evet cnm normal dogum bekliyoruz insallah....valla belirtmis oldugun butun belirtiler bendede var bende bilmiyorum acaba bu bir isaretmi ama tam sancilar girmedikce tam birsey diyemecegiz herhalde ama haftaya dogururum diye icime doguyor.....hadi bakalim hayirlisi.........
heyecan yaptim simdi su anda saatte bir gelen sol tarafimda bir agri var....ama sadece sol tarafim....belimin sol tarafindan bacagima kadar iniyor..adet sancisina benziyor....ama yalanci sanci olabilirmi???karnim sert...............:18::18:Kizlar ayni belirtiler bende de vardi kuzum dogdu :))) kendinizi yavas yavas hazurlayin derim ben :)
allah anali babali buyutsuncnm demekki bu sezeryan herkeste farkli bir etki yaratiyor....dogum hikayeni ekledinmi cnm okuyalim....
Canim bilgilendirmen icin sagol ilk dogdugunda filan hic bu sorunumuz yoktu simdi ortaya cikti kaloriferlerdede su var halbuki demekki yeterli gelmiyo
Benim minnosum 2 saatte bi uyaniyo emiyo biraz uyanik kalip tekrar uyuyo bu normal degil mi ? Kbabam oturup onunla saattlerce uyanik kalacagini saniyo da :)))
yaa kizlar belimin sol tarafindan baslayan agri devam ediyor... sol ayagima kadar...ayaklarim buz kesti iki kat corap ve patik giydim...karnim hala sert bana yardimci olun ne olur evde kimsede yok...evde tek basinayken dusa giremiyorum...
tedirgin oluyorsan önce ya doktorunu ara ya da yanna birini çağır. oturmakla, çorap giymekle bişey değiştiremezsin.
heyecan yaptim simdi su anda saatte bir gelen sol tarafimda bir agri var....ama sadece sol tarafim....belimin sol tarafindan bacagima kadar iniyor..adet sancisina benziyor....ama yalanci sanci olabilirmi???karnim sert...............:18::18:
internetten arastiriyorum istirahat edin ve sancilarin duzenli olup olmadigini takip edin yaziyor....eger son bir saatte boyle devam ederse dr.uma telefon acarim artik cnm....insan heyecan yapiyor...bosa telaslandirmak istemiyorum kimseyi....
korkmana gerek yok hayatım. benim kızımda sarılık geçirdi. bol bol emzir aç bırakma o kadar. sarılık her bebekte olur normal bişey.üzülme sakın sütün olmaz .1 haftada geçti bzmki hiç bişey olmdı. şimdi hersey yolunda allaha şükür.
kızlar bizim sarılığımız geçmedi en son değeri 16 daydı içinizde bu durumda olan var mı ?
zeynep kamildeki doktor fototerapiye gerek yok dedi haftaya bidaha gitcez testler yapılacak
doktor bişey olmaz dedi ama ben çok tedirginim
çok uyuyorsa nasıl besleyebiliyosunn?uyuyup kalmıyo mu memede?hem emzir hem de sağıp kaşıkla verebilirsinn daha çok sıvı alıp bol bol idrar yapmasını sağlamak için...canım ben zaten devamlı emziriyorum sütümde az değil çok şükür ama hiç gerileme olmadı şimdiye kadar
Merhaba arkadaslar
Ben de bu pazartesi sezeryanla dogum yapaicam kismetse..burayi cok gec bulmus oldum ama yinede yetistim sayilir sonuna:))valla dogum hikayelerini okuyacam diye gozlerim agridi:)bende size bisey sormak istiyorum.benim anestezi durumumu doktor bana birakti.spinal mi genel mi diye.. Ben okuyorum arastiriyorum bi turlu karar veremedim..genelde cok aciyla uyanmaktan kendime gelememekten korkuyorum,spinalde sonunda bas agrisi beni bulur diye korkuyorum.cok az zamanim kaldi..nolur benimle fikirlerinizi paylasin...karar veremiyorum napicam benn(
Kizlar ayni belirtiler bende de vardi kuzum dogdu :))) kendinizi yavas yavas hazurlayin derim ben :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?