2012 Aralık Anneleri Paylaşım Alan

Canim benimde yanma olyuodu ama iDrara ciktigimda.
Cinsel birlesmede olmadi yanma cunku epeyyydir yok oyle bisey
İltihap olabilir bende oyle cikdi,bol su icmekten baska bisey soleyemicem ben sana malesefff

işte benim idrarımda yanma yok..
cinsel birleşmede yanma oluyo
seninki idrar yolu sanırım.
benimki vajinal enfksiyn olmasın :26::26:
salıydı kontrolüm ama pazartesi gidebilirm.

:) ben de cevap vermemiştim biz de 1-2 aydır kapalı olduğumuz için:))

Kizlar yErimden kopirdayacak halim kalmiyor aksamlari ozellikle aksam yemeginden sonra. 4 gundur annemde kaliuoum nyseki kizimla annem ilgileniyorda son gunlerimi dinlenerek geciriyorum. az once esimle konustum yurtdisindan dönüs biletini almis sali gunu sabah 7de binecekmis persembe gunude oglusumuza kavuscaz. esimin sali gunu donecegini duyunca nasil sevindim sevincten agladim.

cnm Allah kavuştursun inş. bian önce,insanın yanında kim olursa olsun eşinin olması bambaşka bişey

Adam kamyon çarpmisa dönmesin di mi ama

bilemiyorum artık kim kimin üstüne atlarrr :)))
burda benim komşum söyledi cinsel ilişki doğumu kolaylaştırıyomuş.
hatta kendisi doğuma giderken kocasıyla birlikte olmuş öyle gitmiş doğuma.
ama korunmalı ilişki tabisi...
bende şimdi pazartesi gidicm doktora..
içime kurt düştü.
en azından fitil bişey verir belki
yoksa bile iyice temizlensin vajina.
doğumda temiz olsun

Kac gun var bı dahaki kontrolüne yanı hafta olarkta am gıbısın CNm sen yıne bı gıt Dr bn olsam hıc beklemeden gıderdım chnb de 24 Kasım da beklıyoruk tarıhı oydu ama bebişlere belli olmuyor

Ya işte tatlım salı günü kontrolüm ama dikkat ettim genelde o gün çok yürürsem oluyo doktorumu aramadım açıkçası hareketlerini hissediyorum diye

bizim dükkanda çoktaaaaaaaan kapalı :) en sonki ilişkide bendede çok yanma oldu ya enfeksiyon yada bebeğe bişey olacak korkusuyla kendimi kastım galiba umarım doğumdan sonra yanma olmaz kolay olur

Kİzlar çanta almadim ben evde buyuk kol cantalarim var onlari kullanirim dedim ama simdi vazgectim sizler nasil bebis cantasi aldiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…