canım 3300 kilosu... tarih falan da vermedi ama 39. haftadayım 20 aralık demişti bir hafta önce. suyuma çok kızdıben de fazla birşey soramadım. çatı muayenesi hiç lafını bile etmedi. bence gerek görmüyor... bazı doktorlar gerek yok diyormuş zaten. olmasın aman zaten bir sürü şehir efsanesi duydum çok acıtıyor diye
Canım inşallah güzel bi şekilde atlatırsın.ben de normal doğum istiyorum ama çatı muayenesi falan yapılamdı bana. sen yaptırdın mı, bi de kilosu ne kadardı bebeğinin? benimki 37+2de 3200dü.
cnm ya ilk çatı muayesinde hissetmedim bile bu gitmemde hafif sızlama hissettim dr daha tam yumuşama olmamış dedi pazartesi göreyim seni dedi eve gelincede pembe akıntı geldi ve belim ağrımaya başladı ama onun dışında pek ağrıda yokahkuzum ya bizim takvim de bitti gel stresi sen bize sor hayırlısıyla zamanı gelince gelsinler sağlıklı olsunlardaalttan muaynede canın acıdı mı
7 miçokmuş ya burda özeller 750 1000 değişiyo o neymiş öylesen bence başka özel hastane felan araştır.eğer özel durumun varsa yani risk alma devlette
kıs iyimiş gene benim guguşum 3 kiloydu zayıflamış içeride yakızlar selam 37. haftada benim kızımın kilosu 2800 dü burda dört kiloları felan duyuyorum benim kızım minikmi kalmış sizce endişelenmeye başladım. 20 de inş. sezaryen olacağım ama epidoral sezaryenle spinal sezeryan arasında ne gibi fark var hala anlamış değilim bilen varsa açıklayabilir mi lütfen.
sorma cnm çarpıntı bendede çok oluyo anlamadım gittiKızlar ben korkuyorum dr. bebek iri olabilir dedi... karışık duygular içindeyim...
hem bir an önce kucağıma almak istiyorum bebeğimi ,hem de ondan ayrılmak istemiyorum.. içimdeki hareketlerini özlerim ben..
neyse...
Ya ben kahvaltı yapınca neden çarpıntım oluyor? offf biraz uzanayım bari...
merhaba kızlar...
bugün kontrole gittik.
faranjitim azmıştı su bile içsem soğuk geliyordu çok fena öksürük nöbeti yapıyordu. az içtim suyu haliyle az kalmış
doktor amcadan azarı işittik geldik. sancım hep 40 düzeylerinde çıktı nst de. o da artık normal doğuma sayılı günler kaldı. ultrasonu kızım hiç sevmiyor göbeğimi şekilden şekle soktu ultrasondan kaçayım derken
doktor artık kesin normal doğum gözüyle bakıyor. açılma 8 9 cm olduğunda ben gelicem ve doğuracaksın inşallah dedi. sanırım o ana kadar ebe ilgilenecekmiş.
kızımın kilosu artık hiç artmıyor... ve bu durumdan doktor çok memnun. 2 500 3 500 arası iyi fazlasını ben sevmem dedi. sıhhatli bir kilo olmaz dedi. iyi bakalım dedik biz de
bu arada oflu yok acaba doğurdu mu ki?
Benimkinin kilosu biraz fazla sanırım. doktor da öyle demişti. benim de suyum azalmış. ne kadar erken doğum yaparsam o kadar iyi olurmuş. hayırlısı tabi... çatı muayenesi için de herkes çatı muayenesi yapılmadan doktorun normal doğum olur diye nasıl diyebiliyo diyolar.kafam karıştı benim ya.
İnşallah kendimiz ve bebeğimiz için en hayırlısı neyse o olur.ben de birkaç gün sonra ultrasona girecekmişim bebeğin iri bebek olup olmadığını ölçtürmek için. tabi ne kadar güvenilir olur sonuçlar bilemiyorum...ona göre normal yada sezeryana karar verecek doktor...benimde bebeğime iri diyor doktorum salı günü kontrole gitmiştim 38+5ti o zaman 3750grdınormal istiyorum ama sanırım olmayacak çünkü hiç yalancı denen sancılardan bile olmadım. karnım çok aşağıda ama başkada bir şey yok 19una gğn verdi o zamana kadar gelmezse artık daha beklemek istemediğini çünkü 4ü aşacağını söyledi. İlk gebelik olduğundan riske girmeyelim dedi. bende kabul ettim. oğlumu riske atmak istemiyorum. gününe kadar bekliyoruz sonuçta gelirse gelir gelmezseee sezeryan
benim bebek yukarda hala,hem de çookkkbilemiyorum ki canım... ben çatı muayenesini bu forumda duydum onca hamile vardı etrafımda hiçbirisi böyle birşeyden bahsetmemişti zaten. bir de nişan gelmesini de buradan okudumçok cahilmişim ben de.
ama bebeğin kafası aşağıda epeyce. sorun olmaz inşallah.
