canm 1 er çay kaşığı kimyon atarsın yemeklerine çok faydası oluyormuş
özellikle annesi yanında olanlar şu yazdıklarımızı okusunda Allaha şükretsin. Benim annemde şehir dışında gel desem gelecek ama doğuma yakın gelsin doğumdan sonra yanımda çok kalsın istiyorum.Çünkü babam mızmız. Annem çok kalırsa dırdır eder. Şu dokuz ayı nasıl geçirdim bir Allah bir de eşim bilir. Bir çorba kaynatanım bir işin ucundan tutanım olmadı. Kayın validem bi kere geldi camlarımı sildi, evi sildi süpürdü, mutfak dolaplarımı sildi gitti. yine de Allah razı olsun ama 9 ay bu dile kolay ne bebeğime bir çorap aldı ne bana bi kap yemek yaptı. Üstüne tutturmuş bebeğin kıyafetlerini yıkadın mı ütüledin mi diye durmadan soruyor. Bayramlık ağzımı açıcam kendimi zor tutuyorum. daha geçen hafta aramış bebeğe hırka ördürcem ne renk olsun diyor. Üfff çok doluyum ama ben az diyim siz çok anlayın.
toplamda kaç kilo aldın canım? merak ettim de:) ben pek iştahlı olmadığım halde 15 kilo aldım..
ay canım ya seninki hiç değilse sana yardım etmiş benimkinin faydası olmadığı gibi zararı dokunuyo
pazar günü geldi çocuğa aldıklarına bakayım dedi..bende herşeyini yıkayıp ütülemişim yatak odasına kurduğumuz beşiğin içine dizmişim bi güzel(odası gelmediği için şimdilik:))
geldi küçük görümcemle birlikte bakıyolarken eşim uyardı damla hepsini yıkayıp ütülemiş diye.
onlar gittikten sonra bi baktımki herşey üst üste atılmış çıldırdım nasıl laf saya saya topladım anlatamam
kızlar ben hepsınden yıyorum bebışıme gaz yapmıyo
canım marketlerde sanırım bulabilirsin bakliyat kısımlarında kuru börülceyi yada konserve olarak. böyk biramı, boza da hiç içmemiştim denemek lazım
Evet o açıdan iyi tabi. Ama ben hep arama mesafe koyuyorum. hem çok saygı hürmet gösteririm hemde beni ezemeyeceklerini-üzemeyeceklerini bilirler. Yok öyle yağma :)
maşalah canım ay inşallah benim bebişimde olmaz ben kendim çok gazlıyım zati mide problemim var bebeğime gidecek gazlar bende takılı kalsın. ay ne güzel canım ya sen doğurdun rahatladın Allah kolaylık versin canım sana bebişini güzel güzel büyüt darısı başımıza
maşalah canım ay inşallah benim bebişimde olmaz ben kendim çok gazlıyım zati mide problemim var bebeğime gidecek gazlar bende takılı kalsın. ay ne güzel canım ya sen doğurdun rahatladın Allah kolaylık versin canım sana bebişini güzel güzel büyüt darısı başımıza
maşallah bebişine canım herşeyin yolunda olmasına çok sevindim
canım kızın acele ediyor demekki neden sezeryan olucaksın sancında var ne güzel normal doğursana canım
merhaba canım ayyy daha erken değilmi yaaa bu bebişler ne kadarda aceleci korkmaya başladım vallahi bizde seni öpt
ızlar usg ler artık son haftalda doğru olmuyo
bana 3400 gr denıldı doğumumdan bı gun önce ertesıı gun 3780 doğdu
ömceı haftada 3300 e yakındı sanırım
37 haftalıkta acıl sezeryanla doğum yaptım bu arada hepınız hazır olun
canımdert etme son zamanlar öyle oluyor hiç üzülme sen sağlıklı olsun da kiloyu takma kafana senselam kızlar şükür kavuşturana
neyse çocuğum bugün 36+5 çıktı..
normalde 1 hafta önden gidiyodu niye böyle olmuş olabilir ki :26:
nstde bişey çıkmadı..
kilomuz 3000 gr olmuş.
gayet iyi dedi doktor.
yanma içinde fitil verdi.
evde vardı aynısından gene vermiş
doğum tarihi olarak aralık 5-10 arası verdi
ah canım ben de sakaryadayım annem izmirde anlattıklarını o kadar anlıyorum ki allah annesi ailesiuzakta olanlara yardımcı olsun şu halimizle hiç çekilmiyor iş güç birde ana baba hasreti cabasıözellikle annesi yanında olanlar şu yazdıklarımızı okusunda Allaha şükretsin. Benim annemde şehir dışında gel desem gelecek ama doğuma yakın gelsin doğumdan sonra yanımda çok kalsın istiyorum.Çünkü babam mızmız. Annem çok kalırsa dırdır eder. Şu dokuz ayı nasıl geçirdim bir Allah bir de eşim bilir. Bir çorba kaynatanım bir işin ucundan tutanım olmadı. Kayın validem bi kere geldi camlarımı sildi, evi sildi süpürdü, mutfak dolaplarımı sildi gitti. yine de Allah razı olsun ama 9 ay bu dile kolay ne bebeğime bir çorap aldı ne bana bi kap yemek yaptı. Üstüne tutturmuş bebeğin kıyafetlerini yıkadın mı ütüledin mi diye durmadan soruyor. Bayramlık ağzımı açıcam kendimi zor tutuyorum. daha geçen hafta aramış bebeğe hırka ördürcem ne renk olsun diyor. Üfff çok doluyum ama ben az diyim siz çok anlayın.
canımbenim arkadaşım doğum yaptı gecen sene aralık ayında bana özellikle kuru fasulye nohut çok ye diye tavsiyede bulundu çünkü çok süt yapıyormuş.dedim gaz yapmazmı ki annemler kesinlikle olmaz gaz yapar diuorlar.ama o bizzat tecrübe edinmiş.alttan pırtpırt çıkartıyor diyor.belki az olsa gazı çıkartamayacak ama bol gazlı olduğundanmıdır hemen çocuk çıkartıyormuş.ama muazzam süt yapıyormuş canımyahu iyide bu bakliyatlar gaz yapan yiyecekler değil mi? bu sefer bebişler gazlanmasın.. alkolsüz bira olarak söylenende sanırım bildiğimiz malt içeceği çünkü normalde birada malttan yapılıo ama bozaya bayılırım :) umarım onunla ilgilide gaz yapar vs gibi şeyler söyleyip soğutmazlar..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?