2012 Aralık Anneleri Paylaşım Alan

günaydın gebişlerrr:)))))))) artık doğurmayan az kişi kaldık sıra bizlerede gelsin hayırlısı ile:)))

ne güzel canm yaaa . benm dr sibel hanım. bakalım ben nde memnun kalacak mıyım doğumdan :)) senin dr una çok iyi diyorlar zaten ama ben baştan hamile kalmadan sibel hanıma başladığım için ona devam ettim. arkadaşım göğüs ucu almıştı hep onu kullanıyor 2 aydır bence sen de dene, silikon uç şeklinde onu yerleştiriyo uçlarına öyle emiyo bebişi. internette de satılıyo . hem yara olmuyo hem de küçük uç problemine çare. benm de göğüs uçlarım şimdiden karnıbahar gibi oldu çizik çizik sanki. aralarında da sarımsı top top kurumuş bişeler var. ama daha hiç sıvı veya süt gelmedi.

mrb kızlar uzun zamandır gelemiordum buraya, gelsemde göz atıp çıkmak zorunda kalmıştım..öncelikle doğum yapan anneler hayırlı olsun,allah analı babalı büyütsün..
bnm gibi yapacak olanlarıda allah bi avazda kurtarsın,sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin..

Hoşgeldin canım kaç günün var senin

hoşbuldum cnm.sat a göre 15 :) bu hafta dr a gidicem doğum şeklini kararlaştırcaz bakalım..ayaklarında şişlik olması normal ama çok fazlaysa dr una sor bence..bendede var ama aşırı değil..

Benim de sat a göre 15 günüm var ama doktor ilk muayenelerde geç döllenme demişti Aralık sonu olur diyor inşallah daha erken gelir çok sıkıldım

Benim de sat a göre 15 günüm var ama doktor ilk muayenelerde geç döllenme demişti Aralık sonu olur diyor inşallah daha erken gelir çok sıkıldım

aslında gelmesini bende çok istiorum ama bir yandanda onun karnımda hareket etmesini özlücem..şuan bile öle tekmelio ki :) az daha sabret oğlum diorum..bgnleri tadını çıkarmak lazım

canım benim de oğlumda emme ve tutma problemi var.ucu var göğsümün ama yine de tutmuyodu.ben bi süre sağdım verdimm.mama vermeyim diye oğlanın sarılığını arttırdım.sakın sakın aç bırakma.biz bi gece hastanede yattık sarılık yüzündenn..ben görümcemden elektrikli pompa aldım sağdım ve çay kaşığıyla verdim.doktorumuzda öyle demiştii.ben memeyi unutur diye silikon meme ucu aldımm.dün geceden beri çok güzel tuttu ve emiyoo.bence göğüs ucun küçük yada yoksa kesinlikle tavsiye ederim.mamadan çok daha kolay ve pratik.hemen takıyorum göğüs ucunu o cok cok emiyooo:))

Canım göğüs ucunu hangi marka aldın bit de göğüs ucunu kullananlar emzirirken yanlardan akıyo diyorlar sen normal boyunu mu aldın küçük boyunu mu

Benim son bir haftadır hareketlerinde azalma olduğunu hissediyorum seninkinde azalma var mo

yok cnm aynı devam bende hareketler..sadece çok yorulduğum zaman azalıo.dr da bu duruma normal demişti.belki seninkinin yeri daralmıştır o yüzden hareketler azalmıştır..dr kontrolün ne zaman??ihmal etme yinede bu durumu..

arkadaşım bende de aynı sorun vardı sütüm az diye almıyodu bide çok ağlıyodu kızım 3 kişi zorla tutturabiliyorduk göğüsüme. ben bu işi yatarak çözdüm sanki kızım bunu bekliyormuş gibi hemen alıverdi gögüsümü. zaten o emince sütümde baya arttı hatta kendi kendine akmaya başladı.

selam kızlar nasılsınz??

anne sütünü artırmak için bi yerde okudum günde 2 tane soda için diyordu..
farklı saatlerde.
meyveli falan da oluyomuş.
çoğu kişi etkisini görmüş.
deneyen varmı ?

Canım göğüs ucunu hangi marka aldın bit de göğüs ucunu kullananlar emzirirken yanlardan akıyo diyorlar sen normal boyunu mu aldın küçük boyunu mu

canım ben gece eşimi çaresizlik içinde gece eczaneye yolladım.marka araştırma fırsatım olmadı.o da wee marka varmış onu almış.eczacı standart bu marka demiş.yani belli bi boyu yokk.bir iki damla akıyo.öyle çok akmıyo bende.hiç emmemesindense 1 - 2 damlayı feda edebilirim:))

selam canm sodayı ilk defa duydum. ama dün gece rüyamda soda içiyordum işaret mi acaba:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…