bilurbin seviyesi 12.8 idi ..ama senin dediğin gibi ben baksam emziridm en azından ..göğüslerim taş gibioldu süt geldi emmediği için birikti acıtıyo canımı hayrlısı olsn bi alalm allhın izniyle
benim doğum sancım belime vurmuştu. allah yardımcn olsun.Of saat onbir den beri belimin ağrısından ölücemdoğum sancı si mi onu da bilmiyorum çok siddetlenrse akşama eşim gelince gidicm hastaneye
kaç gündür giremiyorum o yüzden geçmişe bakamadım ama hep aklımdasınız iyiki varsınızdoğum yapanlar Allah analı babalı büyütsün
ve işte benim prensesimmmmsonra hani resim demeyin
Eki Görüntüle 565003
Eki Görüntüle 565004
Eki Görüntüle 565005
Eki Görüntüle 565006
Eki Görüntüle 565007
Eki Görüntüle 565008
geçmiş olsun inşallah bebeğiniz bir an önce sarılığı atlatır benim oğlumda 1 aylık bizdede sarılık 16 çıkmıştı 2 gün sonra tekrar yaptırdık düşmüştü sizi neden 12 le hastaneye yatırdılar
Kızlar salı günü sabah sezeryana giricem ve çok korkuyorum.
Sezeryan olan arkadaşlar bu konuda bilgilendiriirmisiniz?
Ne kadar sürücek,ne zaman kendim gelicem gibi....
ben de unu soracaktım,vazgeçtim,değer yüksek değil ve buna rağmen bu kadar zaman hastanede.Bazen anlamıyorum bu dr'ları.Evde yatar beyaz ışığın altına,bol bol da emer,daha iyi düşer değeri.Ne biliyim
aminn inşlhh bitanemmcanım ecrin çok geçmiş olsunn
saglıgına kavussunda bebeğimiz senin için ne kadar zordur tabikiiii
ama duarımız seninle ve bebeğinlee
saglıgına kavussun suz or günleri atlatsınn isatediğin kadar sarıll all koynunaa o hep seinn yanında yeterki saglıgı yerine gelsinnn
geçmiş olsun inşallah bebeğiniz bir an önce sarılığı atlatır benim oğlumda 1 aylık bizdede sarılık 16 çıkmıştı 2 gün sonra tekrar yaptırdık düşmüştü sizi neden 12 le hastaneye yatırdılar
aminn inşlhh bitanemm
zaten sarılık değerini önemsemediler,sütüm yoktu bebek besinsiz kaldı emecek gücü yoktu emmeyi bile bırakmıştı hegün uyuyodu,biz emecek gücü kalmadı deyince yatırdılar,besinsiz kalmış,kan şekeri düşmüş o yüzden, sıvı kaybı olmuş çok korkmuştm hiç uyanmıyordu
Günaydın Aralık ayını bekleyen annişler))ah kızlar bnm kocam ne düşüncelıymış ne ince ruhlu bı adammış da bnm haberım yokmuş;((
Burda dogum hedıyelerını alan arkadaşlara özenırdım ne guzel dıe eşleri düşünmüş die)bnm eşim hıc konuşmazdı B'nde istemezdım ama içten içe de bızı düşünmüyor herhalde die hayıflanırdım...gecen gece ne kadar kaldı doguma hayatım dedi B'nde 1ay var gıbı dürüyor ama agırlastıgımı hıssedıyorum max 3hfta gıbı dedım )tmm dıyıp susmuştu ...dün okadar yogundumkı arkadasım geldı görümcem geldı akşamda mısafır gelecektı bı trafik oluştu o ara eşim aradı sana bı süprızım yapacaktım ama bugun cok yogunsun dedi evet dedım akşama yaparsın )bı MMS geldı cep telefonuma son model beyaz bır otomobılın resmi ve altında SENIN KARNINDAKİ KELEBEKTEN DAHA ŞAHANE BİŞeY OLAMAz KARICIM gÜLE GÜLE KuLAN YAZMIŞ )hayatımın 3.şokuydu bu
annemle aynı şehirdeyiz ama sorun eşimin annesiyle de aynı şehirde olmamız! şimdiden doğumdan önce bir süreliğine bana yerleşmeyi düşünen bir kayınvalidem var ve çok stres oluyorum bu duruma. Eşimin de bir itirazı olmamakla beraber halden memnun görünmesi beni daha da deli ediyor.
