2012 Aralık Anneleri Paylaşım Alan

canım seni sıkacaksa yapma.küçücük bebişinle zor olur.ben de yapmıyacam ama ben kalabalıktan değil kimsem olmadığından.mevlütün en iyi tarafı tüm misafirleri tek seferde aradan çıkarma bence.

tatlım biz çatlarız ama en azından seastire ye özelden tel numaranı bırakta senden haber alalım :)

aman liste yapiyorumda kizlar...
daha besik alinmadi
nevresimide alinacak
banyo kuveti alinmadi
havlu takimi alinmadi
bebek yagi sampuani bezi alinmadi

eksiklerin varmış canım bende nevresimi felan yeni aldım küveti kıyafetlerle birlikte almıştım havlu takımınıda

kıslar az önce bu yaz aldığım elbisem vardı onu denedim oldu içindeki kumaş sendy kumaş(esnek) tek sorun göbüşten dolayı yukarı çekiyo boyu kısalıyo bende hamile badysi almıştım onunda kumaşı aynı elbisenin askıları indirdim aşagı çektim üstüne bady giydim üstündede tülü oldugundan hiç belli olmadı çok güzel durdu kendimi çekip koyucaktım alamadım boydan akşam kocişe çektircem ama elbisenin resmini koyuyorum çok severek almıştım şimdi bitek ayakkabı kaldı geriye :)

ooooooooo hersey tamamlanmis.....beze gelince daha oralara gelmedigim icin bilemicem fiyatlarini..tesrif edemedik...

benim düğün çok rahattı hem açıkhavada olmuştu hemde nikah yapmıştık biz :)

hehhe kıs benimde hem deniz kenarında hem kır düğünüydü çok güzeldi bide o ara sigara yasağı yeni çıkmıştı herkes rahat etmişti :) ben oynamaktan pastamı bile yiyemedim kıs gelinliğim ağırdı ama ben çok oynak çıktım

eksiklerin varmış canım bende nevresimi felan yeni aldım küveti kıyafetlerle birlikte almıştım havlu takımınıda

ya varya besik alicaz bir turlu vakit bulamiyoruz..esim sabah gidiyor aksam geliyor..pazar gunude ankarada siteler kapali oluyor...bakamiyoruz besiklere....eksigimiz var diyorum ay basi aliriz diyor....ayyy bu babalar ne rahatlar yaaaaa

güzelmiş elbisen tatlım

ya varya besik alicaz bir turlu vakit bulamiyoruz..esim sabah gidiyor aksam geliyor..pazar gunude ankarada siteler kapali oluyor...bakamiyoruz besiklere....eksigimiz var diyorum ay basi aliriz diyor....ayyy bu babalar ne rahatlar yaaaaa

benimkide öyle ona göre hiç bişeyin acelesi yok ama ben rahat olamadığım için zorluyorum işte sonuçta erkek ne bilecek
ama senin daha vaktin var tatlım alırsın banada yeni geldi beşiği felan
nevresimide geçen hafta aldım

tatlişkolar ben biraz sohbete ara verip guguşumla temizlik yapayım :) ev aldı başını gidiyo :) hhahahah pat die doğursam doğuma gitmeden temizlik yapmam gerekecek yoksa :) hadi çok kaynatmayın 1-2 saate gelirim ben öpüldünüz

slm kızlar nasılsınız bakalım tombik göbekliler okuldan anca gelebildim bedne koca göbeğimle beraber bebiş doğunca özlüycekmiyim acaba bu kocaman göbeği...

kolay gelsin canım .....

Canım teşekkür ederim darısı oğluşunun başına yarın da buralarda olucam yoğun olup yazamasam da takip edicem mutlaka ..Benimde sizden yana helal olsun canım benim , inşallah kısa sürede halledicem sizsiz yapamam artık ben

Maşaallah canım sana da bebişine de :)) Çok güzelmiş beğendim Kaç tane yaptıracaksın bundan?

Helal olsun canım benim ya umarım hepinizden hep güzel haberler alırım , çok seviyrum sizi yaaa

kıssss verdinmi numaranı bak çatlatma bizi burada :) ayyyyyyyy bizde seni özliycez allahım kolay doğurmayı sağlıkla guguşunu kucağına almayı nasip etsin darısıda bizlerin başına artık :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…