sprint
kızlar hepinize merhabalar.bugün kontrolümüz vardı yeni geldim.geçmişi okumadan direk daldım.normalde haftaya sezeryana alacaktı doktorumuz nstde sancı olunca ct tekrar çağırdı ve bu ct sancım artmış olursa hemen sezeryana alacak.heyecandan kilosunu sormayı unuttum.suyu iyiymiş.aslında ben pek ağrı hissetmiyorum ama karnım taş gibi sert.çok heyecanlandım ve evi düşününce korktum daha temizlik yapacaktım ben.neyse artık annemi bi kaçgün önce çağıracam.hepinizi öptük aceleci kızımla beraber.[/CODE]
slm kızlar bende evimi barkımı temizledim kızımın beşiğini kurdum çantalarımızı hazırladım dolabını düzledim ve hazırım çok şükür
kızlar bugün hiç keyfim yok .sancım vardı tüm gün. yattım soluma.ayakta durunca alttan batma oluyor kasığımda karnımda midemin üstünde hep bir sancı.karnım taş gibi .ha birde eğilirken karnımdan su sesi geliyo .gırg gırg diye resmen su sesi duyuyorum.tuvaletten daha çıkmadan tekrar bi işeme hissi .pöff bıktım artık yabebeğin suyu mu azaldı acaba belki tuvalete çok sık gidiyorum bilmeden suyunu mu yapıyorum diyorum kendi kendime.bir komşumuzun öyle olmuştu .bebeğin suyunun azaldığının bir belirtisi yok mu acaba kızlar? artık kurup duruyorum kendi kendime.kayınvalidem de üşüttün sen ondan oluyor sancın diyor,daha karnın aşağıya inmedi doğumuna var daha diyor.çok sinir oluyorum.sanki her doğum yapanın karnı aşağı inmiş oluyor da.peh
allahın izniylee canım inşlhhhohh ii yapmışsın canım bende pazar günü yaptım misler gibiyiz herşeyimiz hazır bebekimizi bekliyoruz allahın izniyle
kızlar bugün hiç keyfim yok .sancım vardı tüm gün. yattım soluma.ayakta durunca alttan batma oluyor kasığımda karnımda midemin üstünde hep bir sancı.karnım taş gibi .ha birde eğilirken karnımdan su sesi geliyo .gırg gırg diye resmen su sesi duyuyorum.tuvaletten daha çıkmadan tekrar bi işeme hissi .pöff bıktım artık yabebeğin suyu mu azaldı acaba belki tuvalete çok sık gidiyorum bilmeden suyunu mu yapıyorum diyorum kendi kendime.bir komşumuzun öyle olmuştu .bebeğin suyunun azaldığının bir belirtisi yok mu acaba kızlar? artık kurup duruyorum kendi kendime.kayınvalidem de üşüttün sen ondan oluyor sancın diyor,daha karnın aşağıya inmedi doğumuna var daha diyor.çok sinir oluyorum.sanki her doğum yapanın karnı aşağı inmiş oluyor da.peh
Selam kızlar hala annemdeyim annemin ayağındaki alçı çıkarıldı içindeki lif yırtıldığı için ayağının üzerine çok basmaması gerekiyor sadece çok hafif ayak parmaklarını öne arkaya hareket ettirerekgüçlendirme hareketi verdi. sağa sola döndürmesi yasak. ufak ufak çok ağırlık vermeden üzerine basabilirmiş ama sürekli değil. ve 3 hafta daha bu şekilde duracak sonra dr.tekrar görmek istedi. sanırım annem benim yanıma doğumda gelemeyecek rahatsızlığından ötürü... ananem memleketten geldi çünkü ben hastane çantamı bile hazırlayamadım bu durumdan ötürü annemde kalıyorum yardım ediyorum... 1-2 güne evime geçipoğlumun çamaşırlarını yıkayıp çantamı hazırlayacağım.
yaşadığım kaşıntı problemide pupp rahatsızlığıymış. bir hap ve losyon kullanıyorum. kaşınmam tamamen kesilmesede eskiye nazaran çok daha iyiyim ama tabi eski kaşımalarımdan oluşan yaralarım kabuk bağladıheryerim yara olmuş. hem annem rahatsız hem ben rahatsız olmama rağmen kayınvalidem 1 kez olsun aramadı beni. şimdide görümcemde bir rahatsızlık çıktı kanser şüphesi varmış haftaya biopsisi yapılacak o zaman belli olacak. dr. korkmayın diyor kanser olasa bile en kolay tedavisi olan kanserlerden biri olduğunu söyledi rahatladık. kayınvalidem şimdi onuda kafaya takmıştır. temizliğin yapılacağı zaman haber ver demişti yardıma (ilk kez) artık şu durumda çağıramam çünkü çok alıngan eşimde çağırma alınganlığıyla uğraşmayalım dedi. artık bir kadın tutucam bir şekilde yapmaya çalışıcaz...
