• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Aralık Anneleri Paylaşım Alan

Meraba arkadaslar bnde cuma gunu spınal sezeryanla dogum yaptım bebegın suyu azaldıgı ıcın acele ettık...bebegım 2900gr 48cm dogdu oglusumuzun adı poyraz ılk fırsatta dogum hıkayemı yazcam dogum yapcak arkadaslarında allah yar ve yardımcısı olsun

bebeğin hayırlı olsun,Allah analı babalı büyütsün,sana da geçmiş olsun.

Meraba arkadaslar bnde cuma gunu spınal sezeryanla dogum yaptım bebegın suyu azaldıgı ıcın acele ettık...bebegım 2900gr 48cm dogdu oglusumuzun adı poyraz ılk fırsatta dogum hıkayemı yazcam dogum yapcak arkadaslarında allah yar ve yardımcısı olsun

Hayırlı olsun bebeğin arkadaşım. Sağlıkla, mutlulukla büyüt inşallah.

merhaba canım maş. bebişine allah analı bablı büyütsün sağlıklı uzun ömürler versin inş.

güle güle sağlıkla büyüt bebeğini inşallah canım

$270016_283181825135514_57712088_n.webp :14::14::14::14::14: böyle cana nasıl kıyabiliyolar

kürtajla mı alınmış bu bebek,nasıl kıymışlar,adalet işte isteyen yüzlerce binlerce insan var,olanlarda kıymetini bilmiyorlarl!

galiba canım kürtajla allahj isteyen vermez gider böylesine ama işte allahın denemesi allahın verdiği canı onlar alıyor ne diyeyim böylelerinin yatcak yeri yok

Allah analı babalı büyütsün, nazarlardan saklasın...

kızlar merhaba,
bebeği baş aşağı dönmeyen varmı? benim kızım halaa dönmedi bası gögsumun altında ayakları rahmimin ustunde bu sekilde normal doğum yapamyorum ama ben normal doğum istiyorum bu ilk bebeğim sizce doğuma kadar dönermiiii tecrübelerinizi benımle paylasırmısınız... teşekkürlerrr.....

allah herkesi iyi insanlarla karşılaştırsın canım aslında baştan çok ısrar etmiştim halil yılmaz olsun diye ama sonra üç günlük dünya dedim aman oluversin ne olacak dedim. tatsızlığa gerek yok dimi kızlar :1:

kızlar ayın 4 ünde salı günü çatı muayenem var.pazartesiden pazartesiye çarşıya gidiyorum sizce yarın ağdaya gidiyim mi kuaföre yoksa haftaya pazartesi mi gideyim .kıllarım da çıktı baya.ama ayın 12 sinde doğum var Allah nasip ederse .3 ünde ağdaya gidersem de 12 sine kadar çıkmış olacak kıllar yine ne yapacağımı şaşırdım kızlar bir akıl verin allah aşkına :26:

benimde tek düşüncem o canım ya son doktor randevuma doğuma 6-7 gün kala gidecem ben ozaman da permatikle alıcam zaten doğumdan 1gün öncesine çıkar ozamanda ağdayla alcam sende öyle yaparsın
güyya bugün erken yatacaktım geçmişi okurken yine bu saat oldu neyse doğum yapanların gözleri aydın:nazar: ne güzel kurtuldular darısı başımıza:emir_bebek:

Gunaydinlar yeni birgun yeni bir bebis:)allah uzun omur versin..

allah herkesi iyi insanlarla karşılaştırsın canım aslında baştan çok ısrar etmiştim halil yılmaz olsun diye ama sonra üç günlük dünya dedim aman oluversin ne olacak dedim. tatsızlığa gerek yok dimi kızlar :1:

kızlar ayın 4 ünde salı günü çatı muayenem var.pazartesiden pazartesiye çarşıya gidiyorum sizce yarın ağdaya gidiyim mi kuaföre yoksa haftaya pazartesi mi gideyim .kıllarım da çıktı baya.ama ayın 12 sinde doğum var Allah nasip ederse .3 ünde ağdaya gidersem de 12 sine kadar çıkmış olacak kıllar yine ne yapacağımı şaşırdım kızlar bir akıl verin allah aşkına :26:

çatı muayenesinden önce yaptır canım,içine sinmezse 11'inde tekrar yaptırırsın

kızlar bu akşam kayınvalidemlerdydim aniden sırt bel ve kasıklarıma bir ağrı girdi otururkrn kayınpederim eşimde odadaydı çaktırmadn zor attım kendimi banyoya biraz kıvrandım 1 dk sürdü ağrı doğuruyorm sandm dua ettim daha erken olmasın diye bide yarın ağdaya gitcem böyle koıllı bi şekilde hastaneye amn allhım düşünmöek bile istemyrm

geçmiş olsun canım,benim de korkum o,hastaneye kıllı gitmek :))

gözünaydın canım,herkes birbir kavuşuyor yavrularına

kızlar merhaba,
bebeği baş aşağı dönmeyen varmı? benim kızım halaa dönmedi bası gögsumun altında ayakları rahmimin ustunde bu sekilde normal doğum yapamyorum ama ben normal doğum istiyorum bu ilk bebeğim sizce doğuma kadar dönermiiii tecrübelerinizi benımle paylasırmısınız... teşekkürlerrr.....

canım benimde dönmedi makat pozisyonda oturuyor paşam karnımda :) ama doktorumun söylediği artık yeri daraldığından we bizim suyumuzdada azalma olduğundan artık dönmez dedi, zaten tansiyon problemimde çıktı son haftalarda oyüzden yarın sezeryana alıcak beni hayırlısıyla...

benim bugün 11de kontrolüm varrrrrrrrrr oğlumu görcem :1::1:
e tabi nstde var..
gene sancı falan çıkmaz büyük ihtimal bi haftada ne değişecek ki dimi..
bir de bişey sorucam kızlarrr bugün kontrolüm var yaa.
benim kıllarım azcık çıktı.
acaba alsam mı.. yoksa kalsın haftaya mı alırım :26:

Back
X