2012 Aralık Anneleri Paylaşım Alan

kızlar hiç çatlağım yoktu karnımın büyük olmasına rağmen.ve bir gecede çatladı karnım çok moralim bozuldu dün ağla ağla helak oldum.karnımın altında oluşmuş.zaten gece de kaşınmıştı.kaşımadım ama .oturuyorduk . elime birşey geldi çizik gibi.eşime bakarmısın ne var burda dedim göremiyorum çünkü kasığıma yakın.o da birkaç çizik var kırmızı dedi.hemen koştum ayna aldım bir bakarım ki sağ ve sol kasık altlarımda çizik çizik kırmızılıklar var.son 3 gün varken bana revamı bu çok üzgünüm eşim üzülme birşey olmaz diyor ama çok fena oldum.kırmızı olması daha da üzdü beni.nasıl geçiririm bileniniz var mı tavsiye edebileceğiniz bir şey var mı

cnm hıc uzulme akşam bı akrabam bızdeydı
ben ondakı catlagı hayatımda kımsede görmedım kırmızı moe ve öle genıştıkı anlatamam
baya baya genıştı
sadece 18 tl ye avondan ucu bılyalı catlak gıderıcıyı kullanmaya başladı nasıl farkettı anlatamam cnm kırmızılıklar kullanmaya başlayınca grı renk aldı bellı olmuyo bıle bu kadar yakında bılmesem ınanmazdım
varsa cevrende bı evon avon temsılcı al derım mutlaka

he cnm bıde ne dıcem ben doğum yapana kadar bı ctlagım yoktu doğum yaptım göbuş gıttı bı baktım hafıften beyaz catlaklar o neydı anlamadım

öyle mi.ben de şu an kırmızılıklara çok takığım beyaz olsalar belki bu kadar üzülmücem ama kırmızı ve yırtılmış gibiçok geniş değiller inceler ama çok canımı sıkıyorlar alayım bari. internette de kantaron yağı demişler çok etkili diye o da vardı bende onu da süreyim çok üzülüyorum ya bacaklarım olsa bu kadar üzülmücem karnım konusunda çok hassasım.pürüssüz olsun dümdüz olsun bebek karnı gibi olsun isterim her zaman bak internette ne buldum kadın kilo vermiş sıfır göbek.ama çatlakları ne kadar kötü görünüyor dimi

he cnm bıde ne dıcem ben doğum yapana kadar bı ctlagım yoktu doğum yaptım göbuş gıttı bı baktım hafıften beyaz catlaklar o neydı anlamadım
ben zaten göremiyorum aynayla kasık altına bakınca fark ettim o kadar ayna karşısında giyindim hiç görmedim. sen de fark etmemiş olabilirsin

gercekten göruntu kötu
ama benım akrabam kadar asla olamaz
cnm benım kzımda popm catlamıştı hıc bıyrde yoktu bı gun aynada denk geldım kafayı yedım kıpkırmızıydı
ve doğum sonrasında ben bebekle ugraşırken onları unutmuştum bı gın bı baktım ufacık bıle kalmamış
senınkılerde gıder cnm dert etme

Sagol canim. Her 3 saatte bir sagip hastaneye goturuyoruz zaten. Ne yazik ki cikan ya anca yetiyor ya da eksik kaliyor mama takviye ediyorlar. Her ogunde 80-90 cc iciyormus bizimki, birazobur da:)

Sagol canim. Her 3 saatte bir sagip hastaneye goturuyoruz zaten. Ne yazik ki cikan ya anca yetiyor ya da eksik kaliyor mama takviye ediyorlar. Her ogunde 80-90 cc iciyormus bizimki, birazobur da:)

ttalım ncelıkle gecmış olsun
humana cayı denedınmı cnm sut yapımında gercekten cok etkılı

umarım öyle gider çok moralimi bozuyor çatlaklar ya ve çok su içmeme çok kreem sürmeme yağ sürmeme rağmen çok az bir zaman kalmasına raağmen nasıl çatladım ya

selamlarr doğuramayan gebeler...
eczreyrey canım çatlakları çok takma benim her yerim harita gibi.
üzülmüyo muyum üzülüyorum..
keşke gidermenin bi yolu olsa

selamlarr doğuramayan gebeler...
eczreyrey canım çatlakları çok takma benim her yerim harita gibi.
üzülmüyo muyum üzülüyorum..
keşke gidermenin bi yolu olsa
sanada selam canım .inan dünden beri yastayım moralim çok bozuldu .açıktenlilerde daha çok oluyormuş.kırmızılıkları çok canımı sıkıyor beyaz olsa anlaşılmıyacak gibime geliyor ama kırmızı ya nasıl geçer ne zamana gecer bu kırmızılar

kızlar selam nasılsınız.ben mevlüt için şeker sipariş etcem internetten siz nerden aldınız tavsiye edeceğiniz bir yer var mı

Merhaba canım, ben istanbulda oturuyorum internetten buldum bi site istoçtaymış, telefondan sipariş verdim gidip kendim aldım bi akrabamız için, çok memnun kaldım, sahipleri çok güleryüzlü bir çiftti. Bende kesinlikle ordan gidip kendim alıcam şekerlerimizi. Bebek şekeri,Mevlüt,Nikah,Sünnet şekerleri,Parakende veToptan,imalat,Satışı bu siteye bakabilirsin, pazarlık da yapabilirsin bilgin olsun.

bebek doğunca aklına getirmezsin canım ben öyle avutuyorum kendimi..
bak çok az kaldı..
gider onlarda üzülme yaa

umarım öyle gider çok moralimi bozuyor çatlaklar ya ve çok su içmeme çok kreem sürmeme yağ sürmeme rağmen çok az bir zaman kalmasına raağmen nasıl çatladım ya

ben de yok diye seviniyordum ama göbek deliğimin üstü ve altı gerginlikten çatladı. bazen gümüş gibi parlıyo bazen kırmızımsı oluyo. ben de doğumdanb sonra oluşmuş çatlaklar için bişeler alıcam artık ne yapalım. şimdiye kadar hem lierac kullandım .

Slm kızlar... kaç gündür pek yazamıyorum. doğum yapanların gözü aydın.
burcu_gen arkadaşım geçmiş olsun.

Moralim bozuk benim de. daha 3 hafta var yaklaşık, ama bebeğimin suyu azalmış. belki iri bebek olabilirmiş. tam 37+2 iken 3200 gr'dı. kilosu fazla mı ki?
bugün de su gibi akıntı geldi birden,ne olduğunu anlamadım. ceviz büyüklüğü kadardı ıslaklık. sizde de oldu mu böyle bişey?

eczreyrey arkadaşım benim hamileliğimin başlarında ufak çatlaklar oluşmaya başladığında lierac kullandım. yeni oluşan çatlakları onarıcı etkisi var diye biliyorum. hatta doğum sonrasında 1 ay daha kullanılabiliyormuş. bi araştır istersen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…