şu an görünen o ki iki taraftan da yalnız kaldım herşey üstüste geldi inşallah benim durumum yolunda giderde normal doğum yaparımda hemen ayaklanabilirim her zamanki gibi gene yalnız kaldım
canım allah yardımcın olsun ,,merak etme o gücü verıor allah sana.. bende yalnızım evimin işini tek başıma yaptım bir tek pencereleri silemedim o da kirli kalsın napıymmSelam kızlar hala annemdeyim annemin ayağındaki alçı çıkarıldı içindeki lif yırtıldığı için ayağının üzerine çok basmaması gerekiyor sadece çok hafif ayak parmaklarını öne arkaya hareket ettirerekgüçlendirme hareketi verdi. sağa sola döndürmesi yasak. ufak ufak çok ağırlık vermeden üzerine basabilirmiş ama sürekli değil. ve 3 hafta daha bu şekilde duracak sonra dr.tekrar görmek istedi. sanırım annem benim yanıma doğumda gelemeyecek rahatsızlığından ötürü... ananem memleketten geldi çünkü ben hastane çantamı bile hazırlayamadım bu durumdan ötürü annemde kalıyorum yardım ediyorum... 1-2 güne evime geçipoğlumun çamaşırlarını yıkayıp çantamı hazırlayacağım.
yaşadığım kaşıntı problemide pupp rahatsızlığıymış. bir hap ve losyon kullanıyorum. kaşınmam tamamen kesilmesede eskiye nazaran çok daha iyiyim ama tabi eski kaşımalarımdan oluşan yaralarım kabuk bağladıheryerim yara olmuş. hem annem rahatsız hem ben rahatsız olmama rağmen kayınvalidem 1 kez olsun aramadı beni. şimdide görümcemde bir rahatsızlık çıktı kanser şüphesi varmış haftaya biopsisi yapılacak o zaman belli olacak. dr. korkmayın diyor kanser olasa bile en kolay tedavisi olan kanserlerden biri olduğunu söyledi rahatladık. kayınvalidem şimdi onuda kafaya takmıştır. temizliğin yapılacağı zaman haber ver demişti yardıma (ilk kez) artık şu durumda çağıramam çünkü çok alıngan eşimde çağırma alınganlığıyla uğraşmayalım dedi. artık bir kadın tutucam bir şekilde yapmaya çalışıcaz...
şu an görünen o ki iki taraftan da yalnız kaldım herşey üstüste geldi inşallah benim durumum yolunda giderde normal doğum yaparımda hemen ayaklanabilirim her zamanki gibi gene yalnız kaldım
senin daha da az kaldı hadi bakalım sırayla herkes bekliyo hayırlısı
tamam canım deniycem dediğini ama öyle bir koşturmayla gidiyorum ki afedersin vajinada sancılarla yapıyorum idrarımı tutsam ölecem sanki o derececanım şöyle bişiy dene..idrarını yaparken kendini kasıp durdurabiliosan o gerçekten idrarmış..fakat durduramıosan amniyon sıvısı olabilir..
hastane yakın değil ki canım kayınvalidem de öyle diyince birşey diyemiyorumbi nst ye gitseydın orda çıkardı gerçek mi yalancı sancı mı
ben neler çektim o sancıdan geçen hafta çok tırstımmm 8 gün sürdü,,suyun azalması usg de belli olur canım
bir yudum su içsem çişe gidiyorum artık,genital bölgem eğildikçe ağrıyor baskı var eğilince daha çok ağrıyor bebişlerimizin başı aşağıda ondan galiba kapıya dayanmışlar iyice,,sancı için nst öneririm hastanem yakın benim hemen sancılansam gidiyorum
canım börülce çok süt getiriyor diye söylemişti arkadaşım bizzat kendisi denemiş bende dolaba taze börülce koydum kuru börülce de olur bol bol yemeyi düşünüyorum, bi arkadaş hurma demişti topikte bebeğimi sütümle beslemek istiyorum bende Allahım hepimize bol süt nasip etsin bebişlerimiz de sütlerimi emsin.
ben kalkıp yatagına koymaya üşeniyorum3 saat seni kesintisiz uyutuyosa valla şahanaeymişşş...ben hiç korkmayım o zaman.şu anda 3 saat aralıksız uykum yok çünkü türlü türlü şikayetlerden dolayıı.
