2012 Aralık Anneleri Paylaşım Alan

slm kızlar
nasılsınız nasıl gidiyor bakalım kızımla ilgilenmekten pek giremiyorum nete sayılı kişi kalmışsınız doğumunuz bi avazda olur inşallah allahım yardımcınız olsun

amin cnm valla son haftalardayiz arad bir sancilar geliyor ama hala beklemedeyiz...kuzularinizi kokulu opup bizede dua edin olurmu???

amin cnm valla son haftalardayiz arad bir sancilar geliyor ama hala beklemedeyiz...kuzularinizi kokulu opup bizede dua edin olurmu???

adet sancısı gibi sancılar mı geliyor canım inşallah en yakın zamanda doğurursunuz dualarım sizinle rabbim size kolay doğumlar nasip etsin benim gibi fazla beklemeden 2 ıkının çıkarın bebişleri

Kızlar...
sonunda bende 12.12.2012 de epidural sezeryanla oğlum Çınar'a kavuştum..
bugünde evimize geldik...
herşey yolunda çokşükür... en yakın zamanda size doğum hikayemizi de yazıcaz
doğum yapanlara hayırlı olsun, bekleyenlere de Allah yardımcınız olsun diyeyim..
En yakın zamanda sağlıkla kavuşun inşallah..

beklemek cok yoruyor artık benı bır an önce bebegıme kavusmak ıstıyorum koklamak öpmek ...ama bır yandan da korkuyorum bugunlerı bır daha yasayamıcam bır sekılde buyuk bır sorumluluk altına gırıcem dıye..kafam hem cok karısık hem de bır okadar mutlu ve umutlu ..kendımı hıssettıklerımı kımselere ıfade edemıyorum ayıplanırım eleştırılırım dıye umarım benı anlayan bırı cıkar ve umarım yalnız değilimdir...

iyi akşamlar kızlar...
12.12.2012 de sabah 09.30 gibi doğum gerçekleşti..kuzum 3800gr 51cm 1 gece kaldık dün sabah çıktık..benimle beraber sezeryan doğum yapanlar sütünüz geldi mi..benim gelmedi daha..elektrikli pompa ile arada da deniyorum olmuyor çok az sarı suyumuz geliyor o kadar..ayrıca oğlumda memeyi kavrayamıyor..göğüs ucu kullanıyorum..halbuki göğüs ucumda gayet iyi..sütün gelmesi için ne yapabilirim..sarılık olmasından korkuyorum..mama veriyorum şuan..

benim de aynı senin gibi canım... bence en fazla 3 dört günü doğurucam... sancılar sürekli öyle dalgalı değil daha yani nasıl desem sabit... ama şiddeti yavaş yavaş artıyor gibi. sanırım doğum yaklaştıkça dalgalı olmaya başlayacak.

canım Allah analı babalı büyütsün senle beraber ymd de sezaryenle doğum yapacaktı acaba o nasıl ki?

bu arada umarım sütün gelmiştir.

Allah analı babalı büyütsün. hiç endişe etme en kısa zamanda gelir. Allah bebeğini korur seni de. rezeneli çaylar iyi gelir. hurma dut reçeli falan yemeye çalış. inşallah işe yarar

evet canım masaya çıktın mı iş ıkınmada nefesini hiç boş yere harcamadan bağırmadan bütün gücünle nefesini toplayıp yiteceksin ama ıknmayı kes dedikleri anda keseceksin ben o kafası çıkdıktan sonra da ıknınca dikişim oldu yoksa doktorum ıknma tamam dedi ben o anda kesmedim yoksa 2 yada 3 dikişim olacakmış doktorum öyle dedi sadece onları dinleyin doğru sancı çok kuvvetli ama bağırmak acınızı dindirmiyor aksi halde gücünüzü boşa harcamış olursun korkma dikiş atılırken hiç birşey hissetmiyorsun uyuşturuyorlar

Son düzenleme:

gözün aydın allah analı babalı büyütsün

inşallah canım...sağolllll

kizlar dunden beri adet agrisi gibi belime agri vuruyor ama gunduz birsey yok aksamlari siklasiyor...peki bu sancilar kuvvetlendiginde gercek sanci oluyor degilmi??????

bunu ogrendgim iyi olduuuuu......cook tesekkur ederim....suni sanci kac saat verildi...

gülüm benim kızım 41 haftanın sonu geldi hala zahmet edip gelmemişti artık sunni sancı ile doğuma karar verdik sabah 8 gibi gittim hast. gelmeye karar vermiş dedi dr.2 cm açılman var dedi. sunni sancı 3 saat verildi 5 cm den ileri gidilmeyince bebek yoruluyor diye gece 4,30 a kadar kendi sancılarımla bıraktı.tekrar sunni sancı verilince 1 saat içinde 8 cm le doğumhaneye aldı.sunniyi tekrar kesti saat 9 da kızımı kucağıma almıştım.anlayacağın açılmaya bağlı dozajı süresi

ablacim buralarin acamisiyiz aklima ne gelirse sorasi geliyor....tesekkur ederim ama bunlari ogrenmek iyi geliyor insana,,,,:13:

kızlar seastire eve gelmiş ama yiğiti bebeği çıkarmamışlar hastaneden
seastire sütünü sağıp gönderiyormuş hastaneye belki yarın yiğitide taburcu edebilirlermiş inşallah yarın evine gelir yiğit paşamız

Selam hayırlı geceler benim 12 aralıkta gelecekti sözde
Ama gelmiyor bi türlü çarşamba günü suni sancı verilecek
Çok korkuyorum inşallah normal doğum olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…