2012 Aralık Anneleri Paylaşım Alan

ah kzlar aaaaaaaahhhhh =((((((((
bıktım artk yemn ediyorum şu hamilelik mucize birşey ama Rabbim affetsn beni ne zormuş!!
biliyorum bnm yaşadklarımı yaşamak isteyen pek çok kadn var malesef ama ben yoruldum artk tükendm =((
dünden beri çok şişim,bugün 2-3 saat yürüdüm eşimle dışarda.
gel gör ki hala inmedi şişlkler,salatalk yiyorum dünden beri,tuz tüketimi sıfır,su içiyorum yine..yok yok inmiyor bacaklarım,ayaklarım ve ellerm =((
neyse biraz da yukarı dikip yatıcam bakalım,öyle de çabuk iniyordu.
yarn da yürüycem bol bol,inş inerler.hamur gibiyim =((tövbe yarabbm fil hastalığı varya sanki onu yaşıyorum,öyle şişler yani.

kendimi şımartaym dedim bugün,tatlı yedim dışarda,parfümümü aldım(coco chanel matmazel),saç spreyim bitmişti onu aldım,derken az önce de bigudi yaptm saçlarıma.
yarn gezmelere gitcess yine kociş,ben ve bitaneck kzmzz =)) tabi zor dolaşmak ama olsun son gezmelerm diye her fırsatını buldukça çıkıyorum dışarı =))

sabır canım az kaldı bebişlerimiz için sorma bazen çok zorlanıyorum benmde sırt ağrım felan oluo çok kötü şimdi bol bol gez bebiş olunca az eve kapınıcaz

sabır canım az kaldı bebişlerimiz için sorma bazen çok zorlanıyorum benmde sırt ağrım felan oluo çok kötü şimdi bol bol gez bebiş olunca az eve kapınıcaz

cnm sorma valla gebeliğin her zorluğunu yaşadm sayılır hemen hemen.
ilk 3 ay bulatılar,kusmalar,iştahsızlık..
sonrasındaki kasık ağrıları,devam eden iştahsızlık,halsizlk,uyku hali,yorgunluklar..
son trimestrda da bel ağrıları (ki belmde fıtık var zaten),sırt ağrıları,ağırlaşma,şişmeler,baş ağrıları,yalancı sancılar..
ve gebeliğin en başndan beri sık sık wcye gtme,iştahsızlık hep devam etti.

bugün konuşuyorduk eşimle,gerçekten 1 tane bebek yeter bize.
bir daha gebe olduğumu duyarsam oturur hüngür hüngür ağlarım =((
tüm korunma yöntemlerini araştrdm ve hepsi %99..
doğumdan sonra condom kullanıcaz ve buna rağmen çok dikkat edicez bakalım..

gezmeler evet son gezmeler..malum kış bebeği nereye çıkarz küçücük bebelerle hem dimi =))
evde akşamı zor ediyorum mesala dışarı çıkıcaz diye,süsleniyorum püsleniyorum derken dışarı da en fazla 2 saat sonra yalvarıyorum eşime nolur eve gidelm diye
onun da işine geliyor tabi hergün,bugün hiç eve gtmycem saatlerce dolaşıcam diyorum ama gel gör ki hevesm kursağımda kalıyor =((
yarn pendike gidicez bakalım..sürüne sürüne dolanıcam yine ortalarda =)))

ya sorma bnde 1 aya yakndır idrar kaçırıyorum.
özellkle öksrdüğüm de oluyor ki ciğerlerimde sorun var zaten.
şiddetli gülersem ya da wcye sıkışırsam falan bnmde oluyor.
ama ped falan kullan istersen,sürekli iç çamaşırlarımı alt kıyafetlerimi yıkıyorum demişsin.
ben hep peçete kullandm bunca zaman,bi ara ped kullandm ama şu sıra peçeteye döndüm yine.
hem akıntım çok 9 aydır hem de sürekli wcye gittiğimde değiştiriyorum.

canım ya senin başından beri kötü geçmiş ben hiç kusmadım vs. benim maş. diyeyim sorunsuz göbüş olmasa gebe değilim diycem o kadar rahat böyle hamişte 5 tane çocuk yapılır deyip kendimi nazrlamak istemiyorum :) inş. doğumumda kolay olr diye dua ediyorum

ay ne güzel valla =(((
inş.cnm doğumlarımız hem normal hem de kolay olur.
ama bnm pek umudum kalmadı,sanki hiç içimden çkmıycak bu zilli =))
bugün ayın 25i..drumuzdaydk bu ayın 9unda.
38.haftama girdiğimde yani ayn 25inden sonra gelme ihtimali var demişti ama sanki aralıkı boylycam..
pek bi hevesm de kalmadı valla,heyecanm gitti =((
yani hiç doğuracak gibi değilim..o yüzden diyorum.

