2012 Aralık Anneleri Paylaşım Alan

Bunu sabahta konuştuk ama kimle konuştuğumuzu hatırlayamadım. Benim bebeğimde önden gidiyor ama son iki haftada toplam 200 gr aldı tosuncuğum. Doktor herşeyinin normal olduğunu söyledi. Seninkide bu hafta fazla gelişememiş normal haftasında kalmış olabilir. bence buna sevinmelisin

doktorda çok kilolu olursa doğuramazsın dedi..
ben en çok şuna takıldım ya normalde 1 hafta önden gidiyodu şimdi ilerlemesi yavaşlamış..:26:
içime gne de kuşku düştü

sonlara yaklaştıkça canım daha da zorluk çekiyoruz benimde tuvaletim öyle canım sanki çok tutmuşum gibi sancıyo orası bebekler büyüdükçe iyice sıkıştırıyor. inşallah cuma gününe kadar çok sıkıntın olmaz cuma günüde kontrolün iyi geçer güzel haberlerini bekliyoruz canım o zaman cuma gününe.

iki haftada 300 gr almışş benimki.
işte takıldığım nokta o oldu normalde 1 hafta önden gidiyodu 36+5 çıktı..
37+5 falan çıkması lazımdı mesela.
öyle çıkınca şüphe düştü benim içime

doktorda çok kilolu olursa doğuramazsın dedi..
ben en çok şuna takıldım ya normalde 1 hafta önden gidiyodu şimdi ilerlemesi yavaşlamış..:26:
içime gne de kuşku düştü

bebişlerin bi günü bi gününü tutmuo ki..senin beslenmenlede alakalı bi durum olabilir bu..
ama bence dert edicek bi durum yok..şuanki kilosu ve tahmini doğum kilosu çok normal..
içini ferah tut canım..

bak benimki her hafta 300er gr alıo düzenli olarak ki şeker hastalığım vs yok..
iri bebek sendromu bu hafta 4000 di haftaya sezeryana kadar 4300 hadi hata payıyla en az 3900lerde olucak ve ben doğuramıycam sezeryan olucak
bebeklerin kilolu olması çokta iyi bişiy değil..zaten doğduktan sonra anne sütüyle tosun olur bebişler..

kuzum benım hıc takılma ınanma benımkıde öle cıkıyodu son hafta bı gıttık 150 gr almış beklemıyodum acıkcası
sakın ınanma usg ye son haftalarda sapıtıyp meger bebm o hafta yarım kg almış 3400 denılen beb ertesı gun 3780 doğdu

iyi akşamlar kızlar

misafirlerim vardı,sabahtan beri temizlik,hazırlık derken giremedim,inşallah iyisinizdir

ay canım benim ya kışın ne yicez herşey gaz yapıcı bakliyatlar gaz, kereviz gaz, pırasa gaz, karnabahar gaz, lahana gaz, soğan gaz, sarımsak gaz hepside faydalı yicekler eğerki çook büyük bi gaz problemi olmazsa bebişimin hepsinden yicem. bakliyat konusunda sağlık ocağındaki ebe içine biraz şeker at dedi.

canm 1 er çay kaşığı kimyon atarsın yemeklerine çok faydası oluyormuş

ızlar usg ler artık son haftalda doğru olmuyo
bana 3400 gr denıldı doğumumdan bı gun önce ertesıı gun 3780 doğdu
ömceı haftada 3300 e yakındı sanırım
37 haftalıkta acıl sezeryanla doğum yaptım bu arada hepınız hazır olun

merhaba kızlar,

nasılsınız.. benim de ayağa kalktıkça sanki kızım alttan pırt diye çıkacak gibi geliyo yaa, bi de dün dr. dedi ya heran olabilir diye iyice gözüm korktu,2 hafta daha tutabilsem içimde hiç değilse :18:

bende hepsini çok severim dediğin gibi umarım bebekler gazlı olmazda gönül rahatlığıyla yeriz..

ay kızlar çocuk gibiyim tv de ne görsem canım istiyor reklamlardakileri canım çekiyor hemde tatlı mamalar. eskiden yemek programlarını izliyordum hiç öyle canım çekmiyordu şimdi hiçç izleyemiyorum hep açım sanki yiyorum yiyorum doymuyorum bu ne yav ben böyle değildim son ayda atağa geçtim yesem hiç dur durak vermicem kendime habire yicem. açııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııımmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

kızlar ben hepsınden yıyorum bebışıme gaz yapmıyo

toplamda kaç kilo aldın canım? merak ettim de:) ben pek iştahlı olmadığım halde 15 kilo aldım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…