2012 Aralık Anneleri Paylaşım Alan

yok kızlar yok başka açıklamsı yokkk mesajlar çok açık ve net ona karım diye hitap ediyor ve açık seçik msjlaşmışlar uygunsuz ve bugun 12 de onu alıp sauna ya gideceklermiş ...başka nekadar açık olabilirki ,kızlar şubatta ücretsiz izine ayrılıp güya kızımı büyütecektm.. ben eşimden farklı bir ilçenın köyünde öğretmenim şubatta 2 aylık kızımla köye gidip işime dönecem tayin felanda istemıcem şimdilik buna karar verdim ...doğuruncada annemin memketine alıp gidicem kzımı

Hey Allahım olacak iş mi bu. Hala inanasım gelmiyor. Ben olsam 12 de gider onu takip ederdim. Gözümle görmesem inanamam gibi geliyor.

Nabersin serpil. hala gece Wc nöbetlerine devam mı? Wc de hep seni düşünüyorum

günaydın canım sorma:)) hala aynı devam ediyorum nöbetlere:))) benimde son 3 günüm izne ayrılıcam bu haftadan sonra allah izin verirse biraz yoğunum işleri devretmekle uğraşıyorum... Sen nasılsın sende de davam mı nöbetler:)))

Hey Allahım olacak iş mi bu. Hala inanasım gelmiyor. Ben olsam 12 de gider onu takip ederdim. Gözümle görmesem inanamam gibi geliyor.

canım nasıl gidim bide nasıl cesaret ederim bu halimle görmeye karnımda doğmak üzere bebek var,,,bide bilmıyorum bu şehri tayinle bu yıl gelmiştikkkk h

canım çok üzgünüm gerçekten ne denir bilmiyorum... msjına dönmedi mi hala ne bileyim yalandan da olsa inkar etmedi mi offff çok şaşkınım...

canım nasıl gidim bide nasıl cesaret ederim bu halimle görmeye karnımda doğmak üzere bebek var,,,bide bilmıyorum bu şehri tayinle bu yıl gelmiştikkkk h

gitme zaten bırak... Bebeğini düşün allah korusun bişey olur ikinize de... Zaten msj atmışsın bunun üzerine nasıl cesaret edip gider ki gitmez... kız kim mi acaba... çalıştığı yerden biri falan mı... belki geçici ne biliyim öylelerindendir... Gerçi bu ne değiştirir bilmiyorum ama bir teselli arıyorum...

canım zaten öyle bişey yapma bence, doğurdun doğuracaksın kaldıramazsın öyle bir şeyi zaten mesajda görmüşsün göreceklerini,yalnızmışsın bide eşinle olayı iyice konuşun ve ailene haber ver bilsinler yanında olsunlar....

benim biraz azaldı sanki.yani 2 ya da 3 defa çıkıyorum. şu 3 günü bitirdiğinde beni anlayacaksın. İnsan o kadar rahatlıyor ki. çok yoruluyormuşum ondan hep rahatsızmışım da haberim yokmuş. dışarı çıkıp kendimi yormadığım sürece süperim

canım doğru söylüyosun ondan sanırım bu kadar yıprandım( neyse artık az kaldı zaten... bende sen gibi uzatıcam bacaklarımı ohhh evde yan gel yat:)))

gökçe günaydın;

nasılsın uzun zamandır görüşmüyoruz iyi misin... benim son 3 günüm sonra doğum iznine çıkıcam... Senin ne kadar kaldı canım iznine

Gunaydın hanımlar. Nasılsınız. Gene uykusuz we agrılı bı gece gecırdım. Benım bacak aralarm we seym cok agryo ya

Canim cok uzgunum keske Boyle olmasaydi me diyecegimi bilemiyordum. Yerinde olsam onu evladiyka cezalandirirdim AMA sen o sehirde Kalmak zorundasin gidemezsin di mi

Ecrin canım ne diyeceğimi bilemiyorum, nasıl böyle bişey yapılır... ne denir.. haddim yok belki ama eşine çok sinirliyim şuan bende...
ya inşallah bi yanlış anlaşılma vardır, inşallah o msj ları başka birinindir... ne bileyim aklımıza gelmeyen binbir türlü şey olsun ama bu olmasın...
doğumuna çok az var, sakin olmaya çalış lütfen kızını düşün, onu üzme (((

gökçe günaydın;

nasılsın uzun zamandır görüşmüyoruz iyi misin... benim son 3 günüm sonra doğum iznine çıkıcam... Senin ne kadar kaldı canım iznine

Günaydın Serpil'cim... evet canım sizin internet bozuldu görüşemiyoruz...
bende hala işteyim, ben 4 aralıkta ayrılıyorum izine.. daha 2 haftam var yani
demek wc nöbetleri devam... :))) bende gece1 kereye düştü ama gündüz arayı kapatıyorum 50 kere giderek

Canım inan ne diyeceğimi şaşırdım. Neden böyle bişey yapıyolar anlamıyorum. Düşüncesi bile beni çok ürkütüyo. Ama ben senin yerinde olsam anneme falan giderdim. Kadının numarasını falan alsaydın mesela. Ben olsam ikisinin de ağzına ... Allah yardımcın olsun canım umarım hakkında hayırlısı olur..

şimdi msj atmış mesajların devamını okumamışsın diyor biz arkadaşlarla iddialştık diyor .bende hiçbir mesajı silmeden eve geleceksin dedim silersen okuduklarımda dahil evi terkedecem dedim

şimdi msj atmış mesajların devamını okumamışsın diyor biz arkadaşlarla iddialştık diyor .bende hiçbir mesajı silmeden eve geleceksin dedim silersen okuduklarımda dahil evi terkedecem dedim
ya ben bu erkeklerin bu yalanını anlamıyorum gerçekten. Bütün erkekler iddaya girer aldatmalarını mi saklar. Daha uygun yalan bulamamış mi. Allahım zor tutuyorum kendimi kötü konuşmamak için. Allah nasıl biliyosa öyle yapsın bunları.

eğer (ki inşallah) söylediği doğruysa bile sen bu haldeyken nasıl böyle bir iddia yapabilir göreceğini düşünmeden....
bebeğine zarar gelebileceğini nasıl düşünmez...
iyi bir cezayı hakketti bence...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…