Herkese merhaba kızlar mutlu haberi sizinle geç paylaşıyorum...
5 aralıkta sabah yataktan kalkarken suyum gelmeye başladı az az birden panik oldum...
Oturuyorum duruyorum kalkıyorum su akıyor anneme diyorum anne ambulans mı çağırsakZannettim ki su tamamen boşalacak oğlum susuz kalacak hemen eşimi aradım doktorumuza gittik...
Doktor 24 saat içinde almamız gerek dedi hiç açılmam yoktu suni sancı verelim istersen dedi ama açılma olmazsa sezeryan yaparız dedi ya da direk sezeryan yapalım sen karar ver dedi...
Bizde sezeryana karar verdik yarım saat içinde dünyaya geldi oğlum...
Belimden uyuşturdular ilk sesini duydum ama her şey bulanıktı sonra yanıma getirdiler öptüm oğlumu...
O gündür bugündür uykusuzum ve çok ağrılarım var nedense ama yine de herşeye değer...
Emme konusunda sorun yaşıyoruz sütüm çok az geliyor humana bitki çayı kuru incir sıcak duşla masaj çok şey denedim ama çoğalmıyor yine de pes etmedim durmadığı zamanlar kaşıkla mama veriyorum...
Bizden bu kadar kızlar Allah hepinizi bir nefeste kurtarsın...
Hayatımda hiç unutamıyacağım anlar yaşadım...
Oğlum 3090 gr 52 cm doğdu...
Simsiyah uzun saçları var ve herkese bana benzetiyor 40bin kere maşallah
kızlar doğurdum ben 39. haftada geldi yawrumuz 06.12.12 dogum tarıhımız ...
kısssss aldınmı msj ımı
sen ne aldın unnadodan canım. sence oradaki hangi halı yakışır odamıza...
selammm doğuramayan gebelerrrrrr
saol canım hemen bakıyorum :)cnm şimdi girdimde sitede benim aldığım kampanya bitmiş göstermiyo yeni kampanyalar var oradada hem pahalı hem uygun model yok ama bak bi eklenti koydum oradada çok güzel modeller var bak istersen Geli_im Hal1
kızlar selam nasılsınız.ben mevlüt için şeker sipariş etcem internetten siz nerden aldınız tavsiye edeceğiniz bir yer var mı
canım ben baktım ama bize pahalı geldı saolasın...tontişler şaka maka kış geldi yaa bugün gezdimmmm ama dondum :) koruya gittik baktık gelinler foto çekiyo bide açık gelinlik acıdım ya titreye titreye foto çekildiler :) hehheheh bende heves ettim foto çekindim
canım ben baktım ama bize pahalı geldı saolasın...
valla bizde unnadodan 175 tl ye aldık cnm ama büyük halı 120-180 ebatları biraz netten araştır uygunada var biz bayağı araştırdık daha yeni aldık
gözün aydın canım kavuşmuşun kuzuna darısı bizlere olsunHerkese merhaba kızlar mutlu haberi sizinle geç paylaşıyorum...
5 aralıkta sabah yataktan kalkarken suyum gelmeye başladı az az birden panik oldum...
Oturuyorum duruyorum kalkıyorum su akıyor anneme diyorum anne ambulans mı çağırsakZannettim ki su tamamen boşalacak oğlum susuz kalacak hemen eşimi aradım doktorumuza gittik...
Doktor 24 saat içinde almamız gerek dedi hiç açılmam yoktu suni sancı verelim istersen dedi ama açılma olmazsa sezeryan yaparız dedi ya da direk sezeryan yapalım sen karar ver dedi...
Belimden uyuşturdular ilk sesini duydum ama her şey bulanıktı sonra yanıma getirdiler öptüm oğlumu...
O gündür bugündür uykusuzum ve çok ağrılarım var nedense ama yine de herşeye değer...
Emme konusunda sorun yaşıyoruz sütüm çok az geliyor humana bitki çayı kuru incir sıcak duşla masaj çok şey denedim ama çoğalmıyor yine de pes etmedim durmadığı zamanlar kaşıkla mama veriyorum...
sağol canım inşallah sağlıklı bir şekilde kucağıma alırımAmın canım Allah seninde bebeğininde yardımcısı olsun hakkınızda hayırlısı neyse o olsun canını sıkma
gözünüz aydın olsunkızlar doğurdum ben 39. haftada geldi yawrumuz 06.12.12 dogum tarıhımız ...
selam kızlar bizimde bugün kontrol vardı durum pek iyi değil kilo alımı durmuş kan akımı iyice yavaşlamış suyumuzda idare edecek şekilde nstde sorun yok kilosu sadece 2700 gr salı günü tekrar çağırdı ona göre karar verecek bu arada ciğer geliştirici iğnemizide olduk ne olur ne olmaz riske atmayalım diye dualarınızı esirgemeyin lütfen
doğuma gidenlere kolay doğumlar diliyorum allahım bir avazda kurtarsın inşallah
Herkese merhaba kızlar mutlu haberi sizinle geç paylaşıyorum...
selam kızlar bende hala doğuramayanlardanım..
bugünde doğuramadık
yeni haberler varmı
kızlar doğurdum ben 39. haftada geldi yawrumuz 06.12.12 dogum tarıhımız ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?