2012 Aralık Anneleri Paylaşım Alan

kzlar patatesli sigara böreği yaptım,attım buzluğa.
uykum var gidiyorum bnde.
kasklarm ağrıyor hala.
iyi geceleeeeerrrrrrr diliyoruz deniz kızımla <3

sabahın 5 inden beri ayaktayım evladımız için dua ettim,kocişe de kalk oğlumuza dua edelim dedim .beni rahat bırak dedi, kalkmadı çok üzüldüm ama. kalkaydı eyidi küstüm işte yine duygusala mı bağladım ne

evet eskiden cahillik varmış canım bizim gibi şanslı değilmiş nesil.aaslında çok dinlememeli insan kendini hele de hamileyse.

bende senin durumundayım canım cevizle yemeye çalış daha katlanılabilir bir hal alıyor en azından geçen ben de fazla kaçırdım sanırım ondan sancılandım bütün gün kıvrandım durdum .nst ye giderken yicem artık doğuralım yahu yeter

kzlaaar!!! zaten gebelikte başlamalı yemeye..
doğum başlayp sancılar artınca ne olur faydası bilmiyorum ama gebelik boyu günde 3-5 tane tüketilmesi gerekiyormuş.
yiyecek olan varsa beklemesin yani.
ben ilk aylardan beri bol bol yedim o zamanlarda bana bir yan etkiyapmadı.yani bebek gelmicekse gelmiyor.günde birkaç hurma sanmıyorum zararlı olsun

takma anneni kafana.kendi annen mi kayınvaliden mi dicem ama sanırım kendi annen.artık 9 aydır bizden bıktılar haliyle.ben de kayınvalidemleyim.ne olsa hemen anlatıyorum o da benimle heyecanlanıyo.az kaldı sabret diyo.ama bazen sıkıldığını hissediyorum.ama napıyım paylaşmazsam çatlıcam varsın dinlerken o çatlasın

canım daha 2 gün oldu izleyeli.çok hoş bir film tam bizlik gerçekten

günaydın kızlarr
bugünkü uyanma saatimi dahada erkene aldım
tamm 5.30 da kalktımmmmmmmmmmmmmm

kurulmuş saat gibiyim masallahh günün aydınlanmasınıı hep izliyorummmmmm :))))

ayy dün bir dizi izledimi çin kıyıldı ağlamaktann öffffffffffff
mahsuun yeni dizisiiiiiiiiii
ammannn çok dertliydiiiiiiiiiiiii

kızlar bişrsey sorcammm

hani bizde olur ya tam uykuya dalma esnasında sıçrarızz

dün karnımm bir sıçrama yaptııı anlatamam sizeee
ayy dedimm acaba minnoşumda benim gibi uykuya dalıyorduda sıçradı mı diye nasıı üzüldüm (((((
olurmu acabaaaa

yada sizde dee oldumu hiççç

kız o göbek şimdiki halinmiydiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

allahımmmmmmmmmm
masallah iç karnın ne kadar genişmişşşşşşşşş senin öyleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

canım hepsinden ye,bakliyatların içine kimyon atarsın.Bazı çocuklarda ne yapsan boş,yenenlerle de ilgisi olmuyor.Ben oğlum kadar gazlı bir bebek görmedim.Dikkat de ettim,neler kullandım ama çok çektirdi bana.

maşallah bebişine canım,kilosu çok çok iyi,doğuma kadar biraz daha alır,daha ne olsun

gözünaydın canım,herşeyin yolunda olmasına çok sevindim

üzülme canım ya,eşin de istiyordur yanında olmayı,napsın adamcağız.Annen de belki sen kendine gel diye öyle demiştir,kötü niyeti olmadığına eminim

bugün hep sancm oldu kızlar.hala da sürüyor.
ama artmıyor,hep aynı ayarda.tatlı tatlı sancılar.
üşüttüm mü ne =((

geçmiş olsun canım

günaydın kızlar...

Oğluşum da hasta,okuldan gelsin dr'a götüreceğim.Evde oturmak da çok güzel geldi valla,şimdi derste olacaktım,hiç çekilmez

günaydın kızlar bende gece 4 uyandım kötü bir rüya ile..... eşim beni aldatıyormuş bende aldattığı kadınla sohbet ediyodum sonra 4 gibi uyandım eşimin telefonunu karıştırdım giden mesajlara baktım ne göreyimmm canım balım,,,diye msjlar atıyor kadının birine sabah işe giderken kalkmadım yataktan

bişeyde demedim daha doğumuma 5 gün kala öğrendiğim şeye bakın zaten yapalanızım bu pislik şehirde ,,,, düştüğüm duruma bakınn yaa az önce msj attım herşeyi biliyorum seninle aramızda herşey bitti dedim daha dönmedi bana alçak herif

hiç beklemezdim ondan,,

bu kadar özel buraya yazılır mı diyeceksiniz inanın bu pislik şehirde kimsem yokk 4 ten beridir ağlıyorum

şaka gibi. gerçekten mi böyle mesajlar var. aldatıyor mu yani. Offf en korktuğum şey

rüyanda malum olmuş sana,inanamıyorum bu erkekleri çok sinir oldum nasıl vicdanı rahat yüzüne bakmış....

günaydın canım;

çok üzüldüm gerçekten ama bence başka bir durum vardır yaa... Yada olmalı ne biliyim... aldatmıyodur... yapmamıştır... biraz sakinleş lütfen... bir açıklaması olmalı muhakkak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…