selam kızlar şükür kavuşturana
neyse çocuğum bugün 36+5 çıktı..
normalde 1 hafta önden gidiyodu niye böyle olmuş olabilir ki :26:
nstde bişey çıkmadı..
kilomuz 3000 gr olmuş.
gayet iyi dedi doktor.
yanma içinde fitil verdi.
evde vardı aynısından gene vermiş
doğum tarihi olarak aralık 5-10 arası verdi
boşver çokta büyük olmasın zaten bencede şuan kilosu çok iyi 37.hafta için..
yakınlarda sezeryan olma gibi bi ihtimalin yoksa bundan sonraki haftalarda zaten en az 150şer gr alıyolar:)
buda enaz 3300 olarak doğması demek..
ben 1 aydır tutamıyorum zaten idrarımı onun için ayırt etmekte güçlük çekiyorum.ama dün geceden beri artık tavan yaptı tuvalete gidene kadar ölüyorum sancıdan yaparken de hani böyle çok uzun zaman tutarsın da sancır ya orası. aynen öyle oluyorum.halbuki yeni yapmış oluyorum bir damla bile olsa sıkıştırıyor.namazda iken ayakta duramıyorum yoksa kaçırcam altıma zaten oturduğum yerde kılıorum.belimden de birkaç kez sancı vurdu amaçok şiddetli değildi.dahaçok karnımın içi çok sancıyor.cuma günü kontrolüm var nst ye de o gün giricem ne yapsam blmiyorm doktorum çok yoğun daha önce bir randevu yarlayabileceğini sanmıyorum.mecbur cumaya kadar beklicem .off allahım doğsunlar artık.çok yoruldum
Bunu sabahta konuştuk ama kimle konuştuğumuzu hatırlayamadım. Benim bebeğimde önden gidiyor ama son iki haftada toplam 200 gr aldı tosuncuğum. Doktor herşeyinin normal olduğunu söyledi. Seninkide bu hafta fazla gelişememiş normal haftasında kalmış olabilir. bence buna sevinmelisin
kızlar ya çamaşır makinam bozuldu makine su almıyor diyor öfffffff servis yarın gelicekmiş eşim az önce birilerini getrdi ama yapamdlar servista 35 lira alıomş inşallh önemli bişey yoktur daha 3 yıl oldu
iki haftada 300 gr almışş benimki.
işte takıldığım nokta o oldu normalde 1 hafta önden gidiyodu 36+5 çıktı..
37+5 falan çıkması lazımdı mesela.
öyle çıkınca şüphe düştü benim içime
doktorda çok kilolu olursa doğuramazsın dedi..
ben en çok şuna takıldım ya normalde 1 hafta önden gidiyodu şimdi ilerlemesi yavaşlamış..:26:
içime gne de kuşku düştü
iki haftada 300 gr almışş benimki.
işte takıldığım nokta o oldu normalde 1 hafta önden gidiyodu 36+5 çıktı..
37+5 falan çıkması lazımdı mesela.
öyle çıkınca şüphe düştü benim içime
geçmiş olsun Allah başka keder vermesin
yahu iyide bu bakliyatlar gaz yapan yiyecekler değil mi? bu sefer bebişler gazlanmasın.. alkolsüz bira olarak söylenende sanırım bildiğimiz malt içeceği çünkü normalde birada malttan yapılıo ama bozaya bayılırım :) umarım onunla ilgilide gaz yapar vs gibi şeyler söyleyip soğutmazlar..
ay canım benim ya kışın ne yicez herşey gaz yapıcı bakliyatlar gaz, kereviz gaz, pırasa gaz, karnabahar gaz, lahana gaz, soğan gaz, sarımsak gaz hepside faydalı yicekler eğerki çook büyük bi gaz problemi olmazsa bebişimin hepsinden yicem. bakliyat konusunda sağlık ocağındaki ebe içine biraz şeker at dedi.
ay canım benim ya kışın ne yicez herşey gaz yapıcı bakliyatlar gaz, kereviz gaz, pırasa gaz, karnabahar gaz, lahana gaz, soğan gaz, sarımsak gaz hepside faydalı yicekler eğerki çook büyük bi gaz problemi olmazsa bebişimin hepsinden yicem. bakliyat konusunda sağlık ocağındaki ebe içine biraz şeker at dedi.
canm 1 er çay kaşığı kimyon atarsın yemeklerine çok faydası oluyormuş
ay kızlar çocuk gibiyim tv de ne görsem canım istiyor reklamlardakileri canım çekiyor hemde tatlı mamalar. eskiden yemek programlarını izliyordum hiç öyle canım çekmiyordu şimdi hiçç izleyemiyorum hep açım sanki yiyorum yiyorum doymuyorum bu ne yav ben böyle değildim son ayda atağa geçtim yesem hiç dur durak vermicem kendime habire yicem. açııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııımmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?