tatlım biz çatlarız ama en azından seastire ye özelden tel numaranı bırakta senden haber alalım :)
Canım teşekkür ederim darısı oğluşunun başına yarın da buralarda olucam yoğun olup yazamasam da takip edicem mutlaka ..Benimde sizden yana helal olsun canım benim , inşallah kısa sürede halledicem sizsiz yapamam artık ben
hoşgeldin canım
kıssss verdinmi numaranı bak çatlatma bizi burada :) ayyyyyyyy bizde seni özliycez allahım kolay doğurmayı sağlıkla guguşunu kucağına almayı nasip etsin darısıda bizlerin başına artık :)
tulumlarla çıtçıtlı bodyler irili ufaklı. ama saydıklarımda hiç yazlık kıyafet falan yok. en büyükleri 3-6 aylık olanlardan. ay içimi ferahlattın sağol. ben de az mı diye kuruntu yapıyordum. eşim de doğmadan başka bişey almam diye tutturuyor. doğsun boyuna posuna göre ne ihtiyacın varsa alcam diyor.
Merhaba Kızlar , Annelerin en güzelleri :)))
Bugün kontrolümüz vardı her şeyimiz yolunda çok şükür haftaya çarşamba kızımla evde olacağız inşallah . Kötü haber evimde internet yok ne yazıkki umarım bu süreçte çözeriz bu durumu Salı gününden sonrada bilgisayarımı devredeceğim(( Gerçi son günüm yarın ama şimdiden hakkınızı helal edin arkadaşlar en kısa zamanda eve internet geldiğinde size ulaşacağım kendinize iyi bakın ...
Seastirecim senin de yarın kontrolün vardı umarım iyi ve güzel sonuçlar alırsın benim kız 2,900 olmuş suyu gelişimi oldukça iyiymiş kafası da hala aşağı bakıyo sanırım artık dönmez bi daha haftaya çarşambada çatı muaynem var bi yerlerden internet bulup girebilirsem sizlere herşeyi anlatırım
Maşaallah canım sana da bebişine de :)) Çok güzelmiş beğendim Kaç tane yaptıracaksın bundan?
benimki sezaryan olacağı için tarihte 22.11.2012 yani bu perşembe 3 gun sonra. normal doğum olunca insan bilemezki bebişin ne zaman teşrif edeceğini.
sagra tatlım slm nasılsın?
canım bunun içine bebeğimin resmini koyup özel kişilere vercem o yüzden sadece 10 tane aldım birde pahalı 10 tanesi 45 tl
başka gelenlere çikolata tatlı felan vercem
iyiiym canım geçmişe bayağı bir daldım yeni gördüm pardon sen nasılsın senin doğum şekli şimdi kesin normalmi olucak çatın filan nasıldı ayy allahım hepimizi sağlıklı acısız bi şekilde kurtarsın.. yunus emrdeki sezaryen demişti sana zeynep kamilde normal olur demişti son hatırladığım kadarıyla
çerçeven çok güzel bende diyomki bayağı pahalı nasıl çok alıcakta dağıtacak diye hımm ii düşünmüşsün canım güzel hatıralar bunlar..
bende geçen gün geziyorduk kadıköyde orda mevlüt şekeri satılan bir dükkan açılmış gözüme ilişti eşimle ve kızımla girdik içeriye içerisi cıvıl cıvıldı pembişler mavişler dolu kıızma yapamamıştım tecrübesizlik yada ne bileyim yapamdık işte oğluma mevlüt şekeri bakalım dedik kıızm hemen aslan burcu ya hemen simli bir bebek şekeri beğendi 50tanesi 70tl dediler veiçine koyup dağıtmak için bebek arabası ı şeklinde sepetinede 25tl dediler bu hafta sonu almayı düşünüyoruz
helal osun canımya kızımızda gayet iimiş sen ii oldu bizide haberdar edersin artık kendine çok ii bak dikkat et..
önemli değil canım sağol iyiyim çok şükür zeynep kamilden sonra kendi doktoruma gittim oda dönmüş normal olur dedi
çatımada baktı iyi dedi hiçte acı felan olmadı bugünde nst ye girdim sancı çıkmadı bekliyorum bakalım kızımın ne zaman canı isterse o zaman gelecek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?