teşkr ederim bitanem geçmiş bile kuzumun sarılığı
teşkr edeirm canım bugun taburcu ettiler minnik sevglm
teşkr ederim canım benim
slm kızlar bugun aşkımı prensesimi taburcu ettiler şimdi uyuyor allhımm çok mutlu bi görseniz uyurken bile gülücükler atıyor
çok şükür emzirebileceğm
kızlar bide meme ucu hiç olmayanlar wollex in ektrikli süt sağma makinesi otomatik süper bişey olmayan göğüs ucum çıktı hemde sütü çok güzel sağıyor
maşallah prensese..,
ay ben anlayamıyorum gögüs ucum küçük mü büyük mü?bana göre iyi ama bakalım emebilecek mi?
Bora ismi güzel, fakat Rüzgar, Bora ; Poyraz gibi isimler genelde isimleriyle doğru orantılı olarak estiriyolar :) İnşallah güzel haberlerle dönersin....
elinle oyna masaj yap ucu çıkıosa vardır ,,ben oynuodm ucu çıkmıodu neler çektm çıkarmak için pes etmek yok canım
Selam kızlar herkesin keyfi yerindedir umarım...
Dün kontrole gittik bizim ufaklığı yeri rahatmış gelmeye niyeti yok
Haftaya cumaya tekrar kontrole gidecez benim ki gününü de geçecek galiba
Günaydın kızLAR her gün yATAKtan ağlayarak kalkıyorum. Şeyimin acısina dayanamıyorum artık. Yataktan kalkmak eziyetbacklarimi üst üste bile koyamıyorum artk. Artık yalvarıyorum Allahma ne olur hayırlısıyla kurtar beni diye
kızlar merhaba nasılsınız bakalım?
saat 3 te randevum var bugün doktorda.
birde bora ismi nasıl sizce hala isim bulamadık oğluma?
hayırlısı olsun belki gelir o zamana kadar kilosu falan nasıl ?
slm kızlar bugun aşkımı prensesimi taburcu ettiler şimdi uyuyor allhımm çok mutlu bi görseniz uyurken bile gülücükler atıyor
çok şükür emzirebileceğm
kızlar bide meme ucu hiç olmayanlar wollex in ektrikli süt sağma makinesi otomatik süper bişey olmayan göğüs ucum çıktı hemde sütü çok güzel sağıyor
3200ün üstü dedi canım ama iri bir bebek değil dedi...
maşallah iyi tam ideal kiloda doğacak:)))
çok şükür emzirebileceğm
kızlarrr şafak kaç, kaç gününüz kaldı bakalım en erken kim... benim daha öncede bahsettiğim gibi bu salı kısmetse.. 2gün kaldı neredeyse:) bu arada doğum yapan arkadaşlar analı babalı büyütsün.. bizlerde su gibi doğuralım inşallah.. doğum yapan arkadaşlar o kadar güzel anlatmışki heyecanlandım resmen.. benim gibi korkanlara sesleniyoruuuuum kızlar hiç korkup panik yapıp o en güzel günümüzü zehir etmeyelim çünkü o anlar geri gelmicek.. alt tarafı yarım saatlik olay.. sonra bebeğimiz misssss kokulumuz kucağımızda olacak... ben hafiflettim en azından korkumu, kendimi bu şekilde telkin ediyorum :))
iigeceler kızlar 27 kasım gece12.40bebeğim doğdu 3500kilo 52cm boyunda bugün döndük eve sütüm pek yok devamlı memede paşam anca uyudu haber vereyim dedim bu arada tüm hamişleri alla kurtarsınn...
kızlar gözünüz aydın allahım kurtarmış darısı bizlere olsunKızlar bende kızımı aldım kucağıma normal doğum oldu şimdi cadı kızım ağladığı için bu kadar yazabiliyorum daha sonra yazarım 3330 gr kızım gayet iyiyiz evdeyiz şimdi
canım ne güzel bir sürpriz bu iyi günlerde kullanın kazasız belasız inşallahGünaydın Aralık ayını bekleyen annişler))ah kızlar bnm kocam ne düşüncelıymış ne ince ruhlu bı adammış da bnm haberım yokmuş;((
Burda dogum hedıyelerını alan arkadaşlara özenırdım ne guzel dıe eşleri düşünmüş die)bnm eşim hıc konuşmazdı B'nde istemezdım ama içten içe de bızı düşünmüyor herhalde die hayıflanırdım...gecen gece ne kadar kaldı doguma hayatım dedi B'nde 1ay var gıbı dürüyor ama agırlastıgımı hıssedıyorum max 3hfta gıbı dedım )tmm dıyıp susmuştu ...dün okadar yogundumkı arkadasım geldı görümcem geldı akşamda mısafır gelecektı bı trafik oluştu o ara eşim aradı sana bı süprızım yapacaktım ama bugun cok yogunsun dedi evet dedım akşama yaparsın )bı MMS geldı cep telefonuma son model beyaz bır otomobılın resmi ve altında SENIN KARNINDAKİ KELEBEKTEN DAHA ŞAHANE BİŞeY OLAMAz KARICIM gÜLE GÜLE KuLAN YAZMIŞ )hayatımın 3.şokuydu bu
canım bundan sonra gezmelerei bırak istersen demekki sabırsız senin bebek inşallah vaktinde gelirBu arada benim de doğum yaklaşmış kızlar.dün bayağı gezdim sonra dr'a gittik kontrole.nst'de bir sürü sancı çıktı,ama hafifti. rahim ağzı uzunluğun 2 cm'e düşmüş dedi. ben de gece tekrar sordum.bu ne demek diye. birkaç gün sonra doğum başlayabilir,her an tetikte ol dedi.((( daha erken değil mi ya...ben daha çantamı bile hazırlamamıştım üstelik. artık başladım yıkama ütüleme işlerine...bi daha gezmiycem tövbe...
çok güzelmiş beğendimKızlar bu nasıl sımdı buldum nette
ne güzel yazmışsın evet su gibi doğuralm inş:))) ben de düşünmemeye çalışıyorum doğum şeklini. bir de dışarı çıktıysam suyum gelicek zannediyorum hep evdeyim o yüzden.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?