2012 Aralık Anneleri Paylaşım Alan

Şaka falan benimde az kaldı on yedi kaldı. Doktor bi hafta önce olur doğum büyük ihtimal dedi beşi gibi en geç on :) öyleyse en az on günüm mu var benim

Canim moralini bozmak istemem ama banada hep enaz 15gun once gelir diyolardi insan erken gelicek diye sartlaninca sonrasi daha zor geciyo
benden soylemesi..

yaterki ikinizde sağlıklı olun da ama narkozlu ama narkozsuz farketmez.maaşallah kızına tombişş.ne yedin ne içtinnn yoksa olacağından mı acaba bu tomtişliği?

Ekstra hicbisiy yapmadim hatta vitamin vs bile kullanmadim dogru duzgun..kilolu olucagi varmis demekki..

bebekleriniz kilosunu biliyorsunuz ne güzel,ben çocuk ne alemde bilmiyorum doktorun nasıl ultrasonu varsa ölçüm yapmıyormuş sadece haftasını söylüyor yolluyor,doğumda öğrenicez artık kilosunu.

üç aşağı 5 yukarı tutuyor güzelim haftasıyla sanki net çıkıyor ölçüm kiloları 37 haftadan sonra 300 500 oynuyor aslında!!!!

Iyıgeceler annişler çatlaklar konuşulmuş az bı zaman kaldı artık ne yapsak boş;((ılk fedakarlıklarımız çatlaklarımız ve sancılarımız)
Sabh B'nde bacak aramın ağrılarına uyandım uzun bı süre yürüyemedım ;((

selama karşılık vermekde bişeydir...bismillahhh...
Aleyküm esselaaaammm oflummmm....

Siz selam edin ben alırım kıslaaarr

yani müslüman olarak görevlerimizden birisi zaten selam almak,belkide arkadaşlar selamı aldılar ama yazmadılar.

Son düzenleme:

sanırım hepımızın basında ..:)

allah yardımcın olsun canım bu kadar yaşamıssın allah seni en kolay şekilde bebeğini kolarının arasına almayı nasip eder inşallah

Bak şmdi olmadı yaaa... Ağlama sen şirin anne ... elma yok mu.. elma ye bı tane ohhh mis our miden .. ama sakın soğuk yeme ...
her şey dokunuyo resmen mideme.
sıcak çay bile yakıyo midemi ya nasıl bişey oldum anlamadım..

selama karşılık vermekde bişeydir...bismillahhh...
Aleyküm esselaaaammm oflummmm....

Siz selam edin ben alırım kıslaaarr
ALLAH RAZI OLSUN canım...

amann canımm zaten zor geçiyo daha ne kadar zor geçecek ki..
haa 1 hafta önce ha sonra ne farkeder..
sağlıkla gelsinler de bi..

oflumm sen reflü olmussun gülüm var mı ilacın yoksa kullandıgım ılacın adını verebılırım dr yazdı bana da ...

oflumm sen reflü olmussun gülüm var mı ilacın yoksa kullandıgım ılacın adını verebılırım dr yazdı bana da ...

abooo bi o eksikti iyi mi.
her yerim sağlamdı ya bide mide çıktı başıma
ilaç olarak gaviscon vermişti doktor ama nöbetçi doktor vermişti almadım..
pzartesi randevum var kontrol.
o zamana kadar geçmezse söylerim doktora.
gerçi ha şimdi doğurcazz

kızlar öncelikle hepiniz yanımda olup moral verdiniz çok sağolun. biraz kendime geldim de cevap yazayım dedim.
çok doğru walla neye inanacağımı şaşırdım. yarından itibaren göğüs kremimi falan kullanayım diyorum günde 2 kez mi sürsem ne yapsam acaba?
benden çok milletin morali bozuldu. bi de tutturdular erken diye tam 9 ayı bitmiş oluyor 10 günü eksik kalıyor. erken olmadığını bile anlatamadım. onları teselli edeyim derken benim dengem bozuldu :)

kilosu 3.800-4.000 arası dedi doktor. zaten o yüzden alıyor.

boşver canım takma kafana kimse anlamıyor hamilenin halinden ağzı olan konuşuyo işte yorum yapmak için. canım istedi de
bi laf varya akıllı olup elalemin kahrını çekeceğime deli olurum onlar kahrımı çeksin. ben şimdi güçlü durmasaydım onlar beni teselli edecekti. benim kafasızlığım işte.

