2012 Aralık Anneleri Paylaşım Alan

canım bunun içine bebeğimin resmini koyup özel kişilere vercem o yüzden sadece 10 tane aldım birde pahalı 10 tanesi 45 tl
başka gelenlere çikolata tatlı felan vercem

Bi an bana da pahalı geldi mi ama sadece özel bikaç kişi için çok çok güzel bir hatıra olacak

canım ya allah kızını bağışlasın sana maşallah ona çok ısındım ben kardeşini görmeyi çok istiyor tabi
belkide açılma vardır canım senin bebişin kilosuda var çünkü

Son düzenleme:
Bi an bana da pahalı geldi mi ama sadece özel bikaç kişi için çok çok güzel bir hatıra olacak

şeker dağıtıpla ortalıkta ziyan olacak kim saklıyoki zaten canım bunu süs olarak bile köşeye koysalar yine hatıra kalır
hem öyle plastik basit bişeyde değil küçük bi çerçeve inşallah güzel olacak

Son düzenleme:
sende ne güzel pembiş pembiş alıcaksın desene ayy bu kızlar çocukları pembiş ve winx hastası oluyorlar canım alış şimdiden pembişlere bol bol

sende ne güzel pembiş pembiş alıcaksın desene ayy bu kızlar çocukları pembiş ve winx hastası oluyorlar canım alış şimdiden pembişlere bol bol

sorma benim yiğenlerimde vinks hastası okul çantası almıştık geçen sene ilk vinksli ye sarıldı

canım ya allah kızını bağışlasın sana maşallah ona çok ısındım ben kardeşini görmeyi çok istiyor yine
belkide açılma vardır canım senin bebişin kilosuda var çünkü

amin canım hepimizin evlatlarını inşallah canım evet son zamanlarda kilosu vardı tosun paşanın çok merak ediyorum kaç kilo oldu sağlığı nasıl filan gel çarşamba gel ben normal istiyorum canımya ama doktorum ilkinde çok dikişin varsa sakat dedi 2doğumda o dikişlerin patlaya bilir dedi sezaryenden korkuyorum açıkcası neyse düşünmemeye çalışıyorum hayırlısı anlımızda ne yazılıysa onu yaşıycaz bundan kurtuluş yok...

canım bebek kadar seninde sağlığın önemli ona göre düşünüp karar ver
inşallah hayırlısı olur ikiniz içinde ama sezaryendende korkma bu zamanda doğumların enaz yüzde ellisi sezaryen oluyor hatta daha fazlası
bende normal diyorum ama bellimi olur

Son düzenleme:
sorma benim yiğenlerimde vinks hastası okul çantası almıştık geçen sene ilk vinksli ye sarıldı

ee hazırlıklı ol canım sende benim kızda winxlere hemde bakıyor orjinalmi değilmi diye içim odasında herşeyi winxli arada eşim yatıyor kızım benle yatıyor eşin bazen ben uyumaya gidiyorum gideyimde winxlerime sarılayımda uyuyayım der bizde güleriz:)))) bende winx ekibini ii biliyorum bazen arkadaşlarıyla konuşunca annemde çok izler diyor onlarda bizimkiler izlemiyor diyorlar ee bende mecburen hep izlerim diyorum....

kız çocukları çok eğlenceli gerçekten bende çok seviniyorum kızım olacağı için allah hayırlı evlat nasip etsin

son anda bbeli oluyor canım geçen yukardaki komşunun kardeşi
normal doğuma gitti erdem hastanesi ümraniyeye bebek koldan gelmiş acilen sezaryene aldılar allahın işi bu be güzelim

son anda bbeli oluyor canım geçen yukardaki komşunun kardeşi
normal doğuma gitti erdem hastanesi ümraniyeye bebek koldan gelmiş acilen sezaryene aldılar allahın işi bu be güzelim

öyle canım o yüzden hep hayırlısı diyorum kızım sağlıklı olsunda gerisinin önemi yok

kız çocukları çok eğlenceli gerçekten bende çok seviniyorum kızım olacağı için allah hayırlı evlat nasip etsin

eğlenceli ve en önemliside sana arkadaş biliyormusun en basiti mesela eşinle olduda tartıştın geliyor sana destek oluyor babasına karşı seni savunuyor filan benim arakadaş var eşinden şiddet görmüş bir aralar kızı babayı sevmez hani kadın babanı sev diye zorluyor orya gidince benim kızım babacığım diye babasının kucağından ayrılmaz adamda benim kızım böyle hiç yanaşmıyor dedi arkadaşımda onun yanında bana vurursa yanaşmaz dedi ama birazda sana bağlı o bir hamur sen nasıl şekil verirsen o şekle girer

Kesinlikle canım , çok güzel olacak ... Çok iyi düşünmüşsün

inşallah benim kızım hem babasını hemde beni çok sever çünkü biz birbirimizi çok seviyoruz
senin kızın gibi olur yani

sagra canım sen çantanı felan hazırladın mı sen

ben tezcanlıyım 1ay oldu hazırlayalı sankim neden okadar erken yaptıysam arada çıkardım havalandırdım biberon filan koymadım tecrübeliyim hastanede sütün gelmeyince onlar enjektörle veriyorlar biberon bebeği tembelliğe itelediği için biberon kullandırmıyorlar...

bende öyle canım herşeyim hazır ama biberonu yıkayıpta koymadım acaba koymasam mı bende
hemen sütün hemen gelmiyor dedikleri için göğüs pedinide koymadım
en son eşim huzurevinden hasta bezi getirdi bitek bebişin bezi eksik onuda primanın promosyonunu koydum 4 tane doğuncada paket alcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…