler ıyıdır B'nde gündeydım bugün arkadaslar gelecekmiş hemen eve geldım bı yandan çay demliyorum)kızlar çantalar cok güzel B'nde spor çantası gıbı bır çanta aldım daha önce paylaşmıştım ztn.
Ahmet Arda kuzusu ne kadarda guzel yarabbim maşallah )bu Aralık bebekleri hiç durmuyor bende bebek şekerlerini hazırlamaya karar verdim ya benimki de erken gelırse diye)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…