spinal olup oğlumun ilk anını ağlayışını görmek istiyorum ama yapabilirmiyim bilmiyorum perşembe günü doktorumla konuşucam spinal istediğimi ama o an korkar yapamazsam genele geçmek istediğimi söylicem bakalım ne dicek
zor bi karar gerçekten yaa hayırlısı..
bugün benım içn çok önemli..
sancı var mı açılma arttı mı vs...
2 gun kaldı şaka gıbııııııı
gerçekten zor canım hiç bukadar zorlanıcağım aklıma gelmezdi insan evladı için en doğru kararı vermeye çalışıyo bebeğimi riske atmamak için normal doğum konusunda ısrarcı olmicam olsam doktorum deneyelim der ama oğlumun sağlığını düşünmek zorundayım .offf Allahım hepimizin içindeki korkuları yenmemize yardımcı olsun hayırlısıyla alalım miniklerimizi kucağımıza
herkese günaydın kızlar uyku tutmadı 6,30uyandım off çok korkuyorum ben yaaa sezeryanı düşünmekten uyuyamıyorum artık(ne olucak bu halim bilmiyorummmm
günaydın kızlarr
heyecandan uyku tutmadı benii
10:45te randevum var bakalım hayırlısı..
seasdtiredcim hayırlısı dıye dua et düşünme okadar herkes oluyo..
benmde son 4 gunum en fazla..
Sevgili aralik anneleri ve benim gibi kasimda doguran anneler nasilsiniz?
Biz iyi degiliz valla, cuma gunu beegimi hastaneye yatirdik ateslendi, idrar yollarinda enfeksiyon olmus kana da bulasmis. İnleme, istahsizlik, ates ve surekli uyku hali vardi. Yogunbakimda kuvozde tutuyorlar, tedavisi 1 hafta 10gun surer diyorlar. 12 gunluktu daha hastaneye yattiginda, insallah biran once iyilesir ayri kalmak cok zor. Bugun biraz duzelmisti oyle olunca benim de biraz moralim duzeldi ama yine cok uzgunum, cumadan beri ikidebir agliyorum. Sutum azalacak diye korkuyorum ki sanirim biraz azaldi bile. Offff...
herkese günaydın kızlar uyku tutmadı 6,30uyandım off çok korkuyorum ben yaaa sezeryanı düşünmekten uyuyamıyorum artık(ne olucak bu halim bilmiyorummmm
günaydın kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrr
evim mis gibii olduu missssssssssssssssssssssss
nasılsınız keyiflert yerindedir inşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş
son 5 teyim bendeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
Dogumdan sonra 6kilo gitmisti..Canım beni umutlandırdın ya.ben de 15 kilo aldım ve kiloyu çok kafama takıyordum doğumdan sonra kaç kilo gitmişti eve geldiğinde
Hic korkma..bnde senin gibiydim,normal dogum sancisi cekmis biri okarak soyliyim o sancilari cekmekte kolay degil..herkese günaydın kızlar uyku tutmadı 6,30uyandım off çok korkuyorum ben yaaa sezeryanı düşünmekten uyuyamıyorum artık(ne olucak bu halim bilmiyorummmm
günaydın kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrr
evim mis gibii olduu missssssssssssssssssssssss
nasılsınız keyiflert yerindedir inşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş
son 5 teyim bendeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
günaydııınn. bizde de ev toparlama telaşı var, balkonumuzu ardiye gibi kullanıyorduk orayı düzenleyecek eşim. az daha sabret diyor bana:)) 2 güne bitermiş toparlaması:)
Suyum azalmış ya, ben de diyorum ki acaba sızıntı mı var
şaka bi yana, neden oluyo ki su azalması bilen var mı?[/Q
herkese günaydınlar....canım benm bende suan 37+3 üm aynıyız sennle salı gnü (36+5 te) doktora gttm bende bebişin suyu çok azalmış dedi şimdi eve gt 3-4 ltre su iç yarın gel tekrar bakıcaz dedi bende o kadr panik oldum ki inan o gün doktora gidene kadr tam 7 litre su içtimve suyum normale döndü suan da günlük 2 buçuk -3 litre su içiyorum doktor öle dedi sende bol bol su iç canım...
cnm 3 4 bardak hıc ıhmal etmeden ıc derım
Slm kızlar... kaç gündür pek yazamıyorum. doğum yapanların gözü aydın.
burcu_gen arkadaşım geçmiş olsun.
