2012 Aralık Anneleri Paylaşım Alan

canım sen farklı ildede olsa kayınvaldenin evinde ne işin var bak bende çok uzaklardayım ama yinede evimi terk edip başka bir yerde doğurmak istemedim gelmek isteyen benim eveme gelsin baksın dedim insanın kendi evi gibisi yok sende biran oöce toparlanıp bebişinle beraber evinin yolunu tutarsın inşallah.

Canin doktorum riskli gebelik olmasi nedeyinle aeyehati yasakladi bende o sirada kvalidemlerin oldugu ildeydim ve evime gidemedim evimde elazigin bi ilcesinde merkeze uzak ve ilcede hastane yok oyle olunca ben burda kalmak zorunda kaldim...
İnsallah esimin 25 gunluk izni kaldi 6 si gitti bi 4-5 gununu de evde gecisek 15 gun filan kaldi bakalim artik hakkimizdan hayirlisi.,

canm allah sabır versin... bende kendi annemin oturduğu şehirde doğum yapmayı planlıyorum nasip olursa ve kendi annemin evinde bile rahat edebilirmiyim gelen giden bolluğundan diye tereddüt ediyorum kbabanın kvalidenin evinde hiç rahat edemezdim heralde... kendi evine gitme şansın varsa evinde yat bence kvaliden bakmaya gelsin ozaman kbaban gelmez belki

Allah sabır versin cnm,böyle anlayışsız insanları da ıslah etsin

Annen seni herkesten fazla dusunur canim bi sikintiyi sen yasamaZsin insallah...,
Dikislerim var malesef biraz iyi olayim zaten dogru eve .. Esimde sub gece aynisini soyledi biraz iyi olsan eve gideriz diye..,

Ne diyelim Allah herkese akil fikir versin bize de sabir

Allah sabır versin cnm,böyle anlayışsız insanları da ıslah etsin

Aman ben iyi olayim kimsenin gelip bana bakmasina gerek uok canim onlardan gelecek hayir Allahtan gelsin ben bu ailede kim melek kim seytan anlamadim zaten ......

Tontisler merhaba

Doguran arkadaslarin gozu aydin ,, doguracak olanlari da Allah bir avazda kurtarsin..

Bisey sorucam kizlar benim melegim emerken hep sutu genzine kaciriyor bunu onlemek icin ne yapmaliyim tavsiyelerinizi bekliyorum...

güzelim benim kızımda öyle oluyordu doktora söyledim kaloriferden dolayı hava kuruyor o yüzden burnu kapanıyor dedi
emerkende nefes almakta zorlandığı için boğazında kalıyormuş
burun damlası verdi bize onu kullanıyoruz şimdi daha iyi ama her emzirmeden önce damlatıp 10 dakika bekliyorum öyle emziriyorum
birde odayı nemlendirmek için peteklerin üzerine ıslak havlu felan koyuyorum

kızlar bizim sarılığımız geçmedi en son değeri 16 daydı içinizde bu durumda olan var mı ?
zeynep kamildeki doktor fototerapiye gerek yok dedi haftaya bidaha gitcez testler yapılacak
doktor bişey olmaz dedi ama ben çok tedirginim

Selam kızlar. Beni merak etmişsiniz ama malesef daha doğurmadm. Sancı falan da yok zaten. Yarın sabah 9.3o da randevum var bakalım duruma göre konuşacağız doktor amcamizla :)

az kaldı az doğurucaz bir gün nasıl olsa

geçmiş olsun yawruşcuğum...

evde beyaz flüoresan lamba yok mu

ablamın ilk bebeğini biz ışık altında tutmuştuk doktor öyle tavsiye etmişti.

