2012 Aralık Anneleri Paylaşım Alan

bilurbin seviyesi 12.8 idi ..ama senin dediğin gibi ben baksam emziridm en azından ..göğüslerim taş gibioldu süt geldi emmediği için birikti acıtıyo canımı hayrlısı olsn bi alalm allhın izniyle

geçmiş olsun inşallah bebeğiniz bir an önce sarılığı atlatır benim oğlumda 1 aylık bizdede sarılık 16 çıkmıştı 2 gün sonra tekrar yaptırdık düşmüştü sizi neden 12 le hastaneye yatırdılar

oyy ben yirimo nunn kasını gözünü sacınııı
başka yerleriniideeeeeeee
masallahhh canım cok tatlı cokkk

ben de unu soracaktım,vazgeçtim,değer yüksek değil ve buna rağmen bu kadar zaman hastanede.Bazen anlamıyorum bu dr'ları.Evde yatar beyaz ışığın altına,bol bol da emer,daha iyi düşer değeri.Ne biliyim

Kızlar salı günü sabah sezeryana giricem ve çok korkuyorum.
Sezeryan olan arkadaşlar bu konuda bilgilendiriirmisiniz?
Ne kadar sürücek,ne zaman kendim gelicem gibi....

ben belden aşağı sezeyan oldum,,çok eğlencelydi benim ameliyatım sohbet ederek geçti hep
yarım saat sürdü ameliyatım.ameliyattan korkma canım
yalnız narkoz etkisi geçince bir ter boşanıyorsudan çıkmış gibi oluyosun
ameliyattan 6 saat sonra ayağa kaldırıp yürütüyolar,ilkin başın dönüyo 3 ,4 adım yürüdüğünü görünce yakınların yürütüyor sonra
bol bol yürıcenki gazın çıksın ağrısıda yürü,,ben bol bol yürüdüm sonra ggece gazını yaptın mı diye geliolar,,2 kere ağrı kesici iğne yapıolar öbürsü gün taburcu oluosn,,
biraz ağrılrr olacak tabi ,ama inan çok değil
hiç kooorkma bebiş dünyalara herşeye

ben de unu soracaktım,vazgeçtim,değer yüksek değil ve buna rağmen bu kadar zaman hastanede.Bazen anlamıyorum bu dr'ları.Evde yatar beyaz ışığın altına,bol bol da emer,daha iyi düşer değeri.Ne biliyim

sarılık olan bebekler emmek istemezler ve bol bol uyurlar onun için benim doktorum sağıp kaşıkla vermemi söylemişti ben uyurken bile kaşıkla bol bol süt verdim çünkü bu şeklde gerçekten anne içinde zor bana değer düşmezse yatırabiliriz dediklerinde ağlamaktan gözlerim ne hale gelmiştibenimkinin değeri 2 gün sonra 11 düşmüştü doktor bi daha tahlile bile gerek yok düşmüş demişti

aminn inşlhh bitanemm

zaten sarılık değerini önemsemediler,sütüm yoktu bebek besinsiz kaldı emecek gücü yoktu emmeyi bile bırakmıştı hegün uyuyodu,biz emecek gücü kalmadı deyince yatırdılar,besinsiz kalmış,kan şekeri düşmüş o yüzden, sıvı kaybı olmuş çok korkmuştm hiç uyanmıyordu

inşallah bir an önce şifa bulur canım

ayy canım maşallah ne kadar güzel Allah muhabbetinizi artırsın

hiç boşuna stres olma canım olacakla öleceğin çaresi yok Allah'a havale et o zaten taşıyamayacağımız yük vermez.

kızımı özledim emzirmeyi özledim yenidoğan sarılığı için ışık tedavisinde hergün 10 dk gösteriyolar yavrumu

kıyamam canım 10 dk da çok azmış be canım hemencecik iyileşir bebeğin umarım

Kızlar bende kızımı aldım kucağıma normal doğum oldu şimdi cadı kızım ağladığı için bu kadar yazabiliyorum daha sonra yazarım 3330 gr kızım gayet iyiyiz evdeyiz şimdi

Allah baışlasın, nazarlardan korusun inşalalh

Ayyy çok tatlı maşallah nazar değmesin inşallah...

Allah analı bablı büyütsün sağlıkla, sıhhatle inşallah...

CNm sımdı gördüm ıletını evet ztn sepet beşık boyutunda 60*110 Muş ölçüsü bn daha ufak olsa bnm için daha ıyı olacaktı çünkü ztn büyük beşık aldım bır tane yatak odam da ufak ;((

Teşekkür ederim canım desteğin için.İnş kolay bi doğum olur bnmkide.

Kendi hikayemi okue gibi oldum :))
Masalllah size,bende ikinci ameliyatimida yarim anestezi istiyorum,nerde yaptin dogumunu cnim ozelmi devletmi?
Ben kadin dogum hastanesinde yapmak istiyorum ama kendi istegimize goremi belirlenir anestezi sekli merak ediyorum cok,ayin 4 une kadarda ogrenemicem sanirim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…