Moralim bozuk benim de. daha 3 hafta var yaklaşık, ama bebeğimin suyu azalmış. belki iri bebek olabilirmiş. tam 37+2 iken 3200 gr'dı. kilosu fazla mı ki?
bugün de su gibi akıntı geldi birden,ne olduğunu anlamadım. ceviz büyüklüğü kadardı ıslaklık. sizde de oldu mu böyle bişey?
Kizlar merhaba;
Oncelikle tum doguran arkadaslara gecmis olsun allah bebislerinizi saglikla buyutmeyi
nasip etsin..dogumu bekleyen arkadaslar sizlerede allah kolay dogumlar versin..
Kizim dogdugundan beri foruma girmek zorlasti..bi kosusturmacadir gidio..12gunluk
olduk..gobek bagi dustu 10.gunumuzde..sarilik problemi veya sut problemi yasamadik.
Yalniz gogus ucu catlagiyla basim dertteydi 2-3gun pompa yardimiyla besledim..
Hala silikon uclarla emziriorum..mutlaka dogum oncesi kullanin gogus kremlerini
ben kullanmadim bin pismanimgaz konusunda ilk bikac gun sıkıntı cektik gecti..
Simdilerde uykuya dalma problemimiz var..bazen uykusu gozunden aksada uyuyamio
Bu arada iyi bikac haberde benden:)aldigim 16kilodan sadece 3kilosu kaldi..
Catlaklar ve hafif sarkan bir gobek problemi var sporla gecer umarim..
geçmiş olsun canım Allah tez zamanda hayırlı şifa versin. çok zor olmalı el kadar bebeama dirayetli olmak lazım :) annelik böyle işte için parçalanır ama sakin olmazsan bebek için daha kötü çünkü süt azalır
canım ya bana da doktor sezaryen olur muhtemelen dediğinde bir ay uyuyamadım hep dua ettim. çok şükür şimdi kafam rahat. şimdilik normal doğuma mani birşey yok gibi ama hayırlısı olsun demekten başka da çıkar yol yok ki....
maşallah cnm senin evinde habire mis gibi ..ne yapıyosun dipten temizlikmi
günaydııınn. bizde de ev toparlama telaşı var, balkonumuzu ardiye gibi kullanıyorduk orayı düzenleyecek eşim. az daha sabret diyor bana:)) 2 güne bitermiş toparlaması:)
kız yok ben birsey yapamadım kiiii
temizlikçi bayan geldi o yaptı annemde peşinden sagolsunn
bitti işteee
tek bebğim eksikkk
dip köşe bucakk heryer mis gibi ondan ben nasıı yapayım şişko şişkooo
oyyyyyyyyyyyy
anacımmmmmmmmmmmm
yandın canım deseneee
ne acele ediyonnmuşşş
keşke bizde erkekler gibi olabilseydik dimiiii
sakin sakin teleş yapmadan temizliği bitirrdikkk
sadece balkonu 2 güne yaparsa evin diğer yerlerini yap demee sakın bebeğin 40 cıkana kadr ancak biter canımmm
Canım günaydın , nasılsın? Göremedim epeydır seni lütfen rahat ol Rabbim hakkımızda hayırlısını versin biz anneyiz güçlùyüz artık hiçbişey bizi korkutamazherkese günaydın kızlar uyku tutmadı 6,30uyandım off çok korkuyorum ben yaaa sezeryanı düşünmekten uyuyamıyorum artık(ne olucak bu halim bilmiyorummmm
:))) evet sadece balkonu yapsın yeter, ev zaten temizlendi 2 gün önce. camlar duvarlar odalar falan :)) bakalım çarş kontrolde ne dicek dr umuz.. bu arada kızlar ben gün içinde evde yalnız kalıyorum eşim arabayla 10 dakikalık mesafede. suyum gelse o kadar tehlikeli bir durum olmaz değil mi o gelene kadar?
Yok canim o kadar cabuk gitmen gerekmiyotpr. Benim sabah 4:10 da suyum gelmeye basladi. Hastaneye 1 saat sonra gittik, 7:15 te epidural takildi ve doguma alindim. Eger suyla birlikte sancin da varsa daha hizli davranman lazim tabi ama esin 10 dakika mesafedeyse hic sorun olmaz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?