canım daha küçük diyebilirsin belki ama inan çoğu alışkanlık bu dönemlerde kazanılıyo.bu durum bi süre sonra memede uyuma isteği , sensiz uykuya dalmama , beşiğinde yanlız uyumama , odasını ayırmaya çalıştığında fazla sıkıntı yaşama gibi şeylere sebep olabilir.ayrıca eşinle beraber vakit geçirmek de sıkıntı olabilir.başbaşa demek illaki saatlerce çocuk yokmuş gibi zaman geçirmek değil ki bu mümkün değill.benim en korktuğum odur bebeğin ihtiyaçlarını karşılama ritüelleri içinde birbirinize ilgi , sevgi ve çekicilik durumlarında azalmalarr...yani beşiğinde uyuma alışkanlığı mutlaka kazandırr.sen rahat edersin canım...bunu biraz da bilimsel kimliğimle söylüyorumm:)
nunna kullanıcısından alıntı
Selam kızlar hala annemdeyim annemin ayağındaki alçı çıkarıldı içindeki lif yırtıldığı için ayağının üzerine çok basmaması gerekiyor sadece çok hafif ayak parmaklarını öne arkaya hareket ettirerekgüçlendirme hareketi verdi. sağa sola döndürmesi yasak. ufak ufak çok ağırlık vermeden üzerine basabilirmiş ama sürekli değil. ve 3 hafta daha bu şekilde duracak sonra dr.tekrar görmek istedi. sanırım annem benim yanıma doğumda gelemeyecek rahatsızlığından ötürü... ananem memleketten geldi çünkü ben hastane çantamı bile hazırlayamadım bu durumdan ötürü annemde kalıyorum yardım ediyorum... 1-2 güne evime geçipoğlumun çamaşırlarını yıkayıp çantamı hazırlayacağım.
ben 1 aydır tutamıyorum zaten idrarımı onun için ayırt etmekte güçlük çekiyorum.ama dün geceden beri artık tavan yaptı tuvalete gidene kadar ölüyorum sancıdan yaparken de hani böyle çok uzun zaman tutarsın da sancır ya orası. aynen öyle oluyorum.halbuki yeni yapmış oluyorum bir damla bile olsa sıkıştırıyor.namazda iken ayakta duramıyorum yoksa kaçırcam altıma zaten oturduğum yerde kılıorum.belimden de birkaç kez sancı vurdu amaçok şiddetli değildi.dahaçok karnımın içi çok sancıyor.cuma günü kontrolüm var nst ye de o gün giricem ne yapsam blmiyorm doktorum çok yoğun daha önce bir randevu yarlayabileceğini sanmıyorum.mecbur cumaya kadar beklicem .off allahım doğsunlar artık.çok yoruldumgeçmiş olsun canım yaşadıklarını çoğumuz yaşıyoruz canım nerdeyse tuvalete döşek atıcaz bebeğin suyu kendiliğinden de gelirmiş tutması zor olurmuş idrarı tutabilirmişsin. eğer içine sinmezse kontrolünü yakın zamana alırsın. sancılar içinde en iyisi nst canım.
canım allah yardımcın olsun ,,merak etme o gücü verıor allah sana.. bende yalnızım evimin işini tek başıma yaptım bir tek pencereleri silemedim o da kirli kalsın napıymm
kendi annemde kayınvalidemde doğumdan 1 gün önce gelecekler ..
aynen canım ya çok korktum onları okuyunca hepsi mama vermek zorunda kalmış..börülceyi hiç duymamıştım bulabilirmiyim bilmiyorum ama sağol
bu arada en çok süt yapan şey alkolsüz bira ve bozaymış bi uzman yazısında okudum
Çok üzüldüm canım. Allah bebeğinin hatrına yardımcın olur inşallah.Selam kızlar hala annemdeyim annemin ayağındaki alçı çıkarıldı içindeki lif yırtıldığı için ayağının üzerine çok basmaması gerekiyor sadece çok hafif ayak parmaklarını öne arkaya hareket ettirerekgüçlendirme hareketi verdi. sağa sola döndürmesi yasak. ufak ufak çok ağırlık vermeden üzerine basabilirmiş ama sürekli değil. ve 3 hafta daha bu şekilde duracak sonra dr.tekrar görmek istedi. sanırım annem benim yanıma doğumda gelemeyecek rahatsızlığından ötürü... ananem memleketten geldi çünkü ben hastane çantamı bile hazırlayamadım bu durumdan ötürü annemde kalıyorum yardım ediyorum... 1-2 güne evime geçipoğlumun çamaşırlarını yıkayıp çantamı hazırlayacağım.
canım marketlerde sanırım bulabilirsin bakliyat kısımlarında kuru börülceyi yada konserve olarak. böyk biramı, boza da hiç içmemiştim denemek lazım
bulgur pirinç falan kullanılıyormuş. vefa bozasının sitesinde de darı irmiği diyor. İrmiğin süt yaptığını bu yüzden lohusalara yedirdiklerini duymuştum. Bir şey olmaz herhalde...yahu iyide bu bakliyatlar gaz yapan yiyecekler değil mi? bu sefer bebişler gazlanmasın.. alkolsüz bira olarak söylenende sanırım bildiğimiz malt içeceği çünkü normalde birada malttan yapılıo ama bozaya bayılırım :) umarım onunla ilgilide gaz yapar vs gibi şeyler söyleyip soğutmazlar..
selam kızlar şükür kavuşturana
neyse çocuğum bugün 36+5 çıktı..
normalde 1 hafta önden gidiyodu niye böyle olmuş olabilir ki :26:
nstde bişey çıkmadı..
kilomuz 3000 gr olmuş.
gayet iyi dedi doktor.
yanma içinde fitil verdi.
evde vardı aynısından gene vermiş
doğum tarihi olarak aralık 5-10 arası verdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?