2012 Aralık Anneleri Paylaşım Alan

tatlım biz çatlarız ama en azından seastire ye özelden tel numaranı bırakta senden haber alalım :)

Bırakıcam bırakıcam bende sizden haber almazsam çatlarım mutlaka iletişimde olucam :))) En kısa sürede de şu internet olayını çözmem lazım zaten doğumdan sonrada burdayız bebişleri birlikte büyütücez inşallaaah :)

saol canım Allah razı olsun

bende dün eşim evdeydi temizlik yaptı evdeki eşyaların yerini değiştirdi ve bebeğimin yatağını kurduk odamıza her yeş hazır gerçi dün sildi eşim saolsun ben bişey yapamadım nefes darlığım çok fazla sanki böğrüme bişey oturmuş tıkanıyorum cumartesi geceside maç vardı malum fb nin eşim maç izlemeye gitmeyince kardeşleri merak etmiş ben o arada tıkandığım için arabayla geziyorduk kardeşleri aradı eşimde anlattı onlardan biri yanlış anlamış sanmışlarki hastaneye doğuma gidiyoz hepsi hastaneye gitmek için hazırlanmışlarmış yolda eşimi arıyorlar geliyoz diye eşimde yazık adamcağız abla ii de biz geziyoruz nereye geliyonuz dedi onlarda doğumda değilmisiniz dediler ayy bi panik olmuşlar görseniz ana dedim sancım vcarda benimmi haberim yok .... sonra eşim anlattı olayıda durum tatlıya bağlandı....

kıssss verdinmi numaranı bak çatlatma bizi burada :) ayyyyyyyy bizde seni özliycez allahım kolay doğurmayı sağlıkla guguşunu kucağına almayı nasip etsin darısıda bizlerin başına artık :)

amin birtanem birazdan bırakıcam numaramı kesinlikle merakta bırakmayacağım.. Rabbim hepimize kolay doğumu , evlatlarımızı da sağlıkla sıhhatle kucağımıza almayı nasip etsin inşallah canım benim

eşin en iyisini düşünmüş canım biz anneler hemen gördüğümüze saldırıyoruz hani belki bebek daha iri doğacak olmuycak doğunca mağazalar kaçmıyorya alınır bebek kıyafetleri ben aşırı derecede bişey almadım oğluşum doğsun alırım diyorum bedenine göre ...

helal osun canımya kızımızda gayet iimiş sen ii oldu bizide haberdar edersin artık kendine çok ii bak dikkat et..

cnm benimkinde hoş geldin tuğra bebek yazıyo tarih yazdırmadık belli değil die ikinci isime de eşim tam karar veremedi die ilk ismi yazdık sadece[/QUOTE]

canım bende tarih yazdırmadım ama ..../..../2012 diye boşlu tarih attıracam.zaten bebek süsleri 80 tane ...hastanede olanlara yazılmasada sonrakilere kendim elimle yazacam...yada eşim yazacak...fikir olsun diye dedim..tarihi belli olmayanlar yapabilir

Maşaallah canım sana da bebişine de :)) Çok güzelmiş beğendim Kaç tane yaptıracaksın bundan?

canım bunun içine bebeğimin resmini koyup özel kişilere vercem o yüzden sadece 10 tane aldım birde pahalı 10 tanesi 45 tl
başka gelenlere çikolata tatlı felan vercem

benimki sezaryan olacağı için tarihte 22.11.2012 yani bu perşembe 3 gun sonra. normal doğum olunca insan bilemezki bebişin ne zaman teşrif edeceğini.

seninde bayağı az kalmış canımya allah kurtarsın inşallah sağlıklı bi şekilde bebeğini kucağına alırsın bende ayın 21de muayeneye gidecem doğum şekline karar verecez 2.inci bebeğim ama tırsıyorum açıkcası hakkımız herşeyin hayırlısı canımm...

sagra tatlım slm nasılsın?

iyiiym canım geçmişe bayağı bir daldım yeni gördüm pardon sen nasılsın senin doğum şekli şimdi kesin normalmi olucak çatın filan nasıldı ayy allahım hepimizi sağlıklı acısız bi şekilde kurtarsın.. yunus emrdeki sezaryen demişti sana zeynep kamilde normal olur demişti son hatırladığım kadarıyla

canım bunun içine bebeğimin resmini koyup özel kişilere vercem o yüzden sadece 10 tane aldım birde pahalı 10 tanesi 45 tl
başka gelenlere çikolata tatlı felan vercem

çerçeven çok güzel bende diyomki bayağı pahalı nasıl çok alıcakta dağıtacak diye hımm ii düşünmüşsün canım güzel hatıralar bunlar..

önemli değil canım sağol iyiyim çok şükür zeynep kamilden sonra kendi doktoruma gittim oda dönmüş normal olur dedi
çatımada baktı iyi dedi hiçte acı felan olmadı bugünde nst ye girdim sancı çıkmadı bekliyorum bakalım kızımın ne zaman canı isterse o zaman gelecek

çerçeven çok güzel bende diyomki bayağı pahalı nasıl çok alıcakta dağıtacak diye hımm ii düşünmüşsün canım güzel hatıralar bunlar..

canım baya küçük çerçeve gibi geniş fotoğraf bölümü zaten konu komşuya bebeğimin resmini niye vereyim değilmi ama sadece yakınlarıma vercem
anneme teyzemler babaanneme felan diğer gelenlerede tatlı ikram ederim

bende geçen gün geziyorduk kadıköyde orda mevlüt şekeri satılan bir dükkan açılmış gözüme ilişti eşimle ve kızımla girdik içeriye içerisi cıvıl cıvıldı pembişler mavişler dolu kıızma yapamamıştım tecrübesizlik yada ne bileyim yapamdık işte oğluma mevlüt şekeri bakalım dedik kıızm hemen aslan burcu ya hemen simli bir bebek şekeri beğendi 50tanesi 70tl dediler veiçine koyup dağıtmak için bebek arabası ı şeklinde sepetinede 25tl dediler bu hafta sonu almayı düşünüyoruz

fiyatıda iyi canım iyi yapmış şirin kızına hastayım zaten bende puset şeklinde bi sepet vardı küçüğünde 15 liraydı bende ondan almayı düşünüyorum
üsküdarda var canım bi pasajda sırf bunlardan vardı

Son düzenleme:

oo sevindim senin adına canım inşallah sende normal doğumla alırsın kucağına bebeğini gerçi herşeyin hayırlısı çatı kontrolu acıtmıyor demiştin benimde ayın 21de bakacaklar bakalım benim rahmimde devamlı ağrı var ama acaba açılmamı oluyor diyorum bazen arada minik sancılarım oluyor kzımda anne ogün gidince kardeşimi alalımda hemen gelelim diyor çocuk işte sanki ısmarlama:))) yavrum benim doktor randevularımızı onun okula gitmediği saatlere göre ayarlıyoruz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…