2012 Aralık Anneleri Paylaşım Alan

günaydın tatlım sorma bende aynı durumdayım:)))) açım açım açım:)))) eşim diyoki almadığın bütün kiloları son aydA ALICAKSIN DİYE:)))

Hepinize günaydınnn
Bugün şanslısınız desenize kahvaltılar falan
Bi arkadaşım der ki: evliliğimin en güzel ayları hamile olduğum aylardı...

Gunaydin guzellerrrrr
Misafirim gelicek hazirliklar fasli malum.
Oglumla kocayida yolladim koctaşa raf alicaklar cocuk odasina.
Duzenlemelere devammm
Opuyore hepinizi..

Hepinize günaydınnn
Bugün şanslısınız desenize kahvaltılar falan
Bi arkadaşım der ki: evliliğimin en güzel ayları hamile olduğum aylardı...

ne kadar şanslısınız kızlar.benim kociş kendine iş çıkardı yine 1 haftadır ortalıklarda yok.geldiğinde de hayır göremiyorum ki zaten.gergin işleriyle uğraşıyor.2 gündür moralim çok bozuk.üşütmüşüm dün bütün gün yattım uyuyamıyorum.bir çorba yapanım bile yok hatta evde ekmek bile yok gidip alamıyorum.hepsini geçtim bir arar insan nasıl oldun diye.şu an ağlayarak yazıyorum mesajı bile.

üzme kendini cnm az kaldı biraz daha sabır kimseye ihtiyacımızın olmadığı günlere geri döneceğiz Allah'ın izniyle biraz topla kendini bi şeyler ye bebek için...

Ay canım ya ağlama (( eşinin işi ne ki? sen ara söyle hasta olduğunu. ailenle ayrı şehirde misin?

Ay canım ya ağlama (( eşinin işi ne ki? sen ara söyle hasta olduğunu. ailenle ayrı şehirde misin?

yok canım kimsem yok annem haftaya gelecek 18 saat uzakta.eşim öğretmen ama kendine gereksiz yorucu iş çıkarmayı çok seven tiplerden.yaratıcı drama etlinliği mı ne varmış orda görevli gece 11lerde geliyor.inanın çok moralim bozuk.sağolun desteğiniz için.iyi ki varsınız.

Gunaydin bende hic uyumadim ama girmedim pazar sabahi kimse yoktur diye yanilmisim masallah herkes burda :) ne kadar sanslisiniz esler kahvaltilar falan. keske benim esimde yanimda olsaydi kahvalti yapmadan bile durabilirdim sabah sbaah dygusalim ben yine. birazdan gecer.

üzme kendini cnm az kaldı biraz daha sabır kimseye ihtiyacımızın olmadığı günlere geri döneceğiz Allah'ın izniyle biraz topla kendini bi şeyler ye bebek için...

çok sağol canım.normalde çok dayanıklıyımdır.o da bunu bildiğinden umursamıyor.her işi kendim yaparım ona minnet etmem.ama hamilelik çok farklı insan ilgi bekliyor hele ki hastayken.bi de hiç kimseniz olmayınca o kadar zor ki.

canım yaaa(( üzülme lütfen bazen benimkide çok düşüncesiz olabiliyoo(( hasta olmana çok üzüldüm((lütfen bebeğine de kendine de çok dikkat ett... Kalk bişeyler yeee ve ıhlamur kaynat şöyle bebişinle güzelce bi için ve dinlenin

günaydın kızlar herkese,
bi giysiyi soran olmuşltu bebeiş kıyafetinde babamın parasına ediyorum gibi bişe yazıodu onu gördüm bi sitede, ama kim sormuştu hatırlayamadımmm
Just for Kids | trendyol.com
bu linkte var asçılırsa tabi.

canm benm , inan çok üzüldüm şimdi seni üzgün görünce. hepsi geçecek merak etme. sen şimdi, mortalin bozuk olduğu için kendinlede ilgilenemiyorsundur ama bebişin için lütfen kendine iyi bak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…