be de bayılırım ya,ama hiç yapmadım bunca zaman,inşallah biri getirir de yerim,tabii güzel olur umarım.Ne çok istedim şimdi(
öff hala doğuramadııımmmmmmmmmmmm =((((((((((((((((((
kızımı kollarımda istiyorum artık!!!
slm kızlar nasılsınız geçmişe bakamadım bugün doktora gittik bebeğim 3.50 kilo olmuşgelişimi iyi dedi suyum azalmış ay sonuna kadar bu su iadere etmez dedi ve 27 kasım salı günü saat 8.00'de bebeğime kavuşacağım :))
ay birde su yetmez diyor hemde eş tam olarak kaymamış rahmin yarısını kapatıyor tututdu normal doğum yap sezaryan yasak filan diyo bende eş aşağıda kusura bakmayın riske atamam bebeğimi dedim e doğum esnasınıda kanama olursa ben seni amaliyata alırım diyor yok dedim kavga dövüş aldım valla günü nedir bu doktorların anı anını tutmuyor yaaa(
olmadı kapıya as bu evde hamile var hayrına aşure kabul edilir diye
slm kızlar nasılsınız geçmişe bakamadım bugün doktora gittik bebeğim 3.50 kilo olmuşgelişimi iyi dedi suyum azalmış ay sonuna kadar bu su iadere etmez dedi ve 27 kasım salı günü saat 8.00'de bebeğime kavuşacağım :))
ay birde su yetmez diyor hemde eş tam olarak kaymamış rahmin yarısını kapatıyor tututdu normal doğum yap sezaryan yasak filan diyo bende eş aşağıda kusura bakmayın riske atamam bebeğimi dedim e doğum esnasınıda kanama olursa ben seni amaliyata alırım diyor yok dedim kavga dövüş aldım valla günü nedir bu doktorların anı anını tutmuyor yaaa(
Kizlar 36 haftaligiz kizim dogum kanalina girmis dokyor normal dogurursun dedi benim betim benzin atti :))) ne zamandogar dedim allah bilir sezeryana almicam seni dedi...
gerçekten allah korumuş canım,neyseki sen evde yokmuşsun....ay kızlar siz söyleyince hatırladım.oğlumun doğumuna 3 gün kala bizim eve de hırsız girmişti.ben de kapıyı kimseye açmıyordum çoğu zaman müsaitte olmuyordum dinleniyordum.o gün nst için hastaneye ordan da anneme gittim.o zaman izmirde yaşıyorduk.neyse az bir zararla atlattık ama bebeğimin eşyalarının hepsini dökmüştü altın aramış herhalde.tekrar yıkamak zorunda kaldım.şunu söylemek istiyorum kapıyı açmayın ve mutlaka kilitli tutun.çünkü önce zili çalıp evde olup olmadığına bakıyorlar.ben de o gün kapıyı açmasaydım hırsızla karşılaşsaydım.ay düşünmek bile istemiyorum Allah korudu.
canım inşallah tahlilleri iyi çıkar,maşallah size.bide bişey sorcam bebişe ne koymuştun ve en çok neler lazım oldu paylaşırsan seviniriz fikrimiz olur...kızlar nasılsınız? biz 9 günlük olduk. Ahmet Ardamın az önce tahlillerini yaptırdık sarılık, tsh. iyi çıkar inşallah. Artık zorlanıyorsunuzdur ama uyuyana kadar zor uyuyunca hamileyken uyunuyor. bebiş olunca en fazla 2 saat kesintisiz uyku. Ama çokkk güzel bir duygu...
saolun kızlar evet doktorum şimdiden korkuyor yasadan ay birde herşey yolunda olsa tamam diyecem ama neyseki kavga dövüş aldık günümüzü
hayatım da hiç denemedim ama anneme yardım etmişliğim olmuştu annem gelince yaptırcamkanalı değiştirdim valla eskisi gibi seyredemiyorum öyle yicekli programları iştahım felaket durumda çocuklaştım herşeyi canım çekiyo inşallah canım sana getirende çok olur afiyetle yersin olmadı kız tatlıcılarda var aldırırsın kocişe
Kizlar 36 haftaligiz kizim dogum kanalina girmis dokyor normal dogurursun dedi benim betim benzin atti :))) ne zamandogar dedim allah bilir sezeryana almicam seni dedi...
gerçekten allah korumuş canım,neyseki sen evde yokmuşsun....
canım inşallah tahlilleri iyi çıkar,maşallah size.bide bişey sorcam bebişe ne koymuştun ve en çok neler lazım oldu paylaşırsan seviniriz fikrimiz olur...
maaşallah canımaz kaldı bebeğini kucağına almaya....
maşallah canım,9 gün oldu demek,iyi olmasına çok sevindim.
chnb canım hatay'a ne zaman dönüyorsun?
aman da aman doğmuşta 9 günlük olmuşlar maşallah size maşallahbiz işte son zamanların sancıları sabırsız bekleyişler sizi çok kıskanıyoruz. canım sağlıcakla büyüt bebeğini.
chnb cnm hoşgeldin :) nasıl bizim ufaklık ama yeni resimler yokmu şöyle koysanda bizde bakınsak yahu :) bu arada annelik nasıl gidiyo sütlerle durum nasıl bakalım :)
Merhaba kızlar herkes iyidir umarım..aşureden bahdedilmiş benim de canım çok aşure istiyo ya yapan olsada yesem diyorumkendim beceremem aşureyi.hazır aşureler nasıl oluyo acaba ondan denesem mi diyorum.
Kiz bebekler erken gelir tezini curutuyo bnm kizim:)
Kasinti dayanilicak gibi degil ki, bebe yagiyla ovusturuyorum artik yoksa kanamaya basliycak
malum karnimdaki catlaklar ince deri tirnaklarimla yolunca mahvoldular.
canım resim koymayı beceremiyorum. Resim çekiyoruz ara ara. Annelik güzel sütte çok şükür iyi şimdilik...
guguş nasıl? sen nasılsın?
kıslarrr tatlişkolarrrr herkes süt sağma makinası aldımı acaba ya biz baktık baya uçuk fiyatlar eşimde dediki lazım olursa ben gider alırım dedi banada mantıklı geldi tamam dedim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?