gerçekten kızlar kaç kişi kaldık doğum bekleyen??
canım eşimin kuzeni yenidoğan hemşiresi..o tavsiye etti..neler yapmam gerektiğini..üzülme canım sağlıkları yerinde olsun o bize yeter..ver canım mama ver şekerli su ver benim düşütüğüm hataya düşme neler çektim sarılıktan ben hoş benbim sütüm hala yok mamaya mecburuz biz çok az sütüm var ..çok zor bişey mamayla beslemek çok üzülüyorum
sağol canım inşallahhgözünaydın cnm,çok sevindim iyi olmanıza
maşallah miniğe,inşallah sütün artar cnm,ilk günler gelmeyebilir
nişan gelmeden de başlayabilir
inşallah bugün çıkar yiğit,seastire de kavuşur yavrusuna
dr'a gidiversene cnm,için rahat etsin.Bir şey olmamıştır gerçi de.
yok canım veriyorum tabii..şöyle yapıyorum uyanınca 15 dakika bir göğüs 15 dakika diğer göğüs emmeye çalışıyo baktı olmadı sinirlenipağlamaya başlayınca mama takviyesi yapıyoruz..arada elektirkli pompa ile deniyorum 1 çay kaşığı bile çıksa veriyorum...inşallah en kısa sürede gelirbende spinal anestezi ile sezeryan oldum tatlım benimde sütüm gelmedi hemen ama ben mamaya falan başlamadım yinede emzirdim o sarı suda olsa gelen ağız denen ilk süt çok değerli bebek için verseydin keşke kızım 1 gün falan öyle idare etti artık huysuz vaziyette ama şimdi çok şükür gayet ii geliyo ve benim kızım hemen kavrıyo zaten memeyi doğduğundada öyleydi attılar üstüme kurbağa gibi homur homur ederek kaptı sen sürekli değişik pozisyonlarde dene bebişine mamaya alışırsa sonra seni istemeyebilir
Kizlar selam bebisleriniz nasil ???
Ya bizim gaz cikarma problemimiz var( kizim yukardan gaz cikartamiyo, alttanda bagirsaklarinin sesini ben bile duyuyorum... Emdikten sonra cikarma huyu basladi simdide cikardiginda sutun rengi sari oluyo usuttu mu yoksa sut filan yagli mi ??? Kvalidemlerde kaliyoz kaloriferleri oglen 12 den aksam 6 ya kadar yanmiyo gece de 12 den sabah 6 kadar yanmiyo bu arada soguk mu aldi kizim yoksa ???
Slm kızlar ben ocak annelerindenim ama kızım aceleci davrandı ve 4 aralıkta doğum yaptım şimdi kuzumla beraberiz sizlerin çoğux doğum yaptı sanırım bebişleriniz nasıl
gerçekten kızlar kaç kişi kaldık doğum bekleyen??
Bende varım beklemde olan :)
Bu arada doktorumu aradım çok sert düşmediysen bebekde aynı hareketlilikte oynuyosa sorun yok korkma dedi. Ama yine de çok korktum, Allah korudu resmen, eşim hemen sadaka vericek birine.
çok şükür ikiniz de iyisinizeşin az daha dikkatli olsun artık evde bir bızdık dolanacak öyle bulaşık makinesinin kapağı falan açık bırakılmaz yani
selam anneler ben de 12.12.2012 de kızımı kucağıma aldım.saat 09:30 da 3400 gr 51 cm olarak dünyaya geldi güzel kızım.
spinal anestezi eşliğinde sezaryen oldum.ilk gece hastanede kaldık tabii ki de zor bir gün ve geceydi..
ameliyathanede kızımı bana öptürdüler pembe sıcak ve yumuşacıktı teni ağladım ..
çok güzel bir duygu Allah herkese yaşatsın.. odaya gelince emzirmeye çalıştım tabiiki bir iki damladan oteye giden sütüm olmadı..
mama verdik ilk iki gun emzirme sonraları..3. gunden sonra sütüm geldi çok şükür..
kızım gündüz uyuyor gece ağlıyor sizinkiler nasıl?
Sağol canım bnm çok teşekkür ederim. Bugün çok üzülmüş bütün gün hep benim yüzümden oldu diyeGüya beni düşünmüş açık bırakmış bulaşıkların yıkanması bitmişti buharı çıksında iyice kurusunlar diye düşünmüşşş
kızlar bende bebeğimi 12.12.12. de saat 10.30 da kucagıma aldımm
çok tatlı massallahhh
yalnız sorunlarımız var bnm göğüs ucum yok emzirmekte sıkıntı celiyorumm
bunuda atlatırsakk maasallahh hersy yavasca yoluna girecektirr inşşşşşşşşşşşşşşşşşşş
kimler dogum yaptıııı bu aradaa herkes iyimiiiiiiiiiiiiii
kızlar biz geldik bugün taburcu olduk evimize geldik .bebeğim emdi uyuyor .bugün banyo yaptırdık evimize gelince.:)iyi dilekleriniz için çok sağolun kızlar.çok zor bir doğumdu.bebeğim vakumla doğdu sancı çekmek çok zormuş o sancıyı çekince keşke sezeryan olsaydım ya da ölseydim dedim.sizi korkutmak istemem ama çok zordu.bilin kızlar.ebeler üstümde karnıma bastırdılar ıkınıyorum çocuk çıkmıyo,yerlerde tuvalette kaka yapar gibi ıkındım yok gelmiyor en son nöbetçi hekim makata kadar kesti ve vakumla yaptı doğumu içim parçