2012 Aralık Anneleri Paylaşım Alan

slm kızlar nasılsınız kaç gündür girlemiyorum bebeğim çok şükür emmeyi iyice öğrendi kızlar göğsünüzü tutamazsa bebeğiniz şekerli su döksün az az göğsünüze biri siz emziriken şekerli olunca şapur şupur tutmaya çalışıyor sarılığımızıda bol bol emzirerek ve ışığı sürekli açık tutarak atlattık darısı size

bebişi hasta olanlara geçmiş olsun
doğum yapanların gözü aydın Allah analı babalı büyütsün
yarın doğum yapacak olanlar dualarım sizinle olacak
bulgur pilavı ve bol su süt yapıyor birde bebeğimiz kucağımızda göğsümüze yakın oluncada süt fazlalaşıyor

anım maşallah bebeğine ben sana birşey sormak istiyorum doğumdan sonra kaç kilo verdin

canım gunde 2 lıtre su ıcmen gerkıyor en az bunun ıcıne kahve-kola-cay da dahıl. basagrısının tek cozumu bu. ve yatarken oturur pozısyonda oturucaksın. ben anestezı teknıkerıyım. bızım tedavısı ıcın hastalara soyledıgımız yontem bu.

slm kızlar, bgn bnmde kontrolüm vardı.bebeğim 3400 kg olmuş.normal doğum yapıcam allahın izniyle.erkek bebekler genelde gününü bekler ama sen yine de hazırlıklı ol dedi dr um.nst de herşey yolunda sancım çıkmadı.rabbim hayırlısını versin inş çok heyecanlıyım :)

Selam guzellerrr
Dogum yapanlarin gozu aydin,saglikla buyutsunlerr,
Hazirlananlari allah kurtarsinnn
Ben cuma sancim olmasa bile sancim var diyip gidicem acile,
Nst de cikar heralde sanci biraz,dikişlerim sizliyo filanda derim
Ertesi gun gunum doluyo zaten,baska yapcak biseyim yok,sansimi denicem cunku hem sezreyan olup hem beklemek istemiyorum..olmadi pazartesi tekrar giderim.ama umarim gerek kalmaz.
Herseyim hazir,bugun temizlikte yaptik..ohh miss yok valla temizlik gibisii..

ay canım saçmalamış doktorun... pöfff

hiçbirşey olmayacak

Allah analı babalı büyütsün canım... inşallah bundan sonra hiç sıkıntı çekmez bebeğin

lahavle velaguvvete illa billah.

başka da birşey demiycem.

son 14 -15 saattttttttttt

amanın artrık saatlerii sayıyıotrummmmmmmm

kız vitamin yarın doğuruyorsun demek hee?

darısı başımıza özellikle de oflunun

inşallah cnm :)

iyi akşamlar kızlar bugün doğum yapan arkadaşlar gözünüz aydın..yarın doğum yapacak benimle beraber en az 5-6 kişi var Allah hepimize kolaylık versin..

inşallh sütün gelir canım benimkininde kan şekeri düşmüştü
sütüm az bebeğim doymuyor,süt gelmeyince yavrum sinirden göğsümü kemiriyor artık göğüslerim yara oldu ama çok acıyor ama umrumda değil acıması yeterki sütüm olsun ama sütüm yok
içim kan ağlayarak mama yediriyorum tekrar sarılık takrar kan şekeri düşmesini istemem moralim çok bozük sütüm çok az diye allah hepimize evlatlarımıza bol süt versin inşlh

kızlar uyku fln hak getireeeeeeeeeee

yarın uykusuzmu kalıcam neeeeeeeeeeeeeee

benmile birlikte doguma gidecek tüm arkadaslaraa Allah yardım etsin
kalanlarada sabır versinn
bir an önce alın bebğinizi kucagınızaaaaaaaaaaaaaaa

hoşçakalınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

bende de uyku yokkkkkkkk...sabah 06.00 da kalkacağım...Allah yardımcın olsunnnn

arkadaşlar ben 1 saate hastaneye gidiyorum muhtemelen 8 gibi sezaryene gireceğim ..inşallah hepimizin doğumları sıkıntısız gecer yawrularımızı kucağımıza alırız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…