ah kzlar aaaaaaaahhhhh =((((((((
bıktım artk yemn ediyorum şu hamilelik mucize birşey ama Rabbim affetsn beni ne zormuş!!
biliyorum bnm yaşadklarımı yaşamak isteyen pek çok kadn var malesef ama ben yoruldum artk tükendm =((
dünden beri çok şişim,bugün 2-3 saat yürüdüm eşimle dışarda.
gel gör ki hala inmedi şişlkler,salatalk yiyorum dünden beri,tuz tüketimi sıfır,su içiyorum yine..yok yok inmiyor bacaklarım,ayaklarım ve ellerm =((
neyse biraz da yukarı dikip yatıcam bakalım,öyle de çabuk iniyordu.
yarn da yürüycem bol bol,inş inerler.hamur gibiyim =((tövbe yarabbm fil hastalığı varya sanki onu yaşıyorum,öyle şişler yani.
kendimi şımartaym dedim bugün,tatlı yedim dışarda,parfümümü aldım(coco chanel matmazel),saç spreyim bitmişti onu aldım,derken az önce de bigudi yaptm saçlarıma.
yarn gezmelere gitcess yine kociş,ben ve bitaneck kzmzz =)) tabi zor dolaşmak ama olsun son gezmelerm diye her fırsatını buldukça çıkıyorum dışarı =))
sabır canım az kaldı bebişlerimiz için sorma bazen çok zorlanıyorum benmde sırt ağrım felan oluo çok kötü şimdi bol bol gez bebiş olunca az eve kapınıcaz
Anlamadım ki çok mu aşağıda acaba. bazende bilerek yapıyolar, hadi bizim kızı biraz altına işetelim diyolar, bende tutuyorum tutuyorum baktım olmuyo bırakıyorum artık napim :))) Allahtan misafirlikte felan olmuyo
cnm sorma valla gebeliğin her zorluğunu yaşadm sayılır hemen hemen.
ilk 3 ay bulatılar,kusmalar,iştahsızlık..
sonrasındaki kasık ağrıları,devam eden iştahsızlık,halsizlk,uyku hali,yorgunluklar..
son trimestrda da bel ağrıları (ki belmde fıtık var zaten),sırt ağrıları,ağırlaşma,şişmeler,baş ağrıları,yalancı sancılar..
ve gebeliğin en başndan beri sık sık wcye gtme,iştahsızlık hep devam etti.
bugün konuşuyorduk eşimle,gerçekten 1 tane bebek yeter bize.
bir daha gebe olduğumu duyarsam oturur hüngür hüngür ağlarım =((
tüm korunma yöntemlerini araştrdm ve hepsi %99..
doğumdan sonra condom kullanıcaz ve buna rağmen çok dikkat edicez bakalım..
gezmeler evet son gezmeler..malum kış bebeği nereye çıkarz küçücük bebelerle hem dimi =))
evde akşamı zor ediyorum mesala dışarı çıkıcaz diye,süsleniyorum püsleniyorum derken dışarı da en fazla 2 saat sonra yalvarıyorum eşime nolur eve gidelm diye
onun da işine geliyor tabihergün,bugün hiç eve gtmycem saatlerce dolaşıcam diyorum ama gel gör ki hevesm kursağımda kalıyor =((
yarn pendike gidicez bakalım..sürüne sürüne dolanıcam yine ortalarda =)))
canım ya senin başından beri kötü geçmiş ben hiç kusmadım vs. benim maş. diyeyim sorunsuz göbüş olmasa gebe değilim diycem o kadar rahat böyle hamişte 5 tane çocuk yapılır deyip kendimi nazrlamak istemiyorum :) inş. doğumumda kolay olr diye dua ediyorum
ay ne güzel valla =(((
inş.cnm doğumlarımız hem normal hem de kolay olur.
ama bnm pek umudum kalmadı,sanki hiç içimden çkmıycak bu zilli =))
bugün ayın 25i..drumuzdaydk bu ayın 9unda.
