2012 Aralık Anneleri Paylaşım Alan

kızlar ellerimde ve ayaklarımda geceden beri şişlik var ayaklarıma basıyorum parmaklarımla gömülüyor içine.9 aydır hiç ödemim olmamıştı çok tuhaf geldi bana.tuzlu yemem çünkü.sizce doğumun habercisi olabilir mi bu şişlik .ayaklarım davul gibi.birde sanki karıncalar sardı her yanımı, beni keşfe çıkmış gibiler .uyuşukluk hali var ellerimde sanki uzun zamandır kullanmıyormuşum gibi.sıkamıyorum avuçlarımı :26:

selam kızlarr kimsecikler görünmüyo amaaaaaaa :26:
neyse benimde bugün çok sancım oldu ama düzensizdi..
belimin ağrısı kasıklarımın ağrısı bacak ağrısı hepsi birdi..d
geçti şimdi biraz.
geçmeseydi eşim gelince gidecektikd doktora.
şimdilik geçti bakalım gece ne olur bilinmez..
birde vajinamda aşırı sertlik şişlik var..
hele lki bugün çok daha sert bi görünüm almış korktum açıkçası

aaa bende doğurdum yazcan sandım cnm ya pufffffffffff

Canım benimde son 2 haftadır şişlik var bacaklarimda. bende tuzlu yemem hiç.bence bunyeyle alakalı doğumun habercisi değildir

Canım agrinin geçmesine sevindim.

Canim ben gecenlerde gebe egitim polikliniginden bi ebe hemsire ile konustum,hangi durumlarda gitmem gerektigini anlatmisti.
Suyun gelirse
Kanaman olursa
Gecmeyen sancin olursa
Tansiyonun iner veya cikarsa
Bebek hareketleri azalirsa veya durursa
El ve ayaklarda dinlenme ile gecmeyen ani şişmeler olursa..
Diye devam etmisti..arayabilirsen dr.unu ara danis istersen bi.

Allah Allah neden ki? bence doktorunla görüş derim...

Canım tebrik ederim Allah analı babalı buyutsun darısı başımıza

anneme ve babama evlilik yıldönümü hediyesi olarak sizlerede uğur getirmek için geldim hepinizin ellerinden öpüyorum ))

ben özelde oldum sezeryanı canım ,bana sordular ameliyathanede nasıl istersin diye belden aşağı olsun dedim tamam dediler..ama benim ameliyt ekibim ve doktorum ne istediysem yaptılar süper bi ekipti,,devlet fikrini sorar mı hiç bilmıyorum ama zaten artık genel anestezi pek yapılmıyor diye biliyorum inşallhh kolay doğum olur canımm allah kurtasın

Canımm geçmiş olsun çook ne zaman cıkacak Allah kuzuna şifa versin sana da sabır
inşlhh cumartesi verirler teşkrr ederm canım benim
anneme ve babama evlilik yıldönümü hediyesi olarak sizlerede uğur getirmek için geldim hepinizin ellerinden öpüyorum ))

rabbbimmm çok büyük yerim ben onu maşlhhhh dünyamıza hoş gelmiş,tebrik ederm sizi

daha dün gibi yaaa şimdi doğuruyoruzz
ben resim koymaya cesaret edemıyorum ama resim koyan canlarım 41 kere maşlhhh bebişlerinize

doğum yapan arkadaşlar maşallah bebişlerinize Allah esirgesin sağlıkla sıhhatle analı babalı büyütmeyi nasip etsin darısı başımıza inşallah.

selam canm , geçmiş olsun. ben sancının nası bişey olduğunu hala bilmiyorum. ama karnım sık sık taş gibi oluyor, bebek var gücüyle göbek deliğimin olduğu karın çevremi öne doğru itiyor. bir de aşağıdan ağrım oluyor (şeyim acıyor bazen resmen:)) . ama belden ağrı yok. eşime dedim bi kaç güne gelebilir hazır olalım:) ama sancı yok. diz<lerim baya acıyor daha zor yürümeye de başlladım.. hayırlısı.

ahh canımm allah analı babalı büyütsün :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…