bende öyle canım herşeyim hazır ama biberonu yıkayıpta koymadım acaba koymasam mı bende
hemen sütün hemen gelmiyor dedikleri için göğüs pedinide koymadım
en son eşim huzurevinden hasta bezi getirdi bitek bebişin bezi eksik onuda primanın promosyonunu koydum 4 tane doğuncada paket alcam
hımm o süt olayı demekki bünyeye bağlı ben doğum yaptım asansörle yukarı çıkardılar anında sütüm geldi bebeğimde vantuz gibi yapıştı şükür öyle göğüsümde çatlamada olmadı hee ama kanaman çok oluyor bende öyle oldu hastanede kocaman bez verdiler hee normal doğumda kovalar varya onun dolusu kadar eşiyle beraber içinden bi sürü pislik çıkıyor insanlar oyüzden doğumdan sonra hemen kilo veriyorlar...
karnım acayip acıktı gideyimde mamiş yiyelim görüşürüz kızlar göbüşlerinize ve kendinize cici bakın
kızlar kocişle sinemaya gitcez akşama evim sensine gitmek istiyorum ama alacakaranlıkta var ya
karnım acayip acıktı gideyimde mamiş yiyelim görüşürüz kızlar göbüşlerinize ve kendinize cici bakın
canım pamuk koy o şekilde takip et istersen ne renk akıntı olduğunu daha rahat anlarsınkızlarrr çamaşırımda hafif ıslaklık gördüm...
akıntı olabilir mi düşünüyorum ama baya bi alana yayılmıştı..
akıntı olsa bu kadar yayılır mıydı bilemedm.
çamaşırımı değğiştirdim bekliyorm
canım pamuk koy o şekilde takip et istersen ne renk akıntı olduğunu daha rahat anlarsın
benm 28 kasımda saat 9.15 cnm
kızlarrr çamaşırımda hafif ıslaklık gördüm...
akıntı olabilir mi düşünüyorum ama baya bi alana yayılmıştı..
akıntı olsa bu kadar yayılır mıydı bilemedm.
çamaşırımı değğiştirdim bekliyorm
canım bende de oluo o akıntı başından beri beyaz renkte
kız belki kaçırmışındır altına benim çok sık oluyor farketmeden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?