• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Aralık Anneleri Paylaşım Alan

Kizlar yarin 7:30da hastaneye yatis yapiyorum..bugun tusede 2cm acilma,nst de de surekli ama duzensiz sanci cikti..
Kizim 4100cikti olcumde ama 3600-4200araliginda beklio dr..suyum cok fazla oldugu icin sancilarin agrisini hissetmiomusum:S
yarin ilk once su kesemi patlatip suni sanciyla normal dogum baslaticak eger acilma olmazsa sezeryana gecicez..en azindan normal dogumu denemis olucam
Cunku dr um ben senin yernde olsam normali denerdim.diyerek heveslendirdi.. yarin her turlu kizim kucagimda olucak..darisi basiniza:)

belki de şu an kızını kucağına bile almışsındır.inşallah kolay bir doğum olmuştur.benim kızımdan hala tık yok.rahat geldi galiba:1:

bende yarın sabah bebeğimi kucağıma alıcam inşallahhhh, dualarınızı eksik etmeyin allahım hepimize kolaylıklar versin

ay canım kıyamam ağlar insan valla... ama tersine çıkacak rüyaların inşallah.. ne göğüz ucun kanayacak ne de hemen ertesi gün işe başlayacaksın :D

canmmm çok sağol:)))

insan hep bebişini düşününce rüyalarında görmesi de normal aslında,ama rüya da olsa insan etkileniyor işte

evet eşime dedim doğum yakın heralde rüyalar tavan yaptı:)

Son düzenleme:
benim erkekler birazdan gelir,yemeklerini hazır edeyim,sonra da gezmem var zaten.Görüşürüz kızlar

benimde bu hafta son çalışma haftam oğlumla gün sayıyoruz sonra beraber evde geçireceğim bol bol vakitlerimiz olacak...doğumu olan arkadaşların doğum hikayelerini sabırsızlıkla bekliyorum:)))

bi şey yazmaya korkar oldum ama!!!! dün kontrolüm vardı 36+6 dayım kafası 39+1, kilosu 3.500 iri bebek olacak miyadını beklerse 4.200 falan olacak dedi kilosu değil kafası korkutuyor ben şimdi nasıl normal doğum yapayım 8 aralık sezeryan tarihi verdi ama dua ediyorum hayırlısı neyse o olsun belki o zamana kadar kendi gelir:)))

canım benim de baş çevresi büyük, sezaryen olucam ben de.

günaydın kızlar ..... .. doğumun yaklaştı sanırım az önce nişanım geldi cumaya kadar sabredecekmiyiz bakalım...

Az kaldı demekki, çok heyecanlı. Allah kolay doğum nasip etsin, ağrın olmaz umarım...

Doğum yapanların gözü aydın. Doğum yapacakları Allah bir avazda yada narkozda kurtarsın inşallah...

Aman millet catir catir doguruyo :))) doguranlarin gozleri aydin, doguracak olanlara da Allah kolayliklar verdin kizlar....

günaydın kızlar ..... .. doğumun yaklaştı sanırım az önce nişanım geldi cumaya kadar sabredecekmiyiz bakalım...

Ayyyy ne heyecannn vardır şimdiiii ... İnşallah sabreder bebişin canım benim , İnşallah sağlıklı güzel bir doğum yaşayıp tatlı meleğini kucağına alırsın

Selam annişler , bugün arkadaş bi yere kadar gitti ben de fırsat bu fırsat sizin yanınıza koştum bir süredir cepten yazıyorum takip ediyorum ama zor oldu.
Sabah işe gitmek için yola çıktım bi taksi önümde küt diye durdu benim refleksler gitmiş sanırım fren yaptım ama zor durdum ve çarptım arkadan :( büyük bi sıkıntı yok ama korku bana yetti artık araba filan kullanmam evim işime çok yakın diye bişii olmaz diyodum ama yok yok artık bünye değişiyomuş neyseki kızım ve ben iyiyiz yarın doktor kontrolüm var ondan sonra evdeyim yine olabildiğince cepten takip edicem sizleri ama bilgisayar başından olduğu gibi olmuyo onu da hallederiz inşallah
bu sıra bizi aksilikler bırakmıyor ama eminim kızım geldiğinde herşey değişecek her yer güllük gülistanlık olacak..

Sizleri öpüyoruz bugün buralarda sizleri takipte olacağım elimden geldiğince...

kızlaar az önce kontrolden geldik nst ye girdim daha sonra dr ultrasonla baktı oğlum 3. 150 gr olmuş normal doğum istiomusun peki dedi bende benim için hangisini uygun görüosanz o olsun dedim tabiki normal doğum dedi zaten bebeğinde normal doğum için uygun dedi 3. 200 fazlası biraz zor oluyo dedi belirtilerin olursa hemen gel dedi olmazsa kontrolüm 1 hafta sonra sonra kızlar beklemelerdyz bakalım hayrlsyla bizden şimdilk bu kadar

kızlaar az önce kontrolden geldik nst ye girdim daha sonra dr ultrasonla baktı oğlum 3. 150 gr olmuş normal doğum istiomusun peki dedi bende benim için hangisini uygun görüosanz o olsun dedim tabiki normal doğum dedi zaten bebeğinde normal doğum için uygun dedi 3. 200 fazlası biraz zor oluyo dedi belirtilerin olursa hemen gel dedi olmazsa kontrolüm 1 hafta sonra sonra kızlar beklemelerdyz bakalım hayrlsyla bizden şimdilk bu kadar

Hayırlısı olsun canım normal yapabiliyor olmana sevindim ben de yarın muayne olacağım darısı başıma umarım bana da aynı şeyi söylerler bebişlerimizi sağlıkla alırız kucaklarımıza inşaallah...

