- 19 Aralık 2008
- 13.816
- 429
- 448
slm kızlar, bgn bnmde kontrolüm vardı.bebeğim 3400 kg olmuş.normal doğum yapıcam allahın izniyle.erkek bebekler genelde gününü bekler ama sen yine de hazırlıklı ol dedi dr um.nst de herşey yolunda sancım çıkmadı.rabbim hayırlısını versin inş çok heyecanlıyım :)
slm kızlar Allah izin verirse yarın 14 gibi doğuma gidiyorum. dualarınızı bekliyorum..
iyi akşamlar kızlar bugün doğum yapan arkadaşlar gözünüz aydın..yarın doğum yapacak benimle beraber en az 5-6 kişi var Allah hepimize kolaylık versin..
arkadaşlar ben 1 saate hastaneye gidiyorum muhtemelen 8 gibi sezaryene gireceğim ..inşallah hepimizin doğumları sıkıntısız gecer yawrularımızı kucağımıza alırız.
günaydın kızlar tam emin olamadım ama sabah nişanım geldi sanırım duşa felan girip doktora gidicem dua edin benim için
sen de mi seastirem,hadi bakalım,sabırsız minik geliyor mu ki :18:
aaaaaaaaaaaaaaa inanamıyorum cnm benden önce doğurcanmı yoksa bizi haberdar ettttt merakta bırakma cnm
günaydın kızlar tam emin olamadım ama sabah nişanım geldi sanırım duşa felan girip doktora gidicem dua edin benim için
aaaa dur ayol daha biz doğurucaz kiii :)
vala belkide yanlış alarm dır canım bilemiyorum :)
benim oğlum 13 gün önce geldi ama,yani genelleme yapmamak lazım,hazırlıklı ol dr'un dediği gibi
tabiiki illa öle olcak diye bişi yok, bakalım bnm ki ne zamn gelcek gün azaldıkça çok fena heyecanlanıorum :)
vala kızlar tam emin değilim ama bakalım ne dicek doktor kaç gündür sancım vardı sabahta nişan gibi bişey gelince yarını beklemek istemedim bakalım hayırlısı olsun inş
kıslar guguşumun halısı nasılll :)Eki Görüntüle 574934
kız seastireee sende mi doğuruyon..
depresyona giricem şimdi hee..
benim ortada gebelik takvimi bile kalmamış baksanıza
ay canım benim nasıl birşeydi gelen şey bendede sümük gibi bir şey geliyor ama kanlı değil .hadi hayırlısı insallah hayırlı haberlerle git gel bekliyoruz seni bizi habersiz bırakma canımgünaydın kızlar tam emin olamadım ama sabah nişanım geldi sanırım duşa felan girip doktora gidicem dua edin benim için
canım çokgüzelmiş halınız.güle güle iyi günlerde kullanınkıslar guguşumun halısı nasılll :)Eki Görüntüle 574934
takvim makvim de kalmadı gari.gece 4 ten sonra hiç uyuyamadım sancıdan duş felan aldım normalde geçerdi sıcak suya girince geçmedi.6 buçuğa kadar sancı geçmedi sonra uyumuş kalmışım.şimdi de az az sancım var .inşallah oğluşum bugün gelirsin hayırlısıyla
takvim makvim de kalmadı gari.gece 4 ten sonra hiç uyuyamadım sancıdan duş felan aldım normalde geçerdi sıcak suya girince geçmedi.6 buçuğa kadar sancı geçmedi sonra uyumuş kalmışım.şimdi de az az sancım var .inşallah oğluşum bugün gelirsin hayırlısıyla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?