2012 Aralık Anneleri Paylaşım Alan

Kizlar ayni belirtiler bende de vardi kuzum dogdu :))) kendinizi yavas yavas hazurlayin derim ben :)

Kizlar ayni belirtiler bende de vardi kuzum dogdu :))) kendinizi yavas yavas hazurlayin derim ben :)
heyecan yaptim simdi su anda saatte bir gelen sol tarafimda bir agri var....ama sadece sol tarafim....belimin sol tarafindan bacagima kadar iniyor..adet sancisina benziyor....ama yalanci sanci olabilirmi???karnim sert...............:18::18:

Iyı geceler kızlar nasılsınız B'nde bugun anestezı muayenesi oldum bütün gun hastanedeydık cok yoruldum cok ındırımde olmadı hastanede 150 tl ındırım yaptılar 3150 tl te anlaştık tabı doktorumda ayrı ücret alacak umurım 5000 i geçmez (

tabiki normal canım ben uyandırmak için neler çektim halada öyle

Son düzenleme:
yaa kizlar belimin sol tarafindan baslayan agri devam ediyor... sol ayagima kadar...ayaklarim buz kesti iki kat corap ve patik giydim...karnim hala sert bana yardimci olun ne olur evde kimsede yok...evde tek basinayken dusa giremiyorum...

yaa kizlar belimin sol tarafindan baslayan agri devam ediyor... sol ayagima kadar...ayaklarim buz kesti iki kat corap ve patik giydim...karnim hala sert bana yardimci olun ne olur evde kimsede yok...evde tek basinayken dusa giremiyorum...

tedirgin oluyorsan önce ya doktorunu ara ya da yanna birini çağır. oturmakla, çorap giymekle bişey değiştiremezsin.

tedirgin oluyorsan önce ya doktorunu ara ya da yanna birini çağır. oturmakla, çorap giymekle bişey değiştiremezsin.

internetten arastiriyorum istirahat edin ve sancilarin duzenli olup olmadigini takip edin yaziyor....eger son bir saatte boyle devam ederse dr.uma telefon acarim artik cnm....insan heyecan yapiyor...bosa telaslandirmak istemiyorum kimseyi....

heyecan yaptim simdi su anda saatte bir gelen sol tarafimda bir agri var....ama sadece sol tarafim....belimin sol tarafindan bacagima kadar iniyor..adet sancisina benziyor....ama yalanci sanci olabilirmi???karnim sert...............:18::18:

canım bence bi taksi çağır veya bi yakının ve hastaneye git biz ne desek boş

internetten arastiriyorum istirahat edin ve sancilarin duzenli olup olmadigini takip edin yaziyor....eger son bir saatte boyle devam ederse dr.uma telefon acarim artik cnm....insan heyecan yapiyor...bosa telaslandirmak istemiyorum kimseyi....

ben sancı konusunda tecrübeli biri değilim ama en azından yanına birini çağır bence. tek olman iyi bişey değil.

canım ben zaten devamlı emziriyorum sütümde az değil çok şükür ama hiç gerileme olmadı şimdiye kadar

ah canım biz kaldık bi gece.ben sütüm yok mama da vermeyim diye aç bıraktım çocuğumuu...sonunda arttı da arttı sarılığı..hiç uyanmıyodu hamur gibi elimde kalıyodu...sakın aç bırakma.benim bebeğim mememi hiç tutmadı.ben önce çay kaşığıyla besledim doktor da öyle demiştii.sonra sütüm geldi çok şükür..sağıp sağıp verdim biberonla 3 - 4 günde kendine geldi yavrumm.çok uyumamaya başladı daha da canlandıı.eğer bebeğin seni emiyorsa çay kaşığıyla verr..2 saatte bir ver mutlaka.çünkü bunu vücut sadece ve sadece idrarla atabiliyo.başka bi yolu yokkk...

kızlar mrb ben dün doğum yaptım kızımı kollarıma sağlıcakla aldım çok şükür.sezeryanım kolay oldu desem yalan olur kendime gelirken çok ağrı çektim.bugün daha iyiyim.ama sütüm gelmedi henüz o kadar çok üzülüyorumki ( bize dua edin kızlar lütfen.Allah diğer bekleyen arkadaşlarıma kolaylık versin bu güzel duyguyu herkese yaşatsın.

canım ben zaten devamlı emziriyorum sütümde az değil çok şükür ama hiç gerileme olmadı şimdiye kadar
çok uyuyorsa nasıl besleyebiliyosunn?uyuyup kalmıyo mu memede?hem emzir hem de sağıp kaşıkla verebilirsinn daha çok sıvı alıp bol bol idrar yapmasını sağlamak için...

merhaba kızlar ben hala doğurmadım dün nişanım geldi bugünde kananam oldu doktora gittik 1 cm açılma en geç cumartesi doğar dedi bekliyoruz belim çok ağrıyo.tekrar eve geldik sancım sıklaşırsa gidicem.

Merhaba arkadaslar
Ben de bu pazartesi sezeryanla dogum yapaicam kismetse..burayi cok gec bulmus oldum ama yinede yetistim sayilir sonuna:))valla dogum hikayelerini okuyacam diye gozlerim agridi:)bende size bisey sormak istiyorum.benim anestezi durumumu doktor bana birakti.spinal mi genel mi diye.. Ben okuyorum arastiriyorum bi turlu karar veremedim..genelde cok aciyla uyanmaktan kendime gelememekten korkuyorum,spinalde sonunda bas agrisi beni bulur diye korkuyorum.cok az zamanim kaldi..nolur benimle fikirlerinizi paylasin...karar veremiyorum napicam benn(

kızlar bende doğdum sezeyan beklerken suyum geldi ve normal doğumla dünyaya geldi oğlum hikayemi yazıyorum şimdi 2012 aralık anneleri doğum hikayelerine

kızlar ben pazartesi doğum yaptım haber veremedim nete giremedim,çok tatlı bir oğlum oldu hikayemi paylaşacağım ama misafirlerim var görüşmek üzere....

spinal sezeryan daha sağlıklı canım bebeğin için genel anestezi de bebekde narkoz alıyor spinalde normalde baş ağrısı görülmez anestezi uzmanın iyiyse spinalde sıvı omurilik cevresine verilirse baş ağrısı yapar bende 20 de spinal anesteziyle sezeryan olacam ve bunu en çokta kızımın doğum anına şahitlik etmek işin istiyorum sağlıkla alırsın sende inşallah canım.

Hmm deneyimli bir ağızdan bunları duymak heyecan verici gerçekten :) yaa valla Bende aşırı heyecan var bilmiyorum nasıl olacak :) Tabiki normal doğumu istiyorum bekliyorum ama tirsiyorum yine de Acaba herkes de oluyo mu Korku merak ediyorum gerçekten. Sizin normal mi oldu nasıl di? Ve ilk bebek mi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…