2012 Aralık Anneleri Paylaşım Alan

Kızlar yaa ben şimdi mutfakta düştüm ( eşimin bulaşık makinasının kapağını açık bırakmış, sepette dışarda duruyodu, bende karanlıkta hızlı girdim mutfağa ayağım takıldı direk üstüne düştüm kolumu çatallar çizdi çok fena çok acıdı ama o kadar önemsemiyorum da, bide direk karnımın üstüne düştüm (((( biişey olurmu çok korktum bebek biraz biraz oynuyo ama emin olamadım. Çok acil cvp verin lütfen

Ayyyy allah korusun seni de bebeği de korkma hareket ediyorsa bişey olmamış

Ayyyy allah korusun seni de bebeği de korkma hareket ediyorsa bişey olmamış

Çikolata yedim bekledim biraz oynadı yine hareketli ama hani ne bilim ezilmişmidir bişey olmuşmudur çok tedirgin oldum. eşim doktora gidelim diyo ama ben yok dedim de napsam bilmiyorum ki. Bişey olmamıştır dimi (

Çikolata yedim bekledim biraz oynadı yine hareketli ama hani ne bilim ezilmişmidir bişey olmuşmudur çok tedirgin oldum. eşim doktora gidelim diyo ama ben yok dedim de napsam bilmiyorum ki. Bişey olmamıştır dimi (

En azından nts ye girip kalp atış hızını falan öğrenebilirsin için rahatlar canım çok geçmiş olsun inşallah birşey olmamıştır

aaaaa seastre doğumu yaptıı maşlh kuzuma yiyğit bebeişimizin nesi var mmış canım

ver canım mama ver şekerli su ver benim düşütüğüm hataya düşme neler çektim sarılıktan ben hoş benbim sütüm hala yok mamaya mecburuz biz çok az sütüm var ..çok zor bişey mamayla beslemek çok üzülüyorum

gözünaydın cnm,çok sevindim iyi olmanıza

maşallah miniğe,inşallah sütün artar cnm,ilk günler gelmeyebilir

nisan gelmeden dogum sancilari baslarmi???????cokkkk merak ediyorum....

nişan gelmeden de başlayabilir

inşallah bugün çıkar yiğit,seastire de kavuşur yavrusuna

dr'a gidiversene cnm,için rahat etsin.Bir şey olmamıştır gerçi de.

cnm çok geçmiş olsun..ben senin yerinde olsam içimi rahatlatmak için dr a giderdim...

Günaydın kızlar. Dün sadece telefondan girip geçmişi okuyabildim,alıntı yapamıyorum tel.den girince...

Doğum yapan arkadaşlarım,Allah analı babalı büyütsün bebişlerinizi,gözünüz aydın. darısı bizlerin başına..

seastire de inşallah kavuşur bir an önce bebeğine. bu arada haber verdiğin için sağol yavruşum.. konuşursan iyi dileklerimizi ilet

Günaydın kızlar gece hiç uyumadım tedirginlikten çok korktum ama şimdi iyiyz galiba bebeğim oynuyo kıpır kıpır ama yinede doktorumu arıcam birazdan gel derse gidicem hemen.

selam kizlar bizde12/12/12bebegi oldkk.acilma olmadi sez oldu.evdeyiz dunden beri.

gözünaydın cnm,iyisin değil mi?

Günaydın kızlar gece hiç uyumadım tedirginlikten çok korktum ama şimdi iyiyz galiba bebeğim oynuyo kıpır kıpır ama yinede doktorumu arıcam birazdan gel derse gidicem hemen.

oynuyorsa endişe etme cnm,ama için rahat etsin yine de git.

bende spinal anestezi ile sezeryan oldum tatlım benimde sütüm gelmedi hemen ama ben mamaya falan başlamadım yinede emzirdim o sarı suda olsa gelen ağız denen ilk süt çok değerli bebek için verseydin keşke kızım 1 gün falan öyle idare etti artık huysuz vaziyette ama şimdi çok şükür gayet ii geliyo ve benim kızım hemen kavrıyo zaten memeyi doğduğundada öyleydi attılar üstüme kurbağa gibi homur homur ederek kaptı sen sürekli değişik pozisyonlarde dene bebişine mamaya alışırsa sonra seni istemeyebilir

Allahımmm erkenci çocuk bak görüyor musun :) inşallah tez zamanda o da taburcu olur annesinin yanına evlerine gider.

selam kizlar bizde12/12/12bebegi oldkk.acilma olmadi sez oldu.evdeyiz dunden beri.

canım Allah analı babalı büyütsün seninki azcık tombikti diye hatırlıyorum kaç kilo doğdu ki?

terekem çok geçmiş olsun bir sadaka vermenizi tavsiye ederim daha beterlerinden korusun Allah...

yaa herkesin sancıları başlamış bile bende hala tık yok sanırsam çarş. sezeryan olacağım :) annemle az önce konuştum diyorum hiç sancım bile olmadı o kadar yürüyüş yapıorum ediyorum tık yok. Annemde bana benzemişsin benimde hamileliğimde çocuk karnıma yapışmış gibi olurdu ne nişan ne su ne sancı hiç bişey doğum anına kadar olmazdı. bir kez sancılanmaya başladım mı doğum zamanı gelmiş demek olurdu dedi

doğumdan sonra bir süre sinemaya gidemeyeceğiz diyede şu halimle dün gece sinemaya da gittk ayy sinemanın sesi yüzünden de çocuk kıpır kıpırdı ama çok yoruldum fakat inat ettim sırf belki doğar diye ama yok gene tık yok sezeryana doğru gidiyorum adostlar:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…