canım çok geçmiş olsun ahh şu sarılık .....
biz atlattık canım çok şükür inşallh senin meleğinde atlatır
benim sütüm az canım sağdım verdim gece gündüz 2 saate bir mama artı süt besledim hiç uyumadım besle canım çok çok emzir sütün varsa ben mama ile besledim o bile işe yaradı tek çözümü anne sütü ile beslemek geçiyor inan ben iyileşene kadar hiç uyumadım çok canımyanıodu şükür rabbime geçti

sarılık en son gözde geçiyor canım sapsarı çapakla gözündekinide atıyor ve bitiyor

merhaba anneler ve anneye olmaya an kalmis anne adaylari
bugun dr.kontrolumuz vardi...sancim bir 20 birde 40 oldu bi ara 50yi bile gorduk...ama dr.birsey demedi acil birsey oldugunda hemen hastaneye gelin dedi o kadar bebegin kilosunda artis yok fazla 3200 kg. gecen haftada bu civardaydi boyu 50 cm mis...

sizce bu sanci fazlami belimdede ara ara agrilar giriyor...

birde soyle birsey var sanki uzerimdeki agirlik azaldi bugun bir yuruyusm vardi hizli hizli hic yorulmadim....

Merhaba anneler, ben 7 Aralık cuma günü oğlumu kucağıma aldım ama hala başımı kaldıramıyorum spinal anestezi oldum.kimseye tavsiye etmiyorum baş ağrısı feci kötü

Merhaba anneler, ben 7 Aralık cuma günü oğlumu kucağıma aldım ama hala başımı kaldıramıyorum spinal anestezi oldum.kimseye tavsiye etmiyorum baş ağrısı feci kötü
allah anali babali buyutsun cnm demekki bu sezeryan herkeste farkli bir etki yaratiyor....dogum hikayeni ekledinmi cnm okuyalim....

bebeklerini kucaklarına alan tüm anneleri ve küçük bebişlerini tebrik ediyorum.bizim de bugün 20.günümüz.10 gündür internetimiz yoktu giremedim ve sizleri çok merak ettim.benim de spinal oldu ve o baş ağrısını unutamam dikişlerimin acısını bile hatırlamıyorum kafamı kaldıramadım 1 hafta.sonra geçti de kendime geldim.

korkmana gerek yok hayatım. benim kızımda sarılık geçirdi. bol bol emzir aç bırakma o kadar. sarılık her bebekte olur normal bişey.üzülme sakın sütün olmaz .1 haftada geçti bzmki hiç bişey olmdı. şimdi hersey yolunda allaha şükür.

canım Aynen iki gündür Bende üstündeki Ağırlik azalmış gibi yani daha enerjik gibiyim :) Acaba bu bir işaretmi :) . . Bide son iki gündür Karnim da kasılma çok fazlalasti. Yani ani den sertleşiyo hatta bi taraf tümsek oluyo ve bi kaç saniye sonra düzeliyo. Bu fazlalasti . Sizde de varmı böyle bişey ?? merak ediyorum Acaba doğum habercisi mi:) . Bende de şimdiye kadar hiç sancı çıkmadı en son Gecen hafta cumartesi gitmiştim 38. Hafta bitiminde. Artık bu cumartesi 39 bitiyo bakalım sancı görecekmiyim Bende.. Bi de normal doğum mu bekliyosun sende?

Canim bilgilendirmen icin sagol ilk dogdugunda filan hic bu sorunumuz yoktu simdi ortaya cikti kaloriferlerdede su var halbuki demekki yeterli gelmiyo

Benim minnosum 2 saatte bi uyaniyo emiyo biraz uyanik kalip tekrar uyuyo bu normal degil mi ? Kbabam oturup onunla saattlerce uyanik kalacagini saniyo da :)))

evet cnm normal dogum bekliyoruz insallah....valla belirtmis oldugun butun belirtiler bendede var bende bilmiyorum acaba bu bir isaretmi ama tam sancilar girmedikce tam birsey diyemecegiz herhalde ama haftaya dogururum diye icime doguyor.....hadi bakalim hayirlisi.........

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…