2012 Aralık Anneleri Paylaşım Alan

evet haklısın boşuna demiyolar akşam sabah doğuracak diye hiç demiyolar sabah akşam doğuracak diye yaa bizim burda trafik sıkıntısı yok ama ilçeden merkeze gece gitmek istemiyorum çünkü bulunduğum ilçe kış aylarında çok sisli oluyor ve bu aralar eşimden başka kimsecikler yok yanımda artık doğurursam bu aralar tıngır mıngır gideriz kocişle

biz dizi izlemiyoruz fanatik galatasaraylıyız söylemesi ayıp ben bu maçı izlerken heyecandan doğurmazsam iyidir

Teşekkür ederim cnm, bende deneyeyim.. bakalım bu haftaki kontrolümüzde neler diyecekler
sağolasın :)

Ben hurmayi cok severim zor tutuyorum kendimi almamak icin daha erken su dogum tarihi belli olsun o zaman yicem

olsun sen yine de al bulunsun,once yemek iyi degil galiba sanciyi tetikliyor olabilir,ama gercek sancin basladiginda yemek iyi...bikac gun ara ver bakalim ozlersin belki;
0

kzlaaar!!! zaten gebelikte başlamalı yemeye..
doğum başlayp sancılar artınca ne olur faydası bilmiyorum ama gebelik boyu günde 3-5 tane tüketilmesi gerekiyormuş.
yiyecek olan varsa beklemesin yani.

Kizlar ben yine duygusal moda bagladim yine goz yaslarimi tutamiyorum esim haftanin 3 gunu olmuyor evde cok ozluyorum onu o olmayinca gunler gecmek bilmiyor. annem de bi laf etti bugun sanki tek doguran sensin dedi gucume gitti onun yaninda hamileligimle ilgili hic bisey soylemicem artik

cnm yaaa =(((
3 gün iyi dayanıyormuşsun vallaha.
ben işten gelsin diye saatleri,dakikaları sayıyorum hergün..
annene de alınma cnm annen sonuçta,samimiyetten öyle bişi demiştir.
bende çok mızmızlanan biriyim,her hissettiğimi her düşündüğümü hep paylaşırım yakınlarımla.
ve herkes öff bi doğurda sen de rahatla biz de rahatlıyalım diyorlar =))
hem ağlama,bebişin de üzülür..

canım senin durumun da çok zormuş.ne iş yapıyordu eşin.az bi zamanımız kaldı annesi ağlayıp bebişini üzme.bak en azından annen yanındaymış.benim o da yok.ama bugün aldığımız erken doğum olabilir haberini aldıktan sonra annem cuma günü geliyor yuppi...

cnm koçiş işteyken doğurmayasın
ablamın eşide öle clışıyo ılk bebış bıraz acelecı cıktı eşi gelene kadar ablam doğurdu
ıkıncıde sırf eş yanında olsun dıye sezeryan yaptı senın eşinın ışı ne cnm 3 gun yok ablamın eşi kıyı kaptanı

Hic sizlanmam aslinda su son aya kadar kendi isimi kendim yaptim o yoktu yanimda geceleri cok yalniz kaldigim oldu ben sıkıliyorum diye yalnizim diye yanima geldi kendi sıkıliyo simdi evini ozledi persembe gunu gidecek sali babamla gelecekler dogurana kadar gelmese mi diyorum onun sıkıntili hali beni daha cok sıkıyor

Antrenor canim herkes evinde sagolsun ben boyle olcagini bilseydim doguma yakin cagirirdim. semin adina sevindim canim Allah kolay dogum nasip etsin bekleyis zor

Benimde sezeryan gunu belli olunca izin alacak burda olacak o yuzden rahatim maca gitmedigi surece

canım daha erken ama belli deolmaz sancıların devam ederse dr. bit gir istersen
evt tatlım giderim zaten,hem erken doğuma girmiyor zaten artk 37+3 oldum.
ay şu son 1-2 aydır herkes bıktı bnden.
hep gelip yazıyorum burda sancım var diye,herkes hemen dr.diyor.
bi kere gittim gittiğime pişman olmuştum.
bi daha çok ciddi bişi olmadan asla gtmem =((

bugün hep sancm oldu kızlar.hala da sürüyor.
ama artmıyor,hep aynı ayarda.tatlı tatlı sancılar.
üşüttüm mü ne =((

Benim de ara sira oluyor bi kasiktan bi karindan bide gaz sancilarim cabasi. takip et sancilarini ne kadar suruyor kac satte bir oluyor gecen doktorum gunde 10 tane normal dedi bana

Benim de ara sira oluyor bi kasiktan bi karindan bide gaz sancilarim cabasi. takip et sancilarini ne kadar suruyor kac satte bir oluyor gecen doktorum gunde 10 tane normal dedi bana

tek sancı da değil.karnım durup durup sertleşiyor,geriliyor.
kasılmalar bunlar heralde.
sırtım da ağrıyor,belm de biraz..
öff vallaha doğuma gideym diye çok dua ettm bugün..

tek sancı da değil.karnım durup durup sertleşiyor,geriliyor.
kasılmalar bunlar heralde.
sırtım da ağrıyor,belm de biraz..
öff vallaha doğuma gideym diye çok dua ettm bugün..

Hayirlisiyla bi doguraydik pooooffff kendime volkan konak in sarkisini gonderme yapiyorum cekilmez bir kadin oldum aksiii sabirsiiiiz pinpirikliiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…