az kalmış cnm sabret sağlıkla kucakla inşallah...
kızlar hayırlı akşamlar hepinize .bugün kuaföre gittim bir güzel yolundum.dün geceçok sancılanınca kuaföre bugün gitmeye karar vermiştim.iyikide ypmışım hala çok sert vuruyo kasılmalar ama hala dayanaileceğim kadarlar.üst bacaklarım çok ağrıyor onlara dayanamıyorum sadece.suyum felan gelmese bile gece çok sancım artar ve dayanamazsam giderim herhalde doktora gerçi müdahale ederlermi bilmiyorum daha var günüme ama:26:
kızlar hayırlı akşamlar hepinize .bugün kuaföre gittim bir güzel yolundum.dün geceçok sancılanınca kuaföre bugün gitmeye karar vermiştim.iyikide ypmışım hala çok sert vuruyo kasılmalar ama hala dayanaileceğim kadarlar.üst bacaklarım çok ağrıyor onlara dayanamıyorum sadece.suyum felan gelmese bile gece çok sancım artar ve dayanamazsam giderim herhalde doktora gerçi müdahale ederlermi bilmiyorum daha var günüme ama:26:
Hayırlı akşamlar canım gününde yaklaşmış o kadar da erken değil...
Kasılma derken nasıl oluyor bıçak saplanması gibi birileri karnını sıkıyormuş gibi mi yoksa adet sancısı gibi mi???
Benim adet sancısı gibi ağrılarım var
Onumuzdeki hafta dogumu olacak arkadaslara Allah guc kuvvet versin saglicakla alsinlar bebeklerini kucaklarina. Bol sutleri olsun.
benm adet sancılarım ağrıdan kustururdu, nadir de olsa iğne vurulmuşluğum bile vardı üni deyken ağrıdan. o yüzden ben de hafif bi regl ağrısı gibi olsa da ben anlamıcam belki. allahtan bebişim çok hareketli de ordan anlıyorum bi sorun olmadığını.
26 kasımda doğum yapmayı beklerken aralık annesi oldum nazlı kızımı leylekler unuttu herhalde sancım var ama hiç açılma olmadığı ve tehlikeli bir durum olmadığı için bebeği bekletme kararı aldı dr çünkü suni sancıyla ve sonu sezeryan gibi görünüyo dedi normal doğumda diretiyoruz bakalım ne olacak herhalde hesaplamalarımızda bir hata var çünkü 40+5 olduk ama hiç bir tık yok:)
26 kasımda doğum yapmayı beklerken aralık annesi oldum nazlı kızımı leylekler unuttu herhalde sancım var ama hiç açılma olmadığı ve tehlikeli bir durum olmadığı için bebeği bekletme kararı aldı dr çünkü suni sancıyla ve sonu sezeryan gibi görünüyo dedi normal doğumda diretiyoruz bakalım ne olacak herhalde hesaplamalarımızda bir hata var çünkü 40+5 olduk ama hiç bir tık yok:)
merhaba kızlar doktordan geldik biraz sancım çıktı ama bebeğin suyu falan iyi yüzde 80 haftaya doğar dedi eğer sezeryan isteseydin salı günü alırdım dedi doktorum ama ben normali bekliyorum bu arada bebişim 3 kilo çok iri değil bende öyle istiyorum dokorda çok iri bebek istemeyiz dedi normal için bakalım artık günümüzü bekliycez hayırlısı artık...
mrb kızlar;
[h=5]
[/h][h=5]kızlar doktordan şimdi geldim.... bizim ufaklık kordonu boynuna doladığı için sezeryana karar verdik... 04.12.12 de sezeryana giriyorum öğleden sonra... epidural olucak şimdilik tabi ben son anda panik yapıp genel anesteziye çevirmessem...
[/h]
selam canm gözün aydın iyi haberlerle gelmişsin. kilosu da çok ideal maşallah. ben ne yapıcam bakalım perş gitmiştik 3600 demişti. ayın 5 inde ne diyecek bakalım. peki sana neden haftaya doğar dedi, beklenen tarihimiz aynı olduğu için merak ettim.
merhaba kızlar doktordan geldik biraz sancım çıktı ama bebeğin suyu falan iyi yüzde 80 haftaya doğar dedi eğer sezeryan isteseydin salı günü alırdım dedi doktorum ama ben normali bekliyorum bu arada bebişim 3 kilo çok iri değil bende öyle istiyorum dokorda çok iri bebek istemeyiz dedi normal için bakalım artık günümüzü bekliycez hayırlısı artık...
erken değil ama doğum evinde açılma yoksa hemen evegönderiyorlar bende onun için pek aldırış etmiyorum bu sancılara .yok canım bıçak felan saplanmıyor.adet sancısının biraz şiddetlisi ama benim adet sancım hiç üst bacağıma vurmazdı birde en fazla yarım saat sürer geçerdi.bu geçmek bilmiyor.birde çok net yerini tespit ediyorum belimden başlıyor şeyimin üstüne kadar geliyor yani.alt kasıklarıma.ve tam olarak ifade edemesem de resmen zonk zonk diye ritimli bir şekilde yayılıyor kısa aralıklarla ama dediğim gibi beni bağırtacak kadar hiç olmadı onun için sıkıntı yapmıyorumHayırlı akşamlar canım gününde yaklaşmış o kadar da erken değil...
Kasılma derken nasıl oluyor bıçak saplanması gibi birileri karnını sıkıyormuş gibi mi yoksa adet sancısı gibi mi???
Benim adet sancısı gibi ağrılarım var
bazen anlaşılmıyormuş canım sancın var belki sen anlamıyorsun eşin haklı yani.nst de çıkar ama ne zaman kontrolün.benimde bacaklarımçok halsiz ayakta durmakta güçlük çekiyorum.ama çok dağınık bir kocam var mecburen herbir çorabını bir yerden alırken eğiliyorum bol bolselam canm günlerimiz çok yakın, ama ben daha sancı nedir bilmiyorum. eşim de diyo sen sancılanıyosun da anlamıyo musun yoksa:) benim tek hissettiğim ayakta zor durma bacaklarım çok halsiz geliyo. hatta geçen haftaya kadar yere bişey düşse eğilip alırdım şimdi mümkün değil, bacaklardan ve dizlerden. ağrın olursa da hemen ara bence doktoru son zamanlarımız ihmal etmeyelim.
ah güzelim allah yardımcın olsun.benim arkadaşım da 41+0 da sezeryan oldu 4 kilo doğdu oğlu iri olduğu için sezeryan oldu .ama çok şükür o saate kadar birproblem yaşamadı çocuk da anne de onun da sancısı hiç olmadı insallah sen sancılanırsın da normal doğum yaparsın canım tez zamnda26 kasımda doğum yapmayı beklerken aralık annesi oldum nazlı kızımı leylekler unuttu herhalde sancım var ama hiç açılma olmadığı ve tehlikeli bir durum olmadığı için bebeği bekletme kararı aldı dr çünkü suni sancıyla ve sonu sezeryan gibi görünüyo dedi normal doğumda diretiyoruz bakalım ne olacak herhalde hesaplamalarımızda bir hata var çünkü 40+5 olduk ama hiç bir tık yok:)
hayırlı olsun canım
benim bebğimde iri değill vallaa 1.5 hafta önce 2.500 kiloyduuu
bende tosun olmasını isterdimm ne yalan diyimm
zaten sezeryan olucak ondannn cıkması rahat yani sorun yoktu :)))
ama saglıgı yerinde olsun herseyden önemlsii ooo
Suni sancı verse canım günün geçmiş zaten bebeğe zararı olur mu ki?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?