38.haftama girdiğimde yani ayn 25inden sonra gelme ihtimali var demişti ama sanki aralıkı boylycam..
pek bi hevesm de kalmadı valla,heyecanm gitti =((
yani hiç doğuracak gibi değilim..o yüzden diyorum.
banada dr normal dedi ama herşey son anda belli olur dedi eşimin akrabası benden 1 hafta felan öndeydi sabah suyu gelmiş yeşil su ama normalken hemen sez. almışlar bebek kakasını yapmış sanırım ama şimdi ikiside iyiymş yarın taburcu olcakmşlar herşey son anda belli olur banada 11 aralık dedi ama son tarh olarak bekliyorz bakalım bugün ben tam 38 haftalık oluyorm ama daha çok varmş gibi gelio son ana kadr beklicek oğlum sanırım banada hiç çıkmck gibi gelio yada pat diye olucaklar biz bişi anlamcz :)
Kizlaaaar oglus geliyor biz hastanedeyiz suyum geldi. Sabah sezeryana alacaklar.
Herkese merhaba..
Aralık annelerini sürekli takip ediyordum ancak çalıştığım için yazamıyordum.
İzne çıkınca (ki cumartesi çıkacaktım) ben de sizlere katılmayı sabırsızlıkla bekliyordum...
Tabi bunların hepsi hayal olarak kaldı çünkü sabırsız oğlum daha fazla bekleyemedi...Mehmet Alp 21.11.2012 17.16 da 35+2 e dünyamıza geldi..
Doğum hikayemi de sizlerle en kısa sürede paylaşacağım.
selam kızlar. şimdi doktordan geliyorum. salı gününe sezeryan için sözleştik. ama moralim çok bozuk. aradığım herkes moral vereyim derken saçmaladı canımı sıktı. niye sezeryan niye sezeryan diyip duruyorlar. sanki ben keyfimden istedim. sonrada bişey olmaz sakın kafaya takma falan diyolar. ooff ooff
Bugun gobis fotograflarimi tamamladik sizlerlede paylasiim dedim..insallah bi sonraki fotoda defnem kucagimda olucak:)
Kizlaaaar oglus geliyor biz hastanedeyiz suyum geldi. Sabah sezeryana alacaklar.
genel anesteziyle uyanmak çok zor oluyor,abimin eşi anestezici,tek.hissetme olsa bana epidural yapalım demezdi,kendiside epidural yaptırdı ameliyat sırasında bende vardım ve hiçbişey hissetmedi,çok rahat oldu.ayrıca bizim anestezi uzmanımız antalyanın en iyi uzmanlarından biri olduğu için ona çok güveniyorum.....
bendede aynı durum var canım öldüm valla akıntıdan inşallah doğumdan sonra geçecek...
slm kızlarrr..bi konuda fikrinizi almak istedim.biz isim olarak yiğit diye düşünmüştük.dini kimliği olan bi akrabamız ismi çok beğendi.iki iim sünnettir iki isin koymayı düşünmez misiniz dedi.bizde zaten biliyoruz ama bulamadık dedim.çünkü biri söylenip biri bırakılan çift isimleri sevmiyoruz.şöyle bi çırpıda çıksın ağızdan istiyoruz dedik.bir de dini isim koymanızı tavsiye derim çnkü ahiret günü çocuğunuzun üstünüzdeki hakkıdır şu anda o bir hak iddia edemiyor siz onun yerine karar veriyorsunuz sorumluluğunuz büyük dedi.ben Ali ismini oldum olası çok severim.yiğit ali dedik.sizce nasıl olmuş yada yiğitin yanına daha yakışan bi isim aklınıza geliyo mu;?öerilere sonuna kadar açığımmm:))
allah yardımcın olsun cnm inş saqsalim alacaksın bebeğini kucaqına.spinal mi olacaksın?kızlaaaarr salı günü sezeryana giricem çokkkkk korkuyorum(( bi motiwe olabilsem rahatlayabilsem korkum geçecek zaten yarım saat sürüyormuş ortalama ama yinede korkuyorum lütfennnn birileri rahatlatsın beni (
allah yardımcın olsun cnm inş saqsalim alacaksın bebeğini kucaqına.spinal mi olacaksın?
Arkadaslar bende salı sezeryan olacaktım,dün sabah nişanım geldi,aksamdan beri sancım oluyo ve giderek artıyo, sezeryan randevusunu pazarrtesi 12 ye kaydı ama yarına kadar bu cocuk beklermi bilmiyorum.bana yarına kadar kalmayacak gibi gelio..dualarınızı bekliyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?