2012 Aralık Anneleri Paylaşım Alan

selam canım..
oluyo öyle akıntılar normall..
bende ceviz büyüklüğünden fazla bile oldu..
bazen hatta idrar torbasına baskı yaptığı için o gelen sıvı idrar bile olablirmiş.

selam canım..
oluyo öyle akıntılar normall..
bende ceviz büyüklüğünden fazla bile oldu..
bazen hatta idrar torbasına baskı yaptığı için o gelen sıvı idrar bile olablirmiş.

Suyum azalmış ya, ben de diyorum ki acaba sızıntı mı var
şaka bi yana, neden oluyo ki su azalması bilen var mı?

canım çok sağol.biz sipariş versek sakaryaya gönderirlermi acaba.

Kizlar merhaba;
Oncelikle tum doguran arkadaslara gecmis olsun allah bebislerinizi saglikla buyutmeyi
nasip etsin..dogumu bekleyen arkadaslar sizlerede allah kolay dogumlar versin..
Kizim dogdugundan beri foruma girmek zorlasti..bi kosusturmacadir gidio..12gunluk
olduk..gobek bagi dustu 10.gunumuzde..sarilik problemi veya sut problemi yasamadik.
Yalniz gogus ucu catlagiyla basim dertteydi 2-3gun pompa yardimiyla besledim..
Hala silikon uclarla emziriorum..mutlaka dogum oncesi kullanin gogus kremlerini
ben kullanmadim bin pismanim gaz konusunda ilk bikac gun sıkıntı cektik gecti..
Simdilerde uykuya dalma problemimiz var..bazen uykusu gozunden aksada uyuyamio

Bu arada iyi bikac haberde benden:)aldigim 16kilodan sadece 3kilosu kaldi..
Catlaklar ve hafif sarkan bir gobek problemi var sporla gecer umarim..

canım çok sağol.biz sipariş versek sakaryaya gönderirlermi acaba.

Rica ederim ne demek, Valla internet siteleri olduğuna göre mutlaka gönderirler. Bize kendileri getiricekti kapıda teslim ama ben özellikle gidip görmek istedim bütün modeller çok güzeldi. Benim aklımda kadife ayak çerçeve kaldı birde çubuk şeklinde civciv ördek vs olan modeller vardı arkası lavantalı mıknatıslı müthiş güzellerdi. Mutlaka yardımcı olurlar telefonda bi görüş istersen

Canım beni umutlandırdın ya.ben de 15 kilo aldım ve kiloyu çok kafama takıyordum doğumdan sonra kaç kilo gitmişti eve geldiğinde

canm ben 36 . hafta civarındayken bebiş 3600 dü. o yüzden endişelenme:) dr.um da hala normal doğum olabilir diyor, bakalım..

canm çok güzel anlatmışsın, ben de lansinosh göğüs ucu kremine başladım. bende 11 kilo aldım daha da alırım heralde 1-2 kilo umarım senin gibi hemen verebilirz. bugün silikon göğüs ucu ve korse siparişi verdm, okuduktan sonra iyi yapmışım dedim:) tavsiyelerine devam edersen sevinirimm:)) bebişne de maşallah diyelim

Suyum azalmış ya, ben de diyorum ki acaba sızıntı mı var
şaka bi yana, neden oluyo ki su azalması bilen var mı?

cnm benim de sureklı akıntım oldu halada oluyo altıma kaçırmış gıbı ... ama her kontrolumde suyum hep güzel çıktı akıntının onunla ılgısı yok muhtemelen enfeksiyon ile alakalı bide son zamanlarda akıntının coğalması normal ...suyun azalırsa sen ne kadar su içersen iç o başka bışey tabi psikolojık olarak su içmak iyi geliyor ...dr a her gıttıgınde suyunu sor zaten o sana sormasanda soyler kafana takma boyle şeyleri artık sona geldik keyfini çıkar .....

Kzlar kasklarmda hafif batmalar var.karnm yumusack.arada sanci da oluyor.bugun 9 da dr
daym.yatrmazsa belki aksama dogururum he ? :]] ins.normal yaparm bana dua edin nolaar (

herkese günaydın kızlar uyku tutmadı 6,30uyandım off çok korkuyorum ben yaaa sezeryanı düşünmekten uyuyamıyorum artık (ne olucak bu halim bilmiyorummmm

günaydın kızlarr
heyecandan uyku tutmadı benii
10:45te randevum var bakalım hayırlısı..

seasdtiredcim hayırlısı dıye dua et düşünme okadar herkes oluyo..
benmde son 4 gunum en fazla..

günaydın kızlarr
heyecandan uyku tutmadı benii
10:45te randevum var bakalım hayırlısı..

seasdtiredcim hayırlısı dıye dua et düşünme okadar herkes oluyo..
benmde son 4 gunum en fazla..

güzel haberlerle gel belkide süpriz yaparsın doğurup gelirsin bellimi olur
düşünmemeye çalışıyorum ama olmuyo canım

güzel haberlerle gel belkide süpriz yaparsın doğurup gelirsin bellimi olur
düşünmemeye çalışıyorum ama olmuyo canım

genel anestezi mi olucaksın spinal mi?
korkuların varsa genel anestezi olursun.
şahsen bn olursam öyle olsun isterım.
bnde korkuyorum çünkü...

genel anestezi mi olucaksın spinal mi?
korkuların varsa genel anestezi olursun.
şahsen bn olursam öyle olsun isterım.
bnde korkuyorum çünkü...

spinal olup oğlumun ilk anını ağlayışını görmek istiyorum ama yapabilirmiyim bilmiyorum perşembe günü doktorumla konuşucam spinal istediğimi ama o an korkar yapamazsam genele geçmek istediğimi söylicem bakalım ne dicek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…