Aman öyle olsun canım bi terslik olmasın da...giremeyince merak ettim.iyiyim canım saol sen nasılsın ya öyle oldu bu ara pek giremiyorum bazen eşim evde oluyo bazen gelen oluyo giremiyorum
Evet bilmişsin :))) çantamı hazırlamaya başladım canım. ama dün çok panik oldum. şimdi evden çıkmıyorum. ara ara batmalar oluyo..hayırlısı tabi..canım sen sormuştun ben yazdım sana benim dediğimi demiş doktor doğum yakın demiş :) hadi hayırlısı olsun çantanıda hazırla hazır dursun
AY nooolur normal doğumu bı anlatın kızlaaaar 12 gunum kaldı ....yaw bak sancılarım oluyo korkuyorum ...sezeryana doncem valla
canım eğer normal doğurma imkanın varsa kesinlikle normal doğum yap korkma derim. keşke bende normal doğum yapabilseydim
saol canım seninde gözün aydın Allah analı babalı büyütsün benim kanamam biraz fazla oldu o yüzde hasta bezi kullandım göğsümün ucu benimde yok birini emiyor şimdilik ilk 2 gün sütüm çok az geldi ama şimdi iyi emdikçe geliyor zaten birde benim miniğim emerken parmağımı tutuyor tutamazsa ağlamaya başlıyor :))
SEN PARMAĞIMI TUTUKTAN SONRA ellerimi daha çok seviyorum Canım kızım hayatıma hoşgeldin
kızımı özledim emzirmeyi özledim yenidoğan sarılığı için ışık tedavisinde hergün 10 dk gösteriyolar yavrumu
canım eğer normal doğurma imkanın varsa kesinlikle normal doğum yap korkma derim. keşke bende normal doğum yapabilseydim
kızımı özledim emzirmeyi özledim yenidoğan sarılığı için ışık tedavisinde hergün 10 dk gösteriyolar yavrumu
canımm senle aynı heyecanı yaşıyoruzz benim kızımda emerken parmağımı tutmak istiyor tutmayınca sinin minişin gibi ağlıyor..rabbımmmm ne hoşbi duygu dimi...
Rabbim herkese yaşatsın bu duyguyu inşlhh
ben adetken bile daha fazla kanardım lohusalıkta günde 4 damla anca gelıyo
canım sıkma canını inşirah suresini oku efendimiz ne zaman sıkıntıda olsa bu sureyi okur ferahlarmış.elem neşrah diye başlıyor.hem bu dua doğumumuzu da kolaylaştıracak inşallahKizlar canim sikkin bigun neden bilmiyorum icimde bi sikinti var vok bunaliyorum
yok kız herkes doğurur biz naneYa kızlar saat 11den beri belimden giren sancılar var. Bi gidiyo bi geliyodoğuruyo muyum yoksa
canım çok mu yüksek sarılık değeri.emzirerek atılırmış sarılık bol bol emzirerek öyle derler ya hani.hastane de mi kalıyorsunuz .sen de yanında mı kalıyorsun ne kadar daha sürecek bu durum.kızımı özledim emzirmeyi özledim yenidoğan sarılığı için ışık tedavisinde hergün 10 dk gösteriyolar yavrumu
yoğun bakım ünitesinde başka beeklerde var o yüzden başında özel doktoru hemşiresi bakıyor,bilmıorum canım böyle uygun görmüşler ama çok özlüyorumgeçmiş olsun cnm,siz neden onunla kalamıyorsunuz? Benim oğlum da sarılıktan yatmıştı ama ayrı odadaydı,biz de yanında kalmıştık,istediğimiz zaman emzirmiştik.Sarılıkta bol bol emmeli
inşlh canım bugun 3.günü yarın verirller inşl.geçmiş olsun canım genelde bebeklerde olan bişeymiş bu sarılık hemencecik iyileşir allhın izniyle inş.
canım çok mu yüksek sarılık değeri.emzirerek atılırmış sarılık bol bol emzirerek öyle derler ya hani.hastane de mi kalıyorsunuz .sen de yanında mı kalıyorsun ne kadar daha sürecek bu durum.
sen sıkma canınıçok şükür tedavisivar herşeyi var allah başka keder göstermesin dert etme üzülme emi canım bebeğin tez zamanda iyileşecek bak görürsün
ecrincim demek her hastanenin uygulaması farklı, değeri epey yüksekmiş sanırım,4.güne girecek olduğuna göre.Ama emzirmek zor olur öyle de ,İnşallah yarın çıkarırlar,dualarım sizinle
canım benim allah yardımcın olsun silikon göğüs ucu alsana arkadaşımın iki göğsündede uç yok onunla rahat etti kızcağız bende aldım hastane çantama koydum benim çok var ucu amayinede uçları büyüsün istemiyorum onun için kullanıcam ama ucu olmayan anneler için üretilmiş bir ürüninşlhhh iyilleşir canım tam öpüp koklayamadan kucağmdan aldılar
sarlık değeri çok yüksek deyil sezeryan olduğum için 2 gün süüt gelmedi,,sonra s sütüm geldi göğsümün brinin ucu yok çıkmamış,1 göğüslede süt yetmemiş besinsiz kalmış
canımın içi çok halsizdi
elektrikli pompa,manuel pompa ne varsa aldım gece gündüz göğüs ucu çıkarmaya çalışıyorum teşkrl canım allh kmseye dert vermesin.
canım benim allah yardımcın olsun silikon göğüs ucu alsana arkadaşımın iki göğsündede uç yok onunla rahat etti kızcağız bende aldım hastane çantama koydum benim çok var ucu amayinede uçları büyüsün istemiyorum onun için kullanıcam ama ucu olmayan anneler için üretilmiş bir ürün Eki Görüntüle 565465 her markada var ben bundan aldım hem uygun fiyatı da sen bilirsin bir dene istersen
yoğun bakım ünitesinde başka beeklerde var o yüzden başında özel doktoru hemşiresi bakıyor,bilmıorum canım böyle uygun görmüşler ama çok özlüyorum
inşlh canım bugun 3.günü yarın verirller inşl.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?