Hayırlısı olsun canım normal yapabiliyor olmana sevindim ben de yarın muayne olacağım darısı başıma umarım bana da aynı şeyi söylerler bebişlerimizi sağlıkla alırız kucaklarımıza inşaallah...

saol canım tabi sona ana kadr bi sorun olmzsa normal olucak dr çatı muayenesi yapmıor ultrason 4 boyutlu oldğu için ordan görüyor herhalde sadece karnımı alt ve üstten elledi azhafif bastırarak

Selam annişler , bugün arkadaş bi yere kadar gitti ben de fırsat bu fırsat sizin yanınıza koştum bir süredir cepten yazıyorum takip ediyorum ama zor oldu.
Sabah işe gitmek için yola çıktım bi taksi önümde küt diye durdu benim refleksler gitmiş sanırım fren yaptım ama zor durdum ve çarptım arkadan :( büyük bi sıkıntı yok ama korku bana yetti artık araba filan kullanmam evim işime çok yakın diye bişii olmaz diyodum ama yok yok artık bünye değişiyomuş neyseki kızım ve ben iyiyiz yarın doktor kontrolüm var ondan sonra evdeyim yine olabildiğince cepten takip edicem sizleri ama bilgisayar başından olduğu gibi olmuyo onu da hallederiz inşallah
bu sıra bizi aksilikler bırakmıyor ama eminim kızım geldiğinde herşey değişecek her yer güllük gülistanlık olacak..

Sizleri öpüyoruz bugün buralarda sizleri takipte olacağım elimden geldiğince...

ah canım ya ben yaklaşık son 2 aydır hiç araba kullanmıyorum... eşim müsaade etmiyor hatta bazen ön koltukta otururken bile çok tedirgin olabiliyorum ... o da seni gözlerini bağlayıp arka koltukta oturtucam haaa diyor :D geçmiş olsun verilmiş sadakanız varmış ya sana veya bebeğine birşey olsaydı buna da çok şükür. bunların hepsi nazarlık :)

pınarcığım hadi hayırlısı maşallah bebeğine tombik tombik :)

Slm kızlar tel.den giriyorum . nasılsınız bakalım?
Doğuma giden, nişanı gelen yada tarihi kesinlesen arkadaşlar dualarimiz sizinle.
Bsygn geçmiş olsun canım ucuz atlatmissin .
Vitaminc sonesintiyi merak ediyordum ben de.durumu iyi demissin sevindim.selam söyle konusursan.
Seastire merak etmiştik seni.yeniden aramızda olman güzel.ozlemistik.
Eczreyrey bi doktora git istersen bu kadar sancı olması normal mi ki.
Oflu aldiklarin çok güzel.ben de az önce yikadim aldiklarimi .mis gibi koktular...

ah canım ya ben yaklaşık son 2 aydır hiç araba kullanmıyorum... eşim müsaade etmiyor hatta bazen ön koltukta otururken bile çok tedirgin olabiliyorum ... o da seni gözlerini bağlayıp arka koltukta oturtucam haaa diyor :D geçmiş olsun verilmiş sadakanız varmış ya sana veya bebeğine birşey olsaydı buna da çok şükür. bunların hepsi nazarlık :)

pınarcığım hadi hayırlısı maşallah bebeğine tombik tombik :)

Sağol biranem ya ay ne bilim 5 dakkalık yol diyodum ama öyle olmuyomuş bu işler dediğin gibi hakkaten verilmiş sadakamız varmış mal mülk umrum değil bebişime bişii olmasın ödüm çıktı valla :(

Slm kızlar tel.den giriyorum . nasılsınız bakalım?
Doğuma giden, nişanı gelen yada tarihi kesinlesen arkadaşlar dualarimiz sizinle.
Bsygn geçmiş olsun canım ucuz atlatmissin .
Vitaminc sonesintiyi merak ediyordum ben de.durumu iyi demissin sevindim.selam söyle konusursan.
Seastire merak etmiştik seni.yeniden aramızda olman güzel.ozlemistik.
Eczreyrey bi doktora git istersen bu kadar sancı olması normal mi ki.
Oflu aldiklarin çok güzel.ben de az önce yikadim aldiklarimi .mis gibi koktular...

Canım teşekkür ederim yaaa bu da bana ders oldu işte .. allah a çok şükür diyelim korudu bizi

Back
X