2012 Aralık Anneleri Paylaşım Alan

gözün aydın canım Allahım analı babalı büyütmek nasip etsin maşallah oğluşuna

Kızlar sütüm geliyor ama çok değil galiba...
Oğlum almakta çok zorlanıyor ucuda yok desem var her verdiğimde ağlıyor kendini geri çekiyor...
Çok ağladığından dolayı sesi kesiliyor bizde kıyamıyoruz mama veriyoruz ama tabi daha pes etmedim...
Önerileriniz için herkese teşekkür farklı önerileriniz de varsa değerlendirmek isterim...

kızlar selam nasılsınız.ben mevlüt için şeker sipariş etcem internetten siz nerden aldınız tavsiye edeceğiniz bir yer var mı

tontişler şaka maka kış geldi yaa bugün gezdimmmm ama dondum :) koruya gittik baktık gelinler foto çekiyo bide açık gelinlik acıdım ya titreye titreye foto çekildiler :) hehheheh bende heves ettim foto çekindim

kızlar selam nasılsınız.ben mevlüt için şeker sipariş etcem internetten siz nerden aldınız tavsiye edeceğiniz bir yer var mı

cnm almadım ben şeker olarak pastaneden bademler varya eşim öyle alıcak gondola koyup ikram edicez bide zaten yaptırdığımız magnetler var yeterli olur diye düşündük :)

valla bizde unnadodan 175 tl ye aldık cnm ama büyük halı 120-180 ebatları biraz netten araştır uygunada var biz bayağı araştırdık daha yeni aldık

anladım canım aslında su an bı halımız var renklerıde uygun ama bız bole fıgurlu olsun ıstedık, bakalım artık arastıralım olmadı su an olanı kullanırız ılgılendıgın ıcın saol:)

kıslar dogum hıkayemı paylastım resım ekleyecektım oglum uyandı.emişeceğiz bı ara eklerım.

gözün aydın canım kavuşmuşun kuzuna darısı bizlere olsun

Amın canım Allah seninde bebeğininde yardımcısı olsun hakkınızda hayırlısı neyse o olsun canını sıkma
sağol canım inşallah sağlıklı bir şekilde kucağıma alırım

kızlar doğurdum ben 39. haftada geldi yawrumuz 06.12.12 dogum tarıhımız ...
gözünüz aydın olsun

canlarım günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnn

bende bugün temizlik var temizlikkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk

evim tertemiz oldsundaa içim tm rahat etsinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

ohhhhh mis gibin missssssssssssssss

canım moralini bozma,38.haftandasın zaten,inşallah düzelir

gözünaydın canım,maşallah bebene

selam kızlar bende hala doğuramayanlardanım..
bugünde doğuramadık
yeni haberler varmı

hala mı,senin haberini bekliyorum sabırsızlıkla cnm

kızlar doğurdum ben 39. haftada geldi yawrumuz 06.12.12 dogum tarıhımız ...

gözünaydın cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…