2012 Aralık Anneleri Paylaşım Alan

doğum yapmayı bekleyen heyecanlı anneler; umarım en kısa sürede kavuşursunuz bebişlerinize... O kadar güzel duygularki anlatamam... Benim paşam bugün 10 günlük oldu çok şükür... büyüyo hayata alışıyo... annesini hiç üzmüyo... Dualarım sizinle umarım sizinde benim ki kadar kolay bir doğumunuz olur...

Amiiin inşşallah :) Allah analı babalı büyütsünn bebeğini, bende aşırı heycan ve tedirginlikle beklıyorum bebeğimin geleceği anı :)

canım benim haklısın beklemek çok zor:))) ama sonrası muhteşem... Hiç korkma endişelenme hep olumlu düşünkü olumlu olsun...en lkısa zamanda bebeğine kavuşmanı diliyorum... bu arada bu günlerinde tadını çıkar ilk 2 3 gece pek uyuyamıyosun... bebeğinden gözünü alamıyosun her an yanıbaşında bekliyosun biraz yıpranıyosun... sen şimdiden bol bol dinlenkii çok yıpranma...

Ahhh ah muhteşemdir eminim doğum sonrası rahatlama ve bebeğine kavuşmaak :) Ama bn nedense normal dğumda olan şu kesik ve dikiş olayı korkutuyo çok hisedecekmıyım canım yanacakmı die oraya takılmış vaziyetteyim . Yaa sonuçta ilk kez yaşıycaz bu kadr cık korku normaldir heralde :) yaşayanlar ve ve büyüklerimzden duyduğm kadryla o an dikşi hissetmiyosun bile dıyolar sancıdan sevnçten vs . ama yaşamadan da rahatlamıcam glaliba :)

Aynı günü beklıyoruz senınle :) sanırım sende noırmali beklıyosun ,hakkımzda hayırlısı olsun inşşalahhh.. kOrku varmı hiçç sende

canım korku mudur nedir bilemiyorum ama birazcık heyecan var. ama pırt diye doğuruverecekmişim gibi geliyor bana

bir de 23 üne kalmaz bu pazartesi kızımı kucağıma almış olurum sanırım... çünkü sancım var... dün nst de sürekli 40 daydı ve arada 50 ye çıktı bugün o an hissettiğimden daha şiddetli sancılarım var :S

Hadii bakalım inşallahh ikimizdee öle kolay pırtlatırız bebişleri yaa :))))) Anladım bende sancı fln yok hissettiğim bşy yok enazından . Bakalım yarın kontrolum var nst de bşy çıkcakmı merak ediyorum,çünkü hep 20lerde duruyo yukarısını görmedik daha :). bnde gununu bekleyecekmış gibi hissediyorumm artık hayırlısı bakalım :) Allahh yardımcımız olsun inşallah hepimizin..

amin canım... ben de nst deyken aslında hiç sancı hissetmiyordum valla ağrı eşiğim mi yüksek nedir... ama en az 40 çıktı düşün yani

artık doğsun yaa özledim ben zaten kilo falan da almıyor hiç :) gerçi doktor bu durumdan çok memnun kolay doğururum diye ama bakalım

ha bir de dikişten korkma sezaryen kadar kötü olamaz ki... 8 kat dikiş var bir de 3 4 tane tek kat doku dikişi var.

eğer doktorun dediği anda ve onun istediği şiddette ıkınırsan dikiş bile olmayabiliyormuş. youtube da nefes teknikleri videoları var istersen bir izle

Aynennn bizimde kılo alımı durdu 37 haftada atak yaptı ve sonra durdu 3.180 gr dı geçen hafta ve doktorda daha almaz bu cıvarlarda olur dedi zaten normalde istediğim için sorun yok hatta daha iiymş senın dediğin gibii :). Ve sezeryan daah kötü tabiki bn ondan daha çok korkuıyorum gerçkten tercih etmem zorunluluk olmadıkça.. Evt o ıkınma işi zaten kilit noktası sanırım onu becerdikmi bebiş hooop die çıkıveriyoo kucağaa :) .Nefes teknıklerine de hiç bakmamışşştım söylediğin ii oldu bi bakayımm tşkler

rica ederim canım... bildiğim kadarıyla yırtılma ve sonucunda dikiş ihtiyacının tek sebebi sancı peak (yani tepe) noktasında değilken bile annenin ıkınma refleksi ile rahmin kasılması olmaksızın işe yaramayacağı halde ıkınmasından kaynaklanıyor. fakat eğer nefes almaya ve vermeye odaklanırsan o ıkınma refleksini baskı altına alıp gerektiğinde ıkınmış oluyorsun.

kizlar dun sancilandm gece 10 da hastaneye yatişim oldu sabah 4 de normal dogum yaptim.cok zordu bebegm 3.520 dogdu emiyo cok sukur darisi sizlerin bşina

Selam kızlar bugün kontrolüm vardı ama değişen bişey yok. Açılma aynı bi parmak sancı sıfır son üç gün daha bekleme kararı aldık. Hala aynıysa beklemenin anlamı yok. Sezeryan olcm duruma göre. Hayırlısı olsun

kizlar dun sancilandm gece 10 da hastaneye yatişim oldu sabah 4 de normal dogum yaptim.cok zordu bebegm 3.520 dogdu emiyo cok sukur darisi sizlerin bşina

dedim zaten ya eczreyrey ya da oflu dan bugün bir doğum haberi alırız diye çok sevindim maşallah kilosu falan çook iyi Allah analı babalı büyütsün biraz uzun süre sancı çekmişsin ama Allah günahlarımıza kefaret eylesin ne diyeyim

canım merak etme eli kulağında senin miniğinin de gelicek az kaldı

cnmmmm bende dunden berı sana bakıyorum yoksun tahmın ettım avrum aynen dedıgım gıbı ananeyı beklemış
gecmış olsun tatlım rabbım analı babakı buyutsun zu ömur versın
ay zormu oldu doğum cnm doğumevınde oldu dıımı
emmesınede sevındı cnm ya nasıl doğuştn bılıyolar dımı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…