2012 Aralık Anneleri Paylaşım Alan

Çarşamba günü doktor kontrolüm inşallah bir şey olmaz insan son haftalarda aklına kötü şeyler getiriyor birde her gece rüyamda doğuruyorum

ben de böyle b,şey buldm

Tombik Göğüs Ucu Koruyucu Seti (İkili)

bu akşam sipariş veririm diyorum humana çay da içmeye başladım

Tombik Göğüs Ucu Koruyucu Seti (İkili) - Anne / Bebek / Oyuncak - Hepsiburada.com

Çarşamba günü doktor kontrolüm inşallah bir şey olmaz insan son haftalarda aklına kötü şeyler getiriyor birde her gece rüyamda doğuruyorum

haklısın bende öle evhamlıyım..allah korusun canım çok az kaldı kavuşmamıza inş sağlıkla alcaz kucağımıza bende rüyamda görüorum emzirirken felan

Allah analı babalı büyütsün maşşallah her ikinize de

kızlar doğurdum ben 39. haftada geldi yawrumuz 06.12.12 dogum tarıhımız ...

Allah analı babalı büyütsün canım

Benimde normal olacak inşallah 25 Aralık son tarih.ilk doğumun mu olacak canım benim ilk olacak ama nedense korku yok içimde sadece heyecan var

hadi hayırlısı benim de ilk doğum hem heyecan hem korku nasıl tarif edilir bilmiyorum ki bu duygu

kızlar ne güzel yaaa Rabbimm hepimize sağsağlim meleklerimizi kucaklarımıza almayı nasip etsinn amnnn :)) doğum yapanlar olmuş maşallahh Allah bağışlasınn aminn

benim bi sorum var kızlar bebeğim bazen sağa çöküyor ve karnım yamuk hal alıyor bi anda bi anda sağ tarafı şişiveriyor neden acaba

Sevgili aralik anneleri ve benim gibi kasimda doguran anneler nasilsiniz?
Biz iyi degiliz valla, cuma gunu beegimi hastaneye yatirdik ateslendi, idrar yollarinda enfeksiyon olmus kana da bulasmis. İnleme, istahsizlik, ates ve surekli uyku hali vardi. Yogunbakimda kuvozde tutuyorlar, tedavisi 1 hafta 10gun surer diyorlar. 12 gunluktu daha hastaneye yattiginda, insallah biran once iyilesir ayri kalmak cok zor. Bugun biraz duzelmisti oyle olunca benim de biraz moralim duzeldi ama yine cok uzgunum, cumadan beri ikidebir agliyorum. Sutum azalacak diye korkuyorum ki sanirim biraz azaldi bile. Offff...

son haftalarda çok normal bazen ümüğüne çıkar nefes alamazsın bazen kasıklara dayanır sünnet olmuş gibi yürürsün, ben bi kez bi uyandım karnımın yarısı düzelmiş, yarısı öle bir şişki ödüm koptu ayağa kalkınca düzelmişti

Kızlar içinizde 40 haftasını doldurupta hala doğuramayan var mı? 40+2 deyiz. hala tık yok...:26:

hahaha canımmm benim ne güzel anlatmışınn tamda dediğin gibi bugün kaçtır sağ tarafım davull eşimde ittirdi yerine geliyor ama bugün sürekli yapıyor bunu sıpa :)) çok teşekkür ederimm rahatladımm cevabınla bi an endişe ettim çünkü çok sık yaptı bunu sıpam

canımmm benimm çok çok geçmiş olsunn Rabbimmm bi an önce sağlığına kavuştursun meleğini aminnnnn

çok geçmiş olsun canım..üzme kendini..şükür ki tedavisi olan bi sorun..iyileşecek sonra yine seninle olacak..bol bol dua et canım..inşallah sütün azalmaz..

CANM ÇOKKK geçmiş olsun , süt azalmaması için sık sık sütünü sağmayı dene bence, süt bittikçe yeniden gelecektir. o sağdıkların da bebişine çok gelirse dolaba atarsın sonrası için işine yarar.

selam kızlar hayırlı akşamlar nasılsınız .bugünlerde bir doğurasım var ki sormayın gitsin . neden ki bilmem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…