2012 Aralık Anneleri Paylaşım Alan

ooo ne güzel zamanın azalmış heyecan doruktadır şimdi sende hayırlı doğumlar canım

canım şöyle bişiy dene..idrarını yaparken kendini kasıp durdurabiliosan o gerçekten idrarmış..fakat durduramıosan amniyon sıvısı olabilir..

ohh ii yapmışsın canım bende pazar günü yaptım misler gibiyiz herşeyimiz hazır bebekimizi bekliyoruz allahın izniyle
allahın izniylee canım inşlhhh

bi nst ye gitseydın orda çıkardı gerçek mi yalancı sancı mı
ben neler çektim o sancıdan geçen hafta çok tırstımmm 8 gün sürdü,,suyun azalması usg de belli olur canım
bir yudum su içsem çişe gidiyorum artık,genital bölgem eğildikçe ağrıyor baskı var eğilince daha çok ağrıyor bebişlerimizin başı aşağıda ondan galiba kapıya dayanmışlar iyice,,sancı için nst öneririm hastanem yakın benim hemen sancılansam gidiyorum

selam canım allah yardımcın olsun annene de tekrar geçmiş olsun sen moralini yüksek tut önmli olan bu allah sağlık verdimi herşeyin üstesinden gelinir

canım allah yardımcın olsun ,,merak etme o gücü verıor allah sana.. bende yalnızım evimin işini tek başıma yaptım bir tek pencereleri silemedim o da kirli kalsın napıymm
kendi annemde kayınvalidemde doğumdan 1 gün önce gelecekler ..

senin daha da az kaldı hadi bakalım sırayla herkes bekliyo hayırlısı

hayırlısı olsun inşlahh canım

geçmiş olsun canım yaşadıklarını çoğumuz yaşıyoruz canım nerdeyse tuvalete döşek atıcaz bebeğin suyu kendiliğinden de gelirmiş tutması zor olurmuş idrarı tutabilirmişsin. eğer içine sinmezse kontrolünü yakın zamana alırsın. sancılar içinde en iyisi nst canım.

canım şöyle bişiy dene..idrarını yaparken kendini kasıp durdurabiliosan o gerçekten idrarmış..fakat durduramıosan amniyon sıvısı olabilir..
tamam canım deniycem dediğini ama öyle bir koşturmayla gidiyorum ki afedersin vajinada sancılarla yapıyorum idrarımı tutsam ölecem sanki o derece

hastane yakın değil ki canım kayınvalidem de öyle diyince birşey diyemiyorum o dese kızım ne olur ne olmaz git bi görün .demiyor ki beni götüren yok o öyle demeyince belki beni evham yaptırmak istemiyor ama ben çok korkuyorum.suyu biter diye .artık çok harekette etmiyor arada mideme bir tepik o kadar eskisi gibi yanlarda hareketleri olmuyor.gerçekten karnım aşağıya inmedi. ama bu durumda da sancılanıp doğuran yokmu *?:44:

aynen canım ya çok korktum onları okuyunca hepsi mama vermek zorunda kalmış..börülceyi hiç duymamıştım bulabilirmiyim bilmiyorum ama sağol
bu arada en çok süt yapan şey alkolsüz bira ve bozaymış bi uzman yazısında okudum

ben kalkıp yatagına koymaya üşeniyorum dediğin çok doğru alışırsa yanarım.

teşekkür ederim yorumun için

kızlar ya çamaşır makinam bozuldu makine su almıyor diyor öfffffff servis yarın gelicekmiş eşim az önce birilerini getrdi ama yapamdlar servista 35 lira alıomş inşallh önemli bişey yoktur daha 3 yıl oldu

canım çok geçmiş olsun Allahım kuvvet versin sana herşeyin hemencecik kolaycacık olsun

ben 1 aydır tutamıyorum zaten idrarımı onun için ayırt etmekte güçlük çekiyorum.ama dün geceden beri artık tavan yaptı tuvalete gidene kadar ölüyorum sancıdan yaparken de hani böyle çok uzun zaman tutarsın da sancır ya orası. aynen öyle oluyorum.halbuki yeni yapmış oluyorum bir damla bile olsa sıkıştırıyor.namazda iken ayakta duramıyorum yoksa kaçırcam altıma zaten oturduğum yerde kılıorum.belimden de birkaç kez sancı vurdu amaçok şiddetli değildi.dahaçok karnımın içi çok sancıyor.cuma günü kontrolüm var nst ye de o gün giricem ne yapsam blmiyorm doktorum çok yoğun daha önce bir randevu yarlayabileceğini sanmıyorum.mecbur cumaya kadar beklicem .off allahım doğsunlar artık.çok yoruldum

özellikle annesi yanında olanlar şu yazdıklarımızı okusunda Allaha şükretsin. Benim annemde şehir dışında gel desem gelecek ama doğuma yakın gelsin doğumdan sonra yanımda çok kalsın istiyorum.Çünkü babam mızmız. Annem çok kalırsa dırdır eder. Şu dokuz ayı nasıl geçirdim bir Allah bir de eşim bilir. Bir çorba kaynatanım bir işin ucundan tutanım olmadı. Kayın validem bi kere geldi camlarımı sildi, evi sildi süpürdü, mutfak dolaplarımı sildi gitti. yine de Allah razı olsun ama 9 ay bu dile kolay ne bebeğime bir çorap aldı ne bana bi kap yemek yaptı. Üstüne tutturmuş bebeğin kıyafetlerini yıkadın mı ütüledin mi diye durmadan soruyor. Bayramlık ağzımı açıcam kendimi zor tutuyorum. daha geçen hafta aramış bebeğe hırka ördürcem ne renk olsun diyor. Üfff çok doluyum ama ben az diyim siz çok anlayın.

canım marketlerde sanırım bulabilirsin bakliyat kısımlarında kuru börülceyi yada konserve olarak. böyk biramı, boza da hiç içmemiştim denemek lazım

Çok üzüldüm canım. Allah bebeğinin hatrına yardımcın olur inşallah.

selam kızlar şükür kavuşturana
neyse çocuğum bugün 36+5 çıktı..
normalde 1 hafta önden gidiyodu niye böyle olmuş olabilir ki :26:
nstde bişey çıkmadı..
kilomuz 3000 gr olmuş.
gayet iyi dedi doktor.
yanma içinde fitil verdi.
evde vardı aynısından gene vermiş
doğum tarihi olarak aralık 5-10 arası verdi

canım marketlerde sanırım bulabilirsin bakliyat kısımlarında kuru börülceyi yada konserve olarak. böyk biramı, boza da hiç içmemiştim denemek lazım

yahu iyide bu bakliyatlar gaz yapan yiyecekler değil mi? bu sefer bebişler gazlanmasın.. alkolsüz bira olarak söylenende sanırım bildiğimiz malt içeceği çünkü normalde birada malttan yapılıo ama bozaya bayılırım :) umarım onunla ilgilide gaz yapar vs gibi şeyler söyleyip soğutmazlar..

bulgur pirinç falan kullanılıyormuş. vefa bozasının sitesinde de darı irmiği diyor. İrmiğin süt yaptığını bu yüzden lohusalara yedirdiklerini duymuştum. Bir şey olmaz herhalde...

boşver çokta büyük olmasın zaten bencede şuan kilosu çok iyi 37.hafta için..
yakınlarda sezeryan olma gibi bi ihtimalin yoksa bundan sonraki haftalarda zaten en az 150şer gr alıyolar:)
buda enaz 3300 olarak doğması demek..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…