2012 Aralık Anneleri Paylaşım Alan

bak sımdı
benımde sancılarım vardı yattık
oksurdum sancım daha da arttı bızımkı oksurme dedı korkarak baktı aksam gec oldu hastaneye aksam vaktı gıtmeyelım sımdı
delı gıbı gulmeye basladım gulme dedı uyanmasın sımdı bebıs dedı ....uyyyyy tırsaklar sızı hayyy

a.s. canım ooo bayağı bi yoğunmuşsun ancak kendine gelirsin

ya bende hamileliğimin başından beri mide yanması çekiyorum öyle kötü ki bazen yüregim yanıyo gibi oluyo,hep renni duo içiyorum bazen gün aşırı bazende hergün, yoksa geçmiyor,maden suyuda içiyorum,bebeğimin sağlığıda önemli tabi ama ben iyi olayım ki oda iyi olsun,dediğin gibi iyikide şu ilaçlar var yoksa naparız....

bizimki de yatmama karışıyo çocuğu eziyomuşm :) hiç gulecegm yoktu

Aa bakın benim gebelik takviminde ne yazıyo. Adet tipi ağrılar doğumun belirtisi olabilir diyo. Bende de son bi haftadır adet sancısı var. Ve belim çok ağrıyo :) doğuruyo muyum yoksa

kızlar sezeryan olduğunuz ne üzülüyosunuz ya ben keyfi olarak sezeryan istiyorum etrafımfdaki herkes de kendini parçalama sezeryan ol çık diyolar
benim kaynanamın bi lafı var diyoki önceden diş çekerken uyuşturucu yoktu diye canlı canlı çekerlerdi şimdi uyuşturma varken canlı canlı yaparmısın:)
doğum da öyle diyo ozamanlar sezeryan mı vardı hepimiz normal doğduk mecburen diyor kendileri

haydi kızlar ben kaçıyorum gözlerim kapanıyor kocacığımda koltukta uyudu kaldı,hepimize hayırlı geceler inşallah sabaha kadar rahat uyuruz.....

ay kızlar ya ben bi turşuya vurulmuşum anlatamam tek başına oturup turşu yiyorum sonrada miğdem ağrıyo off ama çok güzel :))
(herkesin evinde vardır nasılsa canınız istesede kalkın yiyin)
bu arada show da şimdi bi film başlıyacak ordaki adamın adı egemen annesi nasıl sesleniyo ya pis oğlumun isminden soğuttu beni resmen

Hepinize iyi geceler kızlar,
Utanarak da olsa bişi sormak istiyorum. Ben bu aralar gülerken sürekli altıma kaçrıyorum ( ablam annem kız kardeşimde çok güldürüyo beni tutamıyorum. Sonrada diyolar aman sakın altına işeme :)) sizlerde de öyle olan varmı, bıktım valla pijama külot yıkamaktan.

sinemaya gitmeni hiç tavsiye etmem valla canım havasızlıktan çarpıntı tuttu bende nasıl bitirdim filmi bi ben bilirim

sana da iyi geceler canım utanıcak bişi yok normal artık bunlar bende öyle bi sorun yoktu ama bu akşam arkadaştan geldikten sonra sanki çok tuvaletim gelmişte sıkışmışım gibi azcık kaçtı :) sidikli olup çıktık .)

bende olmuyo ama benimki zaten doğum pozisyonu almamış hala yan yatıyo oğlum:)
belki seninki çok aşağı inmiştir ondan olabilir baskı yapıyo demekki mesaneye az güldürsünler seni

Son düzenleme:
aha benim egemen de başladı yaa oğlumun ismini değişecem valla bu kadın yüzünden çatlakkkk

bu hamilelikte olmadı ama ilkinde bende de oluyordu,olur canım bunlar olağan şeyler:)

Anlamadım ki çok mu aşağıda acaba. bazende bilerek yapıyolar, hadi bizim kızı biraz altına işetelim diyolar, bende tutuyorum tutuyorum baktım olmuyo bırakıyorum artık napim :))) Allahtan misafirlikte felan olmuyo

Hayırlı olsun arkadaşım. Sağlıklı ve mutlu bir hayatı olsun inşallah.

Tutuyorum tutuyorum demişsin ya hani, bence tutma tuvalete git :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…