İnşallah kendimiz ve bebeğimiz için en hayırlısı neyse o olur.ben de birkaç gün sonra ultrasona girecekmişim bebeğin iri bebek olup olmadığını ölçtürmek için. tabi ne kadar güvenilir olur sonuçlar bilemiyorum...ona göre normal yada sezeryana karar verecek doktor...
benim bebek yukarda hala,hem de çookkk
daha iner inşallah gerçi bilmiyorum belki sezaryen istiyorsundur...
Yok canım ya ben normal doğum istiyorum.
herkes normal doğumdan korkar, ben sezeryandan korkuyorum nedense
inşallah iner aşağıya...
Biliyorum canım ayrılmış olmiycam bebeğimden ama doğum sonrasında yaşayacaklarımdan korkuyorum. benim kayınvalide gelip aylarca kalacakmış yanımda. ve küçücük bebeği ters çevirip bacaklarından tutup sallayan, ve benimkini de öyle yapacağını söyleyen...vs.(daha bir sürü şey) birisi o.güya bacakları düzgün olsun diye yapıyormuş... dediği yapılmazsa da burnundan getirir insanın.
en son ben hastanede yattığımda geldiği zaman bile eşimi doldurup gittmeyi başardı.tartışmıştık onun yüzünden...ortada bişey yokken hem de..
merhaba kızlar...
bugün kontrole gittik.
faranjitim azmıştı su bile içsem soğuk geliyordu çok fena öksürük nöbeti yapıyordu. az içtim suyu haliyle az kalmış
doktor amcadan azarı işittik geldik. sancım hep 40 düzeylerinde çıktı nst de. o da artık normal doğuma sayılı günler kaldı. ultrasonu kızım hiç sevmiyor göbeğimi şekilden şekle soktu ultrasondan kaçayım derken
doktor artık kesin normal doğum gözüyle bakıyor. açılma 8 9 cm olduğunda ben gelicem ve doğuracaksın inşallah dedi. sanırım o ana kadar ebe ilgilenecekmiş.
kızımın kilosu artık hiç artmıyor... ve bu durumdan doktor çok memnun. 2 500 3 500 arası iyi fazlasını ben sevmem dedi. sıhhatli bir kilo olmaz dedi. iyi bakalım dedik biz de
bu arada oflu yok acaba doğurdu mu ki?
benimde bebeğime iri diyor doktorum salı günü kontrole gitmiştim 38+5ti o zaman 3750grdınormal istiyorum ama sanırım olmayacak çünkü hiç yalancı denen sancılardan bile olmadım. karnım çok aşağıda ama başkada bir şey yok 19una gğn verdi o zamana kadar gelmezse artık daha beklemek istemediğini çünkü 4ü aşacağını söyledi. İlk gebelik olduğundan riske girmeyelim dedi. bende kabul ettim. oğlumu riske atmak istemiyorum. gününe kadar bekliyoruz sonuçta gelirse gelir gelmezseee sezeryan
gözün aydın canım sezeryanda sütün hemen gelmiyor canım emdikçe gelir az sabret canım serumdan belli müddet sonra 4tane etibör bisküvi ve çok açık çay veriyorlar zaten :
benimde bebeğime iri diyor doktorum salı günü kontrole gitmiştim 38+5ti o zaman 3750grdınormal istiyorum ama sanırım olmayacak çünkü hiç yalancı denen sancılardan bile olmadım. karnım çok aşağıda ama başkada bir şey yok 19una gğn verdi o zamana kadar gelmezse artık daha beklemek istemediğini çünkü 4ü aşacağını söyledi. İlk gebelik olduğundan riske girmeyelim dedi. bende kabul ettim. oğlumu riske atmak istemiyorum. gününe kadar bekliyoruz sonuçta gelirse gelir gelmezseee sezeryan
Selam kızlar. Beni merak etmişsiniz ama malesef daha doğurmadm. Sancı falan da yok zaten. Yarın sabah 9.3o da randevum var bakalım duruma göre konuşacağız doktor amcamizla :)
Ah bu kvalideler benimki melek oldu sanki onumde dort donuyo yemegimi yatagima getirmeler meyveler getirmeler gozlerime inanamiyorum.. Kbabam gercek guzunu gosterdi adam herseye karisiyo ben kbabayim susayim oturayim demiyo bebegimin basindaki sapkaya bile karisti eskiden tulbent orterlermis neden sapka giydiriyomusum sanki dede olup cocuguma bi cop almis gibi konusuyo bende diyecektim cok biliyosaniz iki parca biseyde siz alsaydinizda giyseydi diye ama esim var arada....
Bu gelen giden muhabbetindende biktim artik cocugum biri gelince resmen cigrindan cikiyo erkek musafieler bile lohusa kadin demeyip yanima geliyolar kbabam zaten bi alem milletle sanki aksam oturmasindaymis gibi bi muhabbet caylar borekler.., baska odaya gecelim demiyolar.,, bende esime gelen baska odaya giysin cocuk etkileniyo dedim o da ailesine soyledi ama bakalim ne olacak sadece esim icin susuyorum o da bunaldi biraz iyi olsaydin evimize gidersik diyo....
Kizlar ayni ildeyseniz kvalidenizle hidin evinizde yatin bizim gibi rezil olmayin sakin...,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?