halbuki illa biri gelecekse o kişinin kendi annem olmasını dilerdim.
kızımı özledim emzirmeyi özledim yenidoğan sarılığı için ışık tedavisinde hergün 10 dk gösteriyolar yavrumu
örtüsü falan dahilse fiyatı iyi sallanıyor mu?
ayy canım maşallah ne kadar güzel Allah muhabbetinizi artırsın
Saol CNm bnm âmin Rabbim hepimize hayırlı gecımler versın yavrularımzla beraber ıns)
Kızlar bende kızımı aldım kucağıma normal doğum oldu şimdi cadı kızım ağladığı için bu kadar yazabiliyorum daha sonra yazarım 3330 gr kızım gayet iyiyiz evdeyiz şimdi
kaç gündür giremiyorum o yüzden geçmişe bakamadım ama hep aklımdasınız iyiki varsınızdoğum yapanlar Allah analı babalı büyütsün
ve işte benim prensesimmmmsonra hani resim demeyin
Eki Görüntüle 565003
Eki Görüntüle 565004
Eki Görüntüle 565005
Eki Görüntüle 565006
Eki Görüntüle 565007
Eki Görüntüle 565008
kızlar 26.11.2012tarih
pazartesi günü erva sümeyye mize kavustuk saat14.00 2850gr 51cm sezaryan la dogdu biraz daha toparlannca anlatırım d.hikayemizi tüm dpgum yapanların gözleri aydın olsun allah analı babalı büyütsün dogum yapamayanları ise rabbim bi sancıda kurtarsın inş.öptük sizi
Funntunn, araban hayırlı uğurlu olsun, mutluluğunuz bozulmasın inşallah...
ben belden aşağı sezeyan oldum,,çok eğlencelydi benim ameliyatım sohbet ederek geçti hep
yarım saat sürdü ameliyatım.ameliyattan korkma canım
yalnız narkoz etkisi geçince bir ter boşanıyorsudan çıkmış gibi oluyosun
ameliyattan 6 saat sonra ayağa kaldırıp yürütüyolar,ilkin başın dönüyo 3 ,4 adım yürüdüğünü görünce yakınların yürütüyor sonra
bol bol yürıcenki gazın çıksın ağrısıda yürü,,ben bol bol yürüdüm sonra ggece gazını yaptın mı diye geliolar,,2 kere ağrı kesici iğne yapıolar öbürsü gün taburcu oluosn,,
biraz ağrılrr olacak tabi ,ama inan çok değil
hiç kooorkma bebiş dünyalara herşeye
ben belden aşağı sezeyan oldum,,çok eğlencelydi benim ameliyatım sohbet ederek geçti hep
yarım saat sürdü ameliyatım.ameliyattan korkma canım
yalnız narkoz etkisi geçince bir ter boşanıyorsudan çıkmış gibi oluyosun
ameliyattan 6 saat sonra ayağa kaldırıp yürütüyolar,ilkin başın dönüyo 3 ,4 adım yürüdüğünü görünce yakınların yürütüyor sonra
bol bol yürıcenki gazın çıksın ağrısıda yürü,,ben bol bol yürüdüm sonra ggece gazını yaptın mı diye geliolar,,2 kere ağrı kesici iğne yapıolar öbürsü gün taburcu oluosn,,
biraz ağrılrr olacak tabi ,ama inan çok değil
hiç kooorkma bebiş dünyalara herşeye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?