Kızlar yaa ben şimdi mutfakta düştüm( eşimin bulaşık makinasının kapağını açık bırakmış, sepette dışarda duruyodu, bende karanlıkta hızlı girdim mutfağa ayağım takıldı direk üstüne düştüm kolumu çatallar çizdi çok fena çok acıdı ama o kadar önemsemiyorum da, bide direk karnımın üstüne düştüm (((( biişey olurmu çok korktum bebek biraz biraz oynuyo ama emin olamadım. Çok acil cvp verin lütfen
Ayyyy allah korusun seni de bebeği de korkma hareket ediyorsa bişey olmamış
Çikolata yedim bekledim biraz oynadı yine hareketli ama hani ne bilim ezilmişmidir bişey olmuşmudur çok tedirgin oldum. eşim doktora gidelim diyo ama ben yok dedim de napsam bilmiyorum ki. Bişey olmamıştır dimi(
kızlar seastire eve gelmiş ama yiğiti bebeği çıkarmamışlar hastaneden
seastire sütünü sağıp gönderiyormuş hastaneye belki yarın yiğitide taburcu edebilirlermiş inşallah yarın evine gelir yiğit paşamız
iyi akşamlar kızlar...
12.12.2012 de sabah 09.30 gibi doğum gerçekleşti..kuzum 3800gr 51cm1 gece kaldık dün sabah çıktık..benimle beraber sezeryan doğum yapanlar sütünüz geldi mi..benim gelmedi daha..elektrikli pompa ile arada da deniyorum olmuyor çok az sarı suyumuz geliyor o kadar..ayrıca oğlumda memeyi kavrayamıyor..göğüs ucu kullanıyorum..halbuki göğüs ucumda gayet iyi..sütün gelmesi için ne yapabilirim..sarılık olmasından korkuyorum..mama veriyorum şuan..
Kızlar...
sonunda bende 12.12.2012 de epidural sezeryanla oğlum Çınar'a kavuştum..
bugünde evimize geldik...
herşey yolunda çokşükür... en yakın zamanda size doğum hikayemizi de yazıcaz
doğum yapanlara hayırlı olsun, bekleyenlere de Allah yardımcınız olsun diyeyim..
En yakın zamanda sağlıkla kavuşun inşallah..
iyi akşamlar kızlar...
12.12.2012 de sabah 09.30 gibi doğum gerçekleşti..kuzum 3800gr 51cm1 gece kaldık dün sabah çıktık..benimle beraber sezeryan doğum yapanlar sütünüz geldi mi..benim gelmedi daha..elektrikli pompa ile arada da deniyorum olmuyor çok az sarı suyumuz geliyor o kadar..ayrıca oğlumda memeyi kavrayamıyor..göğüs ucu kullanıyorum..halbuki göğüs ucumda gayet iyi..sütün gelmesi için ne yapabilirim..sarılık olmasından korkuyorum..mama veriyorum şuan..
nisan gelmeden dogum sancilari baslarmi???????cokkkk merak ediyorum....
seastire sütünü sağıp gönderiyormuş hastaneye belki yarın yiğitide taburcu edebilirlermiş inşallah yarın evine gelir yiğit paşamız
Kızlar yaa ben şimdi mutfakta düştüm( eşimin bulaşık makinasının kapağını açık bırakmış, sepette dışarda duruyodu, bende karanlıkta hızlı girdim mutfağa ayağım takıldı direk üstüne düştüm kolumu çatallar çizdi çok fena çok acıdı ama o kadar önemsemiyorum da, bide direk karnımın üstüne düştüm (((( biişey olurmu çok korktum bebek biraz biraz oynuyo ama emin olamadım. Çok acil cvp verin lütfen
selam kizlar bizde12/12/12bebegi oldkk.acilma olmadi sez oldu.evdeyiz dunden beri.
Günaydın kızlar gece hiç uyumadım tedirginlikten çok korktum ama şimdi iyiyz galiba bebeğim oynuyo kıpır kıpır ama yinede doktorumu arıcam birazdan gel derse gidicem hemen.
selam kizlar bizde12/12/12bebegi oldkk.acilma olmadi sez oldu.evdeyiz dunden beri.
Günaydın kızlar gece hiç uyumadım tedirginlikten çok korktum ama şimdi iyiyz galiba bebeğim oynuyo kıpır kıpır ama yinede doktorumu arıcam birazdan gel derse gidicem hemen.
bende spinal anestezi ile sezeryan oldum tatlım benimde sütüm gelmedi hemen ama ben mamaya falan başlamadım yinede emzirdim o sarı suda olsa gelen ağız denen ilk süt çok değerli bebek için verseydin keşke kızım 1 gün falan öyle idare etti artık huysuz vaziyette ama şimdi çok şükür gayet ii geliyo ve benim kızım hemen kavrıyo zaten memeyi doğduğundada öyleydi attılar üstüme kurbağa gibi homur homur ederek kaptı sen sürekli değişik pozisyonlarde dene bebişine mamaya alışırsa sonra seni istemeyebiliriyi akşamlar kızlar...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?