Ah bu kvalideler benimki melek oldu sanki onumde dort donuyo yemegimi yatagima getirmeler meyveler getirmeler gozlerime inanamiyorum.. Kbabam gercek guzunu gosterdi adam herseye karisiyo ben kbabayim susayim oturayim demiyo bebegimin basindaki sapkaya bile karisti eskiden tulbent orterlermis neden sapka giydiriyomusum sanki dede olup cocuguma bi cop almis gibi konusuyo bende diyecektim cok biliyosaniz iki parca biseyde siz alsaydinizda giyseydi diye ama esim var arada....
Bu gelen giden muhabbetindende biktim artik cocugum biri gelince resmen cigrindan cikiyo erkek musafieler bile lohusa kadin demeyip yanima geliyolar kbabam zaten bi alem milletle sanki aksam oturmasindaymis gibi bi muhabbet caylar borekler.., baska odaya gecelim demiyolar.,, bende esime gelen baska odaya giysin cocuk etkileniyo dedim o da ailesine soyledi ama bakalim ne olacak sadece esim icin susuyorum o da bunaldi biraz iyi olsaydin evimize gidersik diyo....
Kizlar ayni ildeyseniz kvalidenizle hidin evinizde yatin bizim gibi rezil olmayin sakin...,
canım sen farklı ildede olsa kayınvaldenin evinde ne işin var bak bende çok uzaklardayım ama yinede evimi terk edip başka bir yerde doğurmak istemedim gelmek isteyen benim eveme gelsin baksın dedim insanın kendi evi gibisi yok sende biran oöce toparlanıp bebişinle beraber evinin yolunu tutarsın inşallah.
Ahhh canım( sabret...
en azından eşin seni anlıyor. benimki ne olursa olsun anne-babasına toz kondurmaz.
Ah bu kvalideler benimki melek oldu sanki onumde dort donuyo yemegimi yatagima getirmeler meyveler getirmeler gozlerime inanamiyorum.. Kbabam gercek guzunu gosterdi adam herseye karisiyo ben kbabayim susayim oturayim demiyo bebegimin basindaki sapkaya bile karisti eskiden tulbent orterlermis neden sapka giydiriyomusum sanki dede olup cocuguma bi cop almis gibi konusuyo bende diyecektim cok biliyosaniz iki parca biseyde siz alsaydinizda giyseydi diye ama esim var arada....
Bu gelen giden muhabbetindende biktim artik cocugum biri gelince resmen cigrindan cikiyo erkek musafieler bile lohusa kadin demeyip yanima geliyolar kbabam zaten bi alem milletle sanki aksam oturmasindaymis gibi bi muhabbet caylar borekler.., baska odaya gecelim demiyolar.,, bende esime gelen baska odaya giysin cocuk etkileniyo dedim o da ailesine soyledi ama bakalim ne olacak sadece esim icin susuyorum o da bunaldi biraz iyi olsaydin evimize gidersik diyo....
Kizlar ayni ildeyseniz kvalidenizle hidin evinizde yatin bizim gibi rezil olmayin sakin...,
canm allah sabır versin... bende kendi annemin oturduğu şehirde doğum yapmayı planlıyorum nasip olursa ve kendi annemin evinde bile rahat edebilirmiyim gelen giden bolluğundan diye tereddüt ediyorum kbabanın kvalidenin evinde hiç rahat edemezdim heralde... kendi evine gitme şansın varsa evinde yat bence kvaliden bakmaya gelsin ozaman kbaban gelmez belki
Allah sabır versin cnm,böyle anlayışsız insanları da ıslah etsin
canm allah sabır versin... bende kendi annemin oturduğu şehirde doğum yapmayı planlıyorum nasip olursa ve kendi annemin evinde bile rahat edebilirmiyim gelen giden bolluğundan diye tereddüt ediyorum kbabanın kvalidenin evinde hiç rahat edemezdim heralde... kendi evine gitme şansın varsa evinde yat bence kvaliden bakmaya gelsin ozaman kbaban gelmez belki
Tontisler merhaba
Doguran arkadaslarin gozu aydin ,, doguracak olanlari da Allah bir avazda kurtarsin..
Bisey sorucam kizlar benim melegim emerken hep sutu genzine kaciriyor bunu onlemek icin ne yapmaliyim tavsiyelerinizi bekliyorum...
Selam kızlar. Beni merak etmişsiniz ama malesef daha doğurmadm. Sancı falan da yok zaten. Yarın sabah 9.3o da randevum var bakalım duruma göre konuşacağız doktor amcamizla :)
kızlar bizim sarılığımız geçmedi en son değeri 16 daydı içinizde bu durumda olan var mı ?
zeynep kamildeki doktor fototerapiye gerek yok dedi haftaya bidaha gitcez testler yapılacak
doktor bişey olmaz dedi ama ben çok tedirginim
kızlar bizim sarılığımız geçmedi en son değeri 16 daydı içinizde bu durumda olan var mı ?
zeynep kamildeki doktor fototerapiye gerek yok dedi haftaya bidaha gitcez testler yapılacak
allah anali babali buyutsunMerhaba anneler, ben 7 Aralık cuma günü oğlumu kucağıma aldım ama hala başımı kaldıramıyorum spinal anestezi oldum.kimseye tavsiye etmiyorum baş ağrısı feci kötü
merhaba anneler ve anneye olmaya an kalmis anne adaylari
bugun dr.kontrolumuz vardi...sancim bir 20 birde 40 oldu bi ara 50yi bile gorduk...ama dr.birsey demedi acil birsey oldugunda hemen hastaneye gelin dedi o kadar bebegin kilosunda artis yok fazla 3200 kg. gecen haftada bu civardaydi boyu 50 cm mis...
sizce bu sanci fazlami belimdede ara ara agrilar giriyor...
birde soyle birsey var sanki uzerimdeki agirlik azaldi bugun bir yuruyusm vardi hizli hizli hic yorulmadim....
güzelim benim kızımda öyle oluyordu doktora söyledim kaloriferden dolayı hava kuruyor o yüzden burnu kapanıyor dedi
emerkende nefes almakta zorlandığı için boğazında kalıyormuş
burun damlası verdi bize onu kullanıyoruz şimdi daha iyi ama her emzirmeden önce damlatıp 10 dakika bekliyorum öyle emziriyorum
birde odayı nemlendirmek için peteklerin üzerine ıslak havlu felan koyuyorum
evet cnm normal dogum bekliyoruz insallah....valla belirtmis oldugun butun belirtiler bendede var bende bilmiyorum acaba bu bir isaretmi ama tam sancilar girmedikce tam birsey diyemecegiz herhalde ama haftaya dogururum diye icime doguyor.....hadi bakalim hayirlisi.........canım Aynen iki gündür Bende üstündeki Ağırlik azalmış gibi yani daha enerjik gibiyim :) Acaba bu bir işaretmi :) . . Bide son iki gündür Karnim da kasılma çok fazlalasti. Yani ani den sertleşiyo hatta bi taraf tümsek oluyo ve bi kaç saniye sonra düzeliyo. Bu fazlalasti . Sizde de varmı böyle bişey ?? merak ediyorum Acaba doğum habercisi mi:) . Bende de şimdiye kadar hiç sancı çıkmadı en son Gecen hafta cumartesi gitmiştim 38. Hafta bitiminde. Artık bu cumartesi 39 bitiyo bakalım sancı görecekmiyim Bende.. Bi de normal doğum mu bekliyosun sende?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?