2012 Aralık Anneleri Paylaşım Alan

zor bi karar gerçekten yaa hayırlısı..
bugün benım içn çok önemli..
sancı var mı açılma arttı mı vs...
2 gun kaldı şaka gıbııııııı

zor bi karar gerçekten yaa hayırlısı..
bugün benım içn çok önemli..
sancı var mı açılma arttı mı vs...
2 gun kaldı şaka gıbııııııı

gerçekten zor canım hiç bukadar zorlanıcağım aklıma gelmezdi insan evladı için en doğru kararı vermeye çalışıyo bebeğimi riske atmamak için normal doğum konusunda ısrarcı olmicam olsam doktorum deneyelim der ama oğlumun sağlığını düşünmek zorundayım .offf Allahım hepimizin içindeki korkuları yenmemize yardımcı olsun hayırlısıyla alalım miniklerimizi kucağımıza

aminnn canımmmmmm amin..
geceden beri belim ağrıyor benım yaa

herkese günaydın kızlar uyku tutmadı 6,30uyandım off çok korkuyorum ben yaaa sezeryanı düşünmekten uyuyamıyorum artık (ne olucak bu halim bilmiyorummmm

cnm niye bu kadar korkuyorsun,endişeleniyorsun,anlamadım.Tamam gönül ister ki normal olsun ama sezaryen de bu kadar öcü değil.

günaydın kızlarr
heyecandan uyku tutmadı benii
10:45te randevum var bakalım hayırlısı..

seasdtiredcim hayırlısı dıye dua et düşünme okadar herkes oluyo..
benmde son 4 gunum en fazla..

hadi bakalım cnm,inş iyi haberlerle gelirsin

geçmiş olsun canım Allah tez zamanda hayırlı şifa versin. çok zor olmalı el kadar bebe ama dirayetli olmak lazım :) annelik böyle işte için parçalanır ama sakin olmazsan bebek için daha kötü çünkü süt azalır

herkese günaydın kızlar uyku tutmadı 6,30uyandım off çok korkuyorum ben yaaa sezeryanı düşünmekten uyuyamıyorum artık (ne olucak bu halim bilmiyorummmm

canım ya bana da doktor sezaryen olur muhtemelen dediğinde bir ay uyuyamadım hep dua ettim. çok şükür şimdi kafam rahat. şimdilik normal doğuma mani birşey yok gibi ama hayırlısı olsun demekten başka da çıkar yol yok ki....

günaydın kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrr

evim mis gibii olduu missssssssssssssssssssssss

nasılsınız keyiflert yerindedir inşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş

son 5 teyim bendeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu

maşallah cnm senin evinde habire mis gibi ..ne yapıyosun dipten temizlikmi

Canım beni umutlandırdın ya.ben de 15 kilo aldım ve kiloyu çok kafama takıyordum doğumdan sonra kaç kilo gitmişti eve geldiğinde
Dogumdan sonra 6kilo gitmisti..

Hic korkma..bnde senin gibiydim,normal dogum sancisi cekmis biri okarak soyliyim o sancilari cekmekte kolay degil..
Her dogumun bi zorlugu var..birinde once birinde sonra..sezeryandan sonra en fazla 2gun cekiosun..

günaydııınn. bizde de ev toparlama telaşı var, balkonumuzu ardiye gibi kullanıyorduk orayı düzenleyecek eşim. az daha sabret diyor bana:)) 2 güne bitermiş toparlaması:)

cnm 3 4 bardak hıc ıhmal etmeden ıc derım

Arttirayim o zaman miktarini, insallah etki eder.

Sagol canim. Kilosu yuksek degil bence, cok normal. Benim 3700 cikmisti o haftadayken, 38+1 de 3600 dogdu sonra, hata payi da oluyor ultrasonda benimkine iri bebek demislerdi ki iri dogdu gercekten. Dedigin akintilar sizinti olabilir takip et. Benim suyum birden geldi ondan once oyle buyuk sulu akintilari, olmamisti.

Ben 14 kilo almistim 6 si duruyor hala.

Canim ben epidural sezeryan oldum ve epidural takilmasi da dogumun kendisi de sonrasi da hic zor olmadi. Doktorlarla muhabbet ede ede dogum yaptim, bebegimi hemen gordum. 2. Gun sadece gaz sancim oldu onun disinda ciddi bir agrim olmadi, agri kesici verdiler tabi ki ayrica epidural de takili kaldi istedigim zaman kendime ilac verebiliyordum, ilk andan itibaren emzirmeye basladim. Henuz cok sut yoktu ama zaten her dogumdan sonra sutun normal miktara ulasmasi 3-5 gun surermis (normal dogum olsa da)

Aynen dirayetli olmaya calisiyorum. Neyse ki bugn biraz daha iyi haberler geldi, dun enfeksiyonun kullanilan ilaca direncli oldugu cikmisti ve antibiyotigini degistirmislerdi, bugun degerlerde dusus baslamis demek ki ilaca cevap verdi bu sefer. İnsallah daha da duser degerleri de biran once minigim evine doner.

maşallah cnm senin evinde habire mis gibi ..ne yapıyosun dipten temizlikmi

kız yok ben birsey yapamadım kiiii
temizlikçi bayan geldi o yaptı annemde peşinden sagolsunn
bitti işteee
tek bebğim eksikkk
dip köşe bucakk heryer mis gibi ondan ben nasıı yapayım şişko şişkooo

günaydııınn. bizde de ev toparlama telaşı var, balkonumuzu ardiye gibi kullanıyorduk orayı düzenleyecek eşim. az daha sabret diyor bana:)) 2 güne bitermiş toparlaması:)

oyyyyyyyyyyyy
anacımmmmmmmmmmmm

yandın canım deseneee
ne acele ediyonnmuşşş
keşke bizde erkekler gibi olabilseydik dimiiii
sakin sakin teleş yapmadan temizliği bitirrdikkk
sadece balkonu 2 güne yaparsa evin diğer yerlerini yap demee sakın bebeğin 40 cıkana kadr ancak biter canımmm

:))) evet sadece balkonu yapsın yeter, ev zaten temizlendi 2 gün önce. camlar duvarlar odalar falan :)) bakalım çarş kontrolde ne dicek dr umuz.. bu arada kızlar ben gün içinde evde yalnız kalıyorum eşim arabayla 10 dakikalık mesafede. suyum gelse o kadar tehlikeli bir durum olmaz değil mi o gelene kadar?

Mrh kizlar.bende dogum yaptim.kizimi kucagima aldim cok sukur.05.12.12 saat 08.52 de.epidural sezeryan oldu.kizimla birlikte zaman su gibi akiyo.darisi dogum bekleyenlere

Canım günaydın , nasılsın? Göremedim epeydır seni lütfen rahat ol Rabbim hakkımızda hayırlısını versin biz anneyiz güçlùyüz artık hiçbişey bizi korkutamaz

Yok canim o kadar cabuk gitmen gerekmiyotpr. Benim sabah 4:10 da suyum gelmeye basladi. Hastaneye 1 saat sonra gittik, 7:15 te epidural takildi ve doguma alindim. Eger suyla birlikte sancin da varsa daha hizli davranman lazim tabi ama esin 10 dakika mesafedeyse hic sorun olmaz.

sağol canm içim rahatladı vallahi:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…