2012 Aralık Anneleri Paylaşım Alan

kızzzzzz ne sıkılıyonn ben napıyımm o zamann sen bence heyecanını yaşa bebeğine kavuşmenın sevincini benim daha en az 8 haftam var :)
kıs böyle az olunca zaman hiç geçmiyo bide göbüşüm daha yukarıda kavuşasım var sabırsızlanıyorum işte :)
merhaba kızlar doğurmayanlar el kaldırsın benim gibi:)))
bennnnnnnnnn:)

allah analı babalı mutlu mesut büyütmeyi nasip etsin cnm darısıda bizim başımıza :)

herkese günaydın kızlar uyku tutmadı 6,30uyandım off çok korkuyorum ben yaaa sezeryanı düşünmekten uyuyamıyorum artık (ne olucak bu halim bilmiyorummmm

tatlım dua et korma hiç be guguşları alınca herşeyi unutucaz :)

Canım tebrik ederim Rabbim sağlıkla buyutmeyi nasip etsin , darısı başımıza

merhaba kızlar bebeği hasta olanlar umarım bir an önce düzelir bebişleriniz... böyle beklemek çok zormuş son günlerde herkeste haber bekliyor hala doğurmadınmı ndiyolar.

rüyamda gördüm facebooka yazıyorum 12.12.12. de berkay geliyooooo yazıyorum, acaba doğururmuyum o zaman ya bide benimde yarın kontrolğm var doktor muhtemelen nst ye sokucak yine ama çok mu şart bu nst, ben zaten sancılanınca hissedicem ama, e kalp atışlarına da ultrasonda bakıyo doktor. Bilemedim de ama napsam ki

Kızlar evde oturup suyumun gelmesini beklemek ,akşam eşimin işten dönmesini beklemek , Ocak ayının başında ki vizelere hazırlanmak fena halde sıkmaya başladı beni.artık sıkılmam ve bunalmam öyle seviyelere ulaştı ki depresyona girdim girecem.dışarı çıkıp yatım saat yürüsem vajinam ağrıyor bacaklarım tutmuyor . Daha 2 haftam var ama beklemek bir taraftan da bebeğimi kucağıma almak istiyorum.havaların kötü gitmesi de ayrıyeten içimi karatıyo.sizin psikolojik durumlarınız nasıl arkadaşlar?

bebeği hasta olan tüm annelere geçmiş olsun,tez zamanda sağlıklarına kavuşurlar inşallah yüce Rabbim meleklerinizi korusun.
doğum yapan herkeslere de hayırlı olsun Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin,darısı biz bekleyenlerin başına inşallah.

mdrcnn hayırlı olsun cnm,sağlıkla büyüsü bebişin

sarılık olan bebeklere geçmiş olsun,bizim yatmamıza gerek kalmadı şükür,ben de epey korktum yatış verecek diye.

gözün aydın canım ne güzel kızına kavuştun Allahım analı babalı bü
yütmek nasip etsin

günaydın ark sizler tecrübelisiniz sizlerdede bu haftalar da yatarken ve saga sola dönerken rahim agrısı oluyor muydu böyle hani bi yerinizi incitirsinizde kemikleriniz agrır ya onun gibi agrı oluyo bende

günaydın kızlar bebişi hasta olanlar geçmiş olsun inş çabucak iyileşirler
bende hasta oluyorum kızlar eşimden bana geçti malesef ((((((((
dünde baya ağrım vardı

günaydın ark sizler tecrübelisiniz sizlerdede bu haftalar da yatarken ve saga sola dönerken rahim agrısı oluyor muydu böyle hani bi yerinizi incitirsinizde kemikleriniz agrır ya onun gibi agrı oluyo bende

ben de olmadı ama forumdan diğper arkadaşlarımızdan sık sık duyduğum bir sorun. yanlarını yastıkla desteklemen ve sola doğru yatmaya çalışman gerekişyor.

dünde baya ağrım vardı

geçmiş olsun cnm..şu son günlerde hasta olmakta çok kötü.sıcak su+ 1 tatlı kaşığı bal+yrm limon suyu tavsiyem..ben bu karışımla iileştim

geçmiş olsun cnm..şu son günlerde hasta olmakta çok kötü.sıcak su+ 1 tatlı kaşığı bal+yrm limon suyu tavsiyem..ben bu karışımla iileştim

saol canım evet son zamanda hasta olmaktan korkuyodum başıma geldi inş doğuma kadar iyileşebilirim. denicem önerini tatlım

dünde baya ağrım vardı

geçmiş olsun cnm,ilerlemeden geçer umarım

saat 11:20 de randevum var bakalım ne diyecek dr çok heyecanlıyım :)

iyi haberlerle dönersin inş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…