2012 Aralık Anneleri Paylaşım Alan

Benimkinin kilosu biraz fazla sanırım. doktor da öyle demişti. benim de suyum azalmış. ne kadar erken doğum yaparsam o kadar iyi olurmuş. hayırlısı tabi... çatı muayenesi için de herkes çatı muayenesi yapılmadan doktorun normal doğum olur diye nasıl diyebiliyo diyolar.kafam karıştı benim ya.

Canım inşallah güzel bi şekilde atlatırsın.ben de normal doğum istiyorum ama çatı muayenesi falan yapılamdı bana. sen yaptırdın mı, bi de kilosu ne kadardı bebeğinin? benimki 37+2de 3200dü.

benimde bebeğime iri diyor doktorum salı günü kontrole gitmiştim 38+5ti o zaman 3750grdı normal istiyorum ama sanırım olmayacak çünkü hiç yalancı denen sancılardan bile olmadım. karnım çok aşağıda ama başkada bir şey yok 19una gğn verdi o zamana kadar gelmezse artık daha beklemek istemediğini çünkü 4ü aşacağını söyledi. İlk gebelik olduğundan riske girmeyelim dedi. bende kabul ettim. oğlumu riske atmak istemiyorum. gününe kadar bekliyoruz sonuçta gelirse gelir gelmezseee sezeryan

cnm ya ilk çatı muayesinde hissetmedim bile bu gitmemde hafif sızlama hissettim dr daha tam yumuşama olmamış dedi pazartesi göreyim seni dedi eve gelincede pembe akıntı geldi ve belim ağrımaya başladı ama onun dışında pek ağrıda yok
kıs iyimiş gene benim guguşum 3 kiloydu zayıflamış içeride ya
sorma cnm çarpıntı bendede çok oluyo anlamadım gitti

hehheh doğursun artık oflu :) bize sıra gelsin :)

bilemiyorum ki canım... ben çatı muayenesini bu forumda duydum onca hamile vardı etrafımda hiçbirisi böyle birşeyden bahsetmemişti zaten. bir de nişan gelmesini de buradan okudum çok cahilmişim ben de.

ama bebeğin kafası aşağıda epeyce. sorun olmaz inşallah.

çatı muaynesini benim doktorum da yapmadı. ablamın hamileliğinde de yapılmamıştı. bazı doktorlar tercih ediyor sanırım. her doktor yapmadığına göre e çokta gerekli bişiy değil sanıyorum.

İnşallah kendimiz ve bebeğimiz için en hayırlısı neyse o olur.ben de birkaç gün sonra ultrasona girecekmişim bebeğin iri bebek olup olmadığını ölçtürmek için. tabi ne kadar güvenilir olur sonuçlar bilemiyorum...ona göre normal yada sezeryana karar verecek doktor...

benim bebek yukarda hala,hem de çookkk

daha iner inşallah gerçi bilmiyorum belki sezaryen istiyorsundur...

Allah sabır versin canım,ezdirme kendini sakın

geçmiş olsun cnm,faranjit illet bir şey.Normal istiyordun,olacak inşallah.

Hayırlısı olsun canım,risk alma bence de,sonra keşke dememek için

benimde aynı şekildeydi. doktorum son kontrolde bebeğin 3850 4000 arası görünüyor deyince gün belirleyip sezeryan yaptı. 4020 gr doğdu bebeğim. çok şükür bi sıkıntı yaşamadık. sende doktoruna güven bence.

Selam kızlar. Beni merak etmişsiniz ama malesef daha doğurmadm. Sancı falan da yok zaten. Yarın sabah 9.3o da randevum var bakalım duruma göre konuşacağız doktor amcamizla :)

Selam kızlar. Beni merak etmişsiniz ama malesef daha doğurmadm. Sancı falan da yok zaten. Yarın sabah 9.3o da randevum var bakalım duruma göre konuşacağız doktor amcamizla :)

hehhe kısss doğurda artık sıra bize gelsin :)

Tontisler merhaba

Doguran arkadaslarin gozu aydin ,, doguracak olanlari da Allah bir avazda kurtarsin..

Bisey sorucam kizlar benim melegim emerken hep sutu genzine kaciriyor bunu onlemek icin ne yapmaliyim tavsiyelerinizi bekliyorum...

normal doğum yapacak olan arkadaşlar mutlaka çatı muayenesini yaptırması gerekiyor bebek iri çatınız dar ise çok zor doğum yaparsınız hatta çatı muanesi yaptırmadan doğuma giden bir çok tanıdığım o kadar doğum sancısı çekip sezaryene girenler oluyor kalp çarpıntınız varsa bunun üç temel sebebi vardır ya knadaki demir eksikliği yüksek tansiyon ki bu bebek için bazı durumlarda tehlikeli oluyor bide panik atak kalp çarpıntınız varsa sık sık tansiyonuza baktırın.

Ah bu kvalideler benimki melek oldu sanki onumde dort donuyo yemegimi yatagima getirmeler meyveler getirmeler gozlerime inanamiyorum.. Kbabam gercek guzunu gosterdi adam herseye karisiyo ben kbabayim susayim oturayim demiyo bebegimin basindaki sapkaya bile karisti eskiden tulbent orterlermis neden sapka giydiriyomusum sanki dede olup cocuguma bi cop almis gibi konusuyo bende diyecektim cok biliyosaniz iki parca biseyde siz alsaydinizda giyseydi diye ama esim var arada....

Bu gelen giden muhabbetindende biktim artik cocugum biri gelince resmen cigrindan cikiyo erkek musafieler bile lohusa kadin demeyip yanima geliyolar kbabam zaten bi alem milletle sanki aksam oturmasindaymis gibi bi muhabbet caylar borekler.., baska odaya gecelim demiyolar.,, bende esime gelen baska odaya giysin cocuk etkileniyo dedim o da ailesine soyledi ama bakalim ne olacak sadece esim icin susuyorum o da bunaldi biraz iyi olsaydin evimize gidersik diyo....

Kizlar ayni ildeyseniz kvalidenizle hidin evinizde yatin bizim gibi rezil olmayin sakin...,

Ahhh canım ( sabret...
en azından eşin seni anlıyor. benimki ne olursa olsun anne-babasına toz kondurmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…