2012 Aralık Anneleri Paylaşım Alan

günaydın cm,hava güzel bugün,ohhh,kahvaltıdan sonra çarşı pazar yapacağız biz de,bir de minnoşa oto koltuğu alacağız inş

oh oh ne güzell canımmm
burasıda kapalı ama 1 saattir camı actım içeriye mis gibi serin havagiriyooo
goh ne güzel alışverişte yapılcakk :)) güle gülşe kullanın cnm

cok komik dimii
benide hger gören ayy şimdiden şiştiyse sen yandın albüm oldun doktora git fln dedilerr
denizde tuzlu su kürü yaptım yokk valla seninki gibi banamısın demesi namıssız ayaklarrrrrrr :)))
suan cok şükür öyle şişmem fln yok tek coraplar sıkıyo şişkoluktan :) onlar iz yapıyo hafiften okadar

senin bel fıtıgın mı var canım??

haklısın karnı hiçbirsy geçemezz

maalesef 18 yaşından beri fıtıkla cebelleşiyorum canım,o benim hayatımın parçası oldu onla yaşamaya alıştım,doğumdada belime destek yapacaklar ,çünkü çok fazla düzde yatamıyorum yoksa ayağa kalktığımda basamam ve yürümek işkence haline gelir,

anladım canım çok geçmiş olsun
ameliyat olsan fln birsey fayda etmez mii yaaa
cok zordur tabiii Allah yardımcıno lsunn

bendede göbek fıtıgı cıktı bir haftadır neler cekiyrumm iyice agırlaştıı baskı yaptıkca bebekkk tabii

saol canım dr ameliyat önermedi şimdilik fizik tedavi gördüm biraz,belki doğumdan sonra zayıflarsam belimdeki ağırlık azaldığında daha rahat olacağım...
sanada geçmiş olsun canım ameliyat olacakmısın??

canım hiç bekleme git.bak bana 37. haftada ansızın geliverdi oğluşum:))allahtan sürekli tedbirliydim.1 gün öncesi de temizlenmiştim çok şükürrr..

anneme ve babama evlilik yıldönümü hediyesi olarak sizlerede uğur getirmek için geldim hepinizin ellerinden öpüyorum ))

oy oy oy maşallah çok tatlı annesi maşallah paşamıza yesin teyzesi onun pipişkosunu :) Allahım analı babalı büyütmek nasip etsin

günaydın kızlar
ecrincim canım inş prensesinin sarılığı bir an önce geçer geçmiş olsun

Doktor Kontrol Listemiz

mermaid76 1 Aralık cts saat: 09.00 (Doğum)
ymd 3 aralık pzt saat: 18.15
eczreyrey 4 aralık salı saat:10.00 - 15.30
pinarfrtn 4 aralık salı saat: 13.00
mavi58 6 aralık perş. saat: 10.20
istanbull34 7 aralık cuma saat: 11.10
funntunn 12 aralık çarş. saat: 13.00
Seastire 13 aralık perş. saat: 11:00

yawruş - Kontrol montrol yok artık doğurdu
ceza83
oflu
burcu_gen - Kontrol montrol yok artık doğurdu
nigar50
gamzeli
ecrin46 - Kontrol montrol yok artık doğurdu
bsygn
gobeklim
gecedicle
egemm44 - Kontrol montrol yok artık doğurdu
maya887 - Kontrol montrol yok artık doğurdu
cereyan
vitaminc
lezginka
yasmin_tokat
lovepinkk
emi1987
fd01 - Kontrol montrol yok artık doğurdu
mervegkc
mustafamvezeynebim - Kontrol montrol yok artık doğurdu
ozgezngn - Kontrol montrol yok artık doğurdu
miskokulum
biftek
badem30

güncellemem için bana msj gönderebilirsiniz....

Son düzenleyen: Moderatör:

valla doktora sorucamm sezeryana giricem ya ztn ozmzn cerrah gelp yaapabilirmii
yaparlarsa sezeryanla bşrlkte birsıkıntı olurmu flnnn
öğreniyim de eger dogumdan snrada böyle agrım olursa daynamamm cok feciymişş
olurum artık diye düşünüyorumm cnmm

hava karardı iyiceee burdaa yawww

yagmur geliyoo yagmurrrrrrrrrrrr

ben cıkıyorum kızlarrrrrrrrrrr
az yagmuru izleyeyimm :))

öpüldünüzzzzzzzzzzzzz

Günaydın herkese kızlar, doğum yapan okadar çok arkadaş var ki.. maşallah hepinize,
isimler aklımda kalmıyor ama böyle sağlıklı güzel haberleri okudukça içim iyice kıpır kıpır oluyor...

darısı biz kalanların başına
artık aralık başladı.. aralık doğumları bugün ilk doğum mermaidden, inşallah güzel haberlerini bekliyoruuuzzz...

Günaydın kızLAR her gün yATAKtan ağlayarak kalkıyorum. Şeyimin acısina dayanamıyorum artık. Yataktan kalkmak eziyet backlarimi üst üste bile koyamıyorum artk. Artık yalvarıyorum Allahma ne olur hayırlısıyla kurtar beni diye

merhabalar bende hamileyim sonunda çok şükürrrr:)))hamilelik takvimi yapmak istiyorum ama tahmini doğum tarihini yazıyorum gerisini yapamıyorum banada öğretirmisiniz????

merhabalar bende hamileyim sonunda çok şükürrrr:)))hamilelik takvimi yapmak istiyorum ama tahmini doğum tarihini yazıyorum gerisini yapamıyorum banada öğretirmisiniz????

gözün aydın canıım.
önce mesaj yazdığın yerde simgeler var orda table yazan yere tıkla sonra rows yazan yere kaç kişilik liste yapmak istiyosan kişi sayısını yaz columns yazan yerede kaç bilgi yamak istiyosan okadar rakam yaz table style yazan yerede full grid i işaretle ve ok de canım

günaydın cnm yatmak bi dert kalkmak bi dert oturmak bi dert zaman da durdu geçmek bilmiyor sanki rabbim en hayırlı zamanda en hayırlı şekilde bebeklerimize kavuşmayı nasip etsin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…