anım maşallah bebeğine ben sana birşey sormak istiyorum doğumdan sonra kaç kilo verdinslm kızlar nasılsınız kaç gündür girlemiyorum bebeğim çok şükür emmeyi iyice öğrendikızlar göğsünüzü tutamazsa bebeğiniz şekerli su döksün az az göğsünüze biri siz emziriken şekerli olunca şapur şupur tutmaya çalışıyor sarılığımızıda bol bol emzirerek ve ışığı sürekli açık tutarak atlattık darısı size
bebişi hasta olanlara geçmiş olsun
doğum yapanların gözü aydın Allah analı babalı büyütsün
yarın doğum yapacak olanlar dualarım sizinle olacak
bulgur pilavı ve bol su süt yapıyor birde bebeğimiz kucağımızda göğsümüze yakın oluncada süt fazlalaşıyor
Kızlar 06.06.2012 saat 08:55 te kızımı kucağıma aldım 3690 doğdu 52 cm dünyalar benim oldu fakat spinal anestezi ile sezeryan oldum 6 gündr çok fenayım yatıyorum hala baş ağrılarım çok şiddetli kopacak sanki napıcam bilmiyorum azalma var ama geçmiyo napıcam bilmiyorum ben kızımda hep emmek emmek yalancı emziğede kanmıyo bugün doktor kontrolümüz vardı sarılık var biraz cumaya kadar beklicez tekrar muaene olacak 3900 olmuş kilosuda tombikimşn birbirimize alışmaya çalışıyoruz şu anda aramızda çıkar ilişkisi vaar sadece süt bidonu olarak algılanıyorum kızım tarafından:)
kızlar ben humana içmeye başlasam olur mu süt için
kıslar ben geldim çok mutsuzummm guguşum kilo vermiş 2850 olmuş dr geri kalan herşey normal dedi pazartesi tekrar bakıcak neden kilo vermiş olabilirkii dr gelişme geriliği olabilir falan dedi hareketlerini say hergün dedi offfffff çok korkuyorum bişey olucak diyee
slm kızlar
bebeğim 1 ay erken geldi çok korktuk
doğumda çok sıkıntı çekmiş doktorlar yaşadığına şükredin dediler
babamızda yoktu doğumda ama olsun
şimdi evdeyiz iyi şükürler olsun
zaten insan eşine kıyamadığı için katlanıyor ya böyle şeylere geçen gün görümcem geldi gündüz oğlumda yeni uyudu anında geldi uyandırdı bende abla gece uyumadı dedim bana ben uyandırcam sen bakacaksın dedi eşimin hatrına bişey demedim onra akşam geldi yine sonunda patladım ama dayanamadım akşam eşim 8de geldi yemek ısıtacaktım bebeğimde emerken şükür uyudu 1dk geçmeden yine görümcem geldi zile nasıl basıyor eşimde abla oğlan uyuyor dedi banane uyuyorsa uynasın sadece sizmi bebek büyütüyonuz dedi eşime inatlaştı bende abla daha çok minik dedim az dinlensin hep uykusuz dedim bana demezmi sen öylemi diyon bak ben nasıl uyandırcam demesinmi işte o an kan beynime sıçradı aaa dedim sen kızımdada yani ilkbebeğimde böyle yaptım sonra kızım 5sene uyku problemi yaşadı dedim başladı bağırmaya bana ne hayvanlığım kaldı ne öküzlüğüm dış kapıya çıktı apartmanda nasıl bağıyor kötü bişeyde demedimki eşimde abla bomba gibisin ne bağırıyon dedi bende sırf duymuyayım diye kendimi mutfaga kilitledim sonra defoldu gitti 50 yaşında kadın cahil olsa anlarımda bu neyin kıskançlığı hadi bana acımıyon 7 günlük bebeğe günah değilmi allah ıslah etsin benim yüzüme neler söyledi ne yüzle bakacak ben bakmıycam eşim üzülmesin diye hep sustum artık ipleri kopardım tamamen...
son 14 -15 saattttttttttt
amanın artrık saatlerii sayıyıotrummmmmmmm
ay canım saçmalamış doktorun... pöfff
hiçbirşey olmayacak
Allah analı babalı büyütsün canım... inşallah bundan sonra hiç sıkıntı çekmez bebeğin
lahavle velaguvvete illa billah.
başka da birşey demiycem.
kız vitamin yarın doğuruyorsun demek hee?
darısı başımıza özellikle de oflunun
canım göğüs kremini ben bayadır sürüorum insallah işe yarar.o zaman 2 fincan içeyim bu gece çünkü sanki doğuracam gibi hissediyorumBasla tabiki canim bende icicem bu gece,ozellikle uyumadan once ic,gec bile kaldik valla.
Gogus kremimi basladim ben 3 gundur surmeye..
son 14 -15 saattttttttttt
amanın artrık saatlerii sayıyıotrummmmmmmm
slm kızlar Allah izin verirse yarın 14 gibi doğuma gidiyorum. dualarınızı bekliyorum..
Herkese merhaba kızlar benim oğlan beni üzdüğünden ve gelen giden olduğundan dolayı bir türlü giremedim nete...
Size benim ufaklığı şikayet edeyim ilk başta tek gögsümü emdi yara oldu diğerini almadı bir türlü doktora kontrole götürdük...
Sarılık yok ama kan şekeri düşmüş aç kalmış dedi mama vermeye başladık bu defada hiç emmedi...
Gögüslerim şişti ağrımaya başladı tabi mamaya alışacak diye de çok üzülüyordum...
En sonunda elektrikli emzirme pompası aldık sağıp biberonla veriyorum...
Emmesi için ne yapmam gerek fikri olan var mı çok mızmızlanıyor emmek çok zor geliyor
kızlar uyku fln hak getireeeeeeeeeee
yarın uykusuzmu kalıcam neeeeeeeeeeeeeee
benmile birlikte doguma gidecek tüm arkadaslaraa Allah yardım etsin
kalanlarada sabır versinn
bir an önce alın bebğinizi kucagınızaaaaaaaaaaaaaaa
hoşçakalınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?