banada dr normal dedi ama herşey son anda belli olur dedi eşimin akrabası benden 1 hafta felan öndeydi sabah suyu gelmiş yeşil su ama normalken hemen sez. almışlar bebek kakasını yapmış sanırım ama şimdi ikiside iyiymş yarın taburcu olcakmşlar herşey son anda belli olur banada 11 aralık dedi ama son tarh olarak bekliyorz bakalım bugün ben tam 38 haftalık oluyorm ama daha çok varmş gibi gelio son ana kadr beklicek oğlum sanırım banada hiç çıkmck gibi gelio yada pat diye olucaklar biz bişi anlamcz :)

bnmde hep su gibi akıntılarm oluyor,yeşil falan.
ama dr.normal demişti.
bnde bazen şüpheleniyorum,acaba bebek cırtladı mı içimde diye
Ama Allahmn iznyle hiçbişi olmycak.yoksa her şüphem de dr.a koşsam paranoyak olurdum =//

akşam eşime diyorum bnde,fırtına öncesi sessizlk sanırım bu diye =D
az önce de bana diyor ki,çok sabrszsn bari bunda biraz sabret diyor.adam haklı valla.
sabretmelyz yapıcak bişi yok

Son düzenleme:
Kizlaaaar oglus geliyor biz hastanedeyiz suyum geldi. Sabah sezeryana alacaklar.

Ay cok heyecanliiii,bende uyandim sabahin köründe hazir kimseler yokken soyle bir foruma bakayim rht rht okurum dedim,msjini gordum cnm,hiccc korkma gozacip kapayana kdr kavusmus olacaksin minisine inslh..saglikla,mutlulukla kollarina alirsin inslh

hayırlı olsun canım,gözünaydın bebişine kavuştun

evet keyfi de,kime ne ya,tercih senin,bebek senin

Bugun gobis fotograflarimi tamamladik sizlerlede paylasiim dedim..insallah bi sonraki fotoda defnem kucagimda olucak:)

maşallah göbüşüne

Kizlaaaar oglus geliyor biz hastanedeyiz suyum geldi. Sabah sezeryana alacaklar.

:18:kolay olur inşallah canım,haber bekliyoruz

aynen canım bende yapmadım vallaa
evin temizliğini hala yapıyorummm
birde pek sevmemm mıym ıyolmayı ondan galibaaa
ama yinede eşimden istesem yapar yine allah razı olsundaa onu yerimden kalkamadıgım günler için kullanıyorumm

yiğit ali çok güzel olmuşş canım yaaa
güle güle tasısın isminii ben cokk begendimm

ayy ne güzell canımmmm
hadi gözün aydınnnnnnnnnnnnnnnnnn

kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

bebeğimin odası yarın gelicek tepe homedan aradılar dünnnnnnnn

ayy gelsinnn birr resimlerini cekip koycammm
ama beşşiiğide annem getirsee bitti gibi kızımın herseyiiiiiiiiiiiiiiiiiii

birde ben bu hastasnede dagıtılcak süsler varya onun lavantasını ben evde kendim yapıcamm koyucam içlerine süslerimmm
hem zaman geçmiş olurrrrrrrrrr

kızlaaaarr salı günü sezeryana giricem çokkkkk korkuyorum (( bi motiwe olabilsem rahatlayabilsem korkum geçecek zaten yarım saat sürüyormuş ortalama ama yinede korkuyorum lütfennnn birileri rahatlatsın beni (

kızlaaaarr salı günü sezeryana giricem çokkkkk korkuyorum (( bi motiwe olabilsem rahatlayabilsem korkum geçecek zaten yarım saat sürüyormuş ortalama ama yinede korkuyorum lütfennnn birileri rahatlatsın beni (
allah yardımcın olsun cnm inş saqsalim alacaksın bebeğini kucaqına.spinal mi olacaksın?

Arkadaslar bende salı sezeryan olacaktım,dün sabah nişanım geldi,aksamdan beri sancım oluyo ve giderek artıyo, sezeryan randevusunu pazarrtesi 12 ye kaydı ama yarına kadar bu cocuk beklermi bilmiyorum.bana yarına kadar kalmayacak gibi gelio..dualarınızı bekliyorum...

allah yardımcın olsun.. nişan gelmiş sancı war hastaneye gitsen daha iyi olmazmı en azından risk almazsın..

günaydınlar herkesweee, eşim grip oluyor tam da zamanıydı. ben 9 ay grip olmadım vala :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…