GAVİSCON reflu ıcın zaten ama pı poka yaramıyooo..pantpas 40 mg dr unuza sorunuz efem ...bılgınıze ...

GAVİSCON reflu ıcın zaten ama pı poka yaramıyooo..pantpas 40 mg dr unuza sorunuz efem ...bılgınıze ...

teşkkür ederiz efenim..

bu arada kızlar benim kocişte bi haller var.
dışarı çıktı bugün erkenden eve geldi.
durduk yere durmadan öpüyo beni
kafasına daş düştü galibaa

teşkkür ederiz efenim..

bu arada kızlar benim kocişte bi haller var.
dışarı çıktı bugün erkenden eve geldi.
durduk yere durmadan öpüyo beni
kafasına daş düştü galibaa

ANAM KIYAMAM ENİŞTE BEYE
---- Bİ MANYAK DA BENİM YANIMDA:)))) ...KISSSS HEP HAMILE MI KALSAK ??? ( Bu soruya verilen cevaplar muhakkkakk olumsuzdur sevgılımmm)

reflü derdi bende de var ama ben evladım için ilaç almıyorum hamilelik boyunca doktor verse bile,benim çözümümde maden suyu onu içince rahatlıyorum,doktoruma danıştım günde bir taneyi geçmesin dedi.

ANAM KIYAMAM ENİŞTE BEYE
---- Bİ MANYAK DA BENİM YANIMDA:)))) ...KISSSS HEP HAMILE MI KALSAK ??? ( Bu soruya verilen cevaplar muhakkkakk olumsuzdur sevgılımmm)

yoooooooooook ben almıyım alana da mani olmayayım
ilk zamanlar iyi de son zamanlarda her şey kısıtlı.
kocişe diyorum gezmeye gidelim..
yook olmaz doğurursun dışarda sancın tutar.
sinemaya gidelim diyorum filmin ortasında doğurursun...
hep bi bahaneee iştee
özgürlüklerimi özledim...

slm kızlar bende bugün bittim çok yorgunum,yatmadan önce bi bakayım bizim kızlar neler konuşmuşlar dedim.bizim ev bugün curcunaydı evim 2+1 olduğundan sadece 1 tane salonum var.misafirim geldi annemle babannemide çağırmıştım gelenler aile dostlarımızdı,sonra bir baktım bizim kuzen geldi erkek dersaneden çıkmış gelmiş,sonra bi zil çaldı onun küçüğü oda evden çıkmış gelmiş,sonra 1 zil daha yengem,sonra 1 zil daha babam,babamda yiğenimi sevmeye gelmiş,yengemde abimi çağırdı gel diye,abim geldi,banada cinnet geldi kadın ayda yılda bana oturmaya geldi şöyle annemlerle kadın kadına oturamadık onlarda 3 kişilerdi kendi ve kızları,babam 1 bardak çay içti gitti durmadı,sonra benim telefonda durmadı arayan arayana tabi ben cinnet geçirdim misafirler saat 5 de gittiler,bugünde pazarımız vardı misafir var diye pazarada gidemedik akşama yemek yapamadım, saolsun annem yemek hazırlamış oraya geçtik cümbür cemaat...

reflü derdi bende de var ama ben evladım için ilaç almıyorum hamilelik boyunca doktor verse bile,benim çözümümde maden suyu onu içince rahatlıyorum,doktoruma danıştım günde bir taneyi geçmesin dedi.

Gerekırse almalısın ornegın ben bu reflu ılacını almayayım yıyemıyorum yedıgımı cıkartıyorum her zaman almıyorum zaten o kendını bellı edıyo kazınmalarla ...
Aslında almazsam bebısımde kılo almaz .Allah su ılacları yapanlardan razı olsun .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…