yok canım kimsem yok annem haftaya gelecek 18 saat uzakta.eşim öğretmen ama kendine gereksiz yorucu iş çıkarmayı çok seven tiplerden.yaratıcı drama etlinliği mı ne varmış orda görevli gece 11lerde geliyor.inanın çok moralim bozuk.sağolun desteğiniz için.iyi ki varsınız.
selam kızlar son aldıklarımızı eklemeye üşenmiştim 1 haftadır. şimdi aklıma geldi yüğkleyeyim dedim. kayınvalidem almış nevresim takımını dün onu da ekledimm. bir de duvara astığım kuşları almış .
selam kızlar son aldıklarımızı eklemeye üşenmiştim 1 haftadır. şimdi aklıma geldi yüğkleyeyim dedim. Kayınvalidem almış nevresim takımını dün onu da ekledimm. Bir de duvara astığım kuşları almış .
selam kızlar son aldıklarımızı eklemeye üşenmiştim 1 haftadır. şimdi aklıma geldi yüğkleyeyim dedim. kayınvalidem almış nevresim takımını dün onu da ekledimm. bir de duvara astığım kuşları almış .
off bende hastayım ya grip olmuşum:94:
hamileliğim boyunca 2.gribim normalde hiç hasta olmam ama hamilelikte bünye hassaslaşıyomu nedirr
geçmiş olsun cnm ben de bi haftadır aynı durumdayım geçmek bilmiyor ama çok ağırlaşmıyor da...
off bende hastayım ya grip olmuşum:94:
hamileliğim boyunca 2.gribim normalde hiç hasta olmam ama hamilelikte bünye hassaslaşıyomu nedirr
cnım çok güzeller bebişin sağlıkcakla kullansın benimde oğlumnu büyüyebilen yatakta ben bişeyi yanlış koymuşum galiba hani alt açma yeri var ya beşikte baş tarafını oraya yaptım dönenceyide oraya ascaktım senin yaptığın doğru gaibaEki Görüntüle 555730 ben ters yapmışım sanırım
çok güzeller kızlar bebişleriniz çok şanslı iyi günlerde kullansınlar hepsini
saol canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?