2012 Aralık Anneleri Paylaşım Alan

Aman artık gelesinler haftaya kadar dursunlar keyıflerı ne zaman ıstıyorsa gelesinler )bızde de Çarşamba gun vercek bakalım gıdısata göre ınş gerıleme olmamıştır bı sorun yoktur artık olumsuz seylerı duyunca cok etkılenıyorum ya benımkı de öyle ıse dıye;((hakkımızda hayırlısı artık CNm ıyı olmana sevındım

aynen canım canları nezaman isterlese ozaman gelsinler benimde haftaya gün vericek sezeryan için bakalım 20 olsun dicem olmaz derse 1 ocak olsun dicem

günaydın teyzoşlar ben çok yayamaz bir kız oldum gündüz full uyuyorum gecede uyanıyorum

elimi açar açmaz emmeye başlıyorum
doktora giderken
banyodan sonraki halim
misler gibi oldum şimdide ağzım açık laf dinliyorum
emişdik uyuyorum
annem altımıda değiştirdi keyfim yerinde

ama maşallah deyin olur mu ?

sağol cnmmmmm:)

MAŞALLAHHHHHHHHH çok tatlııı çokkkkkkk

Son düzenleme:
kızlar selam nasılsınız

ben de dün sabah saat 10:00 da bebeğimi kucağıma aldım,çok güzel bir duygu,tarifi imkansız,çok şükür sağlığı da yerinde,3250 kg.50 cm doğduk.. yarın taburcuyuz inş.

en kısa zamanda ben de hikayemi paylaşıcam burada..
bu arada kızımın adı da Duru Pınar oldu

Allah hayırlısıyla sizlere de güzel doğumlar nasip etsin..

Son düzenleme:

a.s. canım.Allah amalı babalı büyütsün maşallah kızına kızının ismini de çok beğendim nede olsa pınar benm ismim

afiyet şifa olsun canım.... temizlik falan yap ama dikkat et üşütme hiç iyi olmaz buara...

canım Allah analı babalı büyütsün maşallah her ikinize de...

fd01 o nasıl tatlı bir şey olmuş öyle. Allah nazardan korusun yavrum beniiiim :)

merhaba kızlar

bugün kontrolüm vardı. kilosu 3275 olmuş. 10 günde sadece 100 gr almış ben şok oldum :S ama doktorum kilosu haftasına göre çok iyi dedi. bugün tam 38+0 da. aman çok kilo almasın zaten dedi. normal doğum gibi görünüyor. baş aşağıdaymış... hafif hafif sancım var dedim. bebek hareketli hareketi azalır, suyun gelir düzenli sancın olur kanaman olursa hemen beni ara gece 3 4 fark etmez dedi.

ha bir de artık kilo alımı yavaşlarmış bebişlerin haberiniz ola

Allah bağışlasın canım. Evladınla güzel günler gör inşallah. (bende koca karılar gibi tebrik ediyorum nedense :) )

çok sevindim cnm güle güle büyüt bebeğini tebrik ederim...maşallah bebişine

Son düzenleme:

maşallah dememek mümkün mü bu güzelliğe 41 kere maşallah elini yerim ben senin

ayyyy kız nasıl yatabildin o karınla allah korusun neyseki sorun olmamış

canııım çook üzüldüm başınız sağolsun allah rahmet etsin , mekanı cennet olsun babacığının

öyle olur canımmm
bende kanma yasadım hemde 2 kez
zaten benmkide teklif etmedide etseydide gitmezdimm :)))
sen takma kafana al eşini karsına güzelce konuss
öyle hazıra konmak yokkk efendimm

canım masallahhh gözün aydın
Analı babalı büyüsünnnnnnnn

anladığım kadarıyla kızdırmışlar seni
ama taktığına deymez canım k,v istediğini söylesin sonuçta karar sizin ne ciddiye alıpta sinirini bozuyosun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…