2012 Aralık Anneleri Paylaşım Alan

merhaba kızlar nasılsınız bakalım.
biz iyiyiz şimdi kontrolden geldik.bu sefer devlet hastanesine gittim kontrole.nst verdi.sancım çıkmadı yarım saat bağlı kaldım bu sefer.genelde 15 dk tutuyorlardı daha önceki nst çekimlerinde.3600 olmuş oğluşum plesanta aşağıdaymış.her an sancılanabilirsin dedi.doğum evine gidersin eğer bir durum olursa dedi.ben de öyle düşünüyorum zaten.artık bekliyoruz bakalım gününü dolduracakmı .hiç sancı mancı yok ama karnım iyice indi aşağıya son iki gündür.şeyimde bir şey oturuyor sanki abartısız tuvaletten çıkmıyorum birşey içsemde içmesemde tuvalet oldu meskenim resmen.12 aralık son günüm ama insallah gelir artık oğlum hayırlısıyla .son günlerde beklemek ne zormuş
bu arada bugün çatlak kremi alacaktım lierac ama hiç bir yerde bulamadım .ben de elancyl çatlak kremi aldım bakalım insallah kızarıklarımı geçirir en azından

10 dk'da bir şey olmaz canım,meraklanma

Mrh kizlar.bende dogum yaptim.kizimi kucagima aldim cok sukur.05.12.12 saat 08.52 de.epidural sezeryan oldu.kizimla birlikte zaman su gibi akiyo.darisi dogum bekleyenlere

hayırlı olsun,bebişin sağlıkla büyüsün inş

son günler çok sabırsız ve heyecanı oluyor insan,Allahım sağsalim kavuştursun bebene cnm

Bugün topiğimiz çok sessiz. birkaç ay önce bu saatlerde 15-20 kişi olurdu burda. geçmişi okumaya yetişemezdim :)

Selam kızlar . yarın dr kontrolüm var nst vs :) İçimden bir ses sezeryan olacağımı söylüyor artık :) ne bel ağrısı ne başka bişey hiç sancımolmuyor. karnım aşağıda sadece bacak aram ağrıyor o kadar. yalancı sancıymış filan olmadı hiç. bebekte haftasına göre kiloluymuş zaten gününden önce sancım gelmezse 4ü aşacağından sezeryana alınacağımdan ve öyle gözüküyrki günü gelsede bizimki doğmayacak rahatı yerinde paşanın.
Arkadaşlarımı düşünüyorumda doğumdan daha 2hafta öncesinde ağrıları sancıları başlamıştı bense hala dışarı çıkıyor gezebiliyor kendi başıma iş yapabiliyorum. tabi daha çabuk yoruluyorum ister istemez ama ne bilim hiç yakınış gibi gelmyor doğum.
Bakalım yarıın dr ne diyecek

Bugün topiğimiz çok sessiz. birkaç ay önce bu saatlerde 15-20 kişi olurdu burda. geçmişi okumaya yetişemezdim :)

aynı şeyi düşünüyorum ne zamandır.Bebişten fırsatı olmuyor kimsenin

benim de hiç sancım olmadı,ağrım olmadı,son gün bile gezmedeydim.Ama suyum geliverdi işte,yani sancıya bakmıyor cnm,yarın ne olacağını bilemiyoruz.İnşallah zamanında gelir senin minik

canım çok sevindim inşallah hemencecik iyileşir bebeğin. kıyamam ben ona yaa

değil mi ama herkes ya doğurdu ya da işte ben gibi mecalsiz

merhaba gecmis olsun allah sifa versin insallah
seni coook iyi anliyoruz bizde topuk kanindan donus oldu maalesef
troid bezleri calismadigindan zeka geriligi olma ihtimali var
su an tedavi goruyoruz
sagligina kavusur insaallah
sut meselesini hic acmayalim istersen

selam annişler giderek tombalak olduk ama tık yok cumaya randevum var annem salı günü geliyo kayınvalidem senin kız ananesini bekliyo diyor :) 1 haftadan fazla oldu bizimle ve bu süreç iyiliğim içinde olsa beni yordu eşim biraz durdurmaya çalişiyor ama oda ne gördüyse onu uyguluyo annem gelince rahatlarım inşallah biliyorsunuz zor bi hafta geçirdim ama evlat nasil güç veriyormuş ınsana kızımın sayesinde ayaktayım . . Bi an evvel bebişlerimizi kucaklarız inşallah bizde öptük

ayyy dur kız Allah mı söyletti...

bana son bir haftammış gibi geliyor :)

sanki benim kız 17 aralık da doğacak

çarşambaya da çeviri aldım hemen bitirip üstümden atmak istiyorum

benim tarih belli canım o yüzden kendim için dedim :) çarş. sabahı hast. gidicez
sen normal doğum bekliyorsun ozaman?

selam canım sen hep aklımdasın...

Allah'ın işleri işte böyle

bu bebek sadece sana değil ananeye de çok büyük güç kuvvet olacak bak gör :)

selametle kal

offf benimde 17 aralık sabah sekizde gelecek oğlummmmm artık yatamıyorum kalkamıyorum çok sıkıldım yaaaaaa

eşim dün akşam diyor ki düşünsene bir dokuz ay daha taşımak zorunda kalsaydın? ayyyy dedim sus sussss şu son günler kadar zoru yokmuş o da hem ağırlık hem de özledik kuzularımızı ondan herhalde...

aynı şeyi ben geçen eşime söyledim, 9 ay ne kadar çok dedim, sonra da ya bi 9 ay daha olsaydı.. şu halimle 9 ay daha beklemek ne zor olurdu dedim..
çok merak ediyorum bebeğimi zaten bu gün bitti mi 1 gün kaldı dicem artık güneş batınca gün bitti diye saydım hep

ay benim eşimde irim die seviyo beni yaaaa napayım 4 kilo çocuk doğuruyorum burada yaaaa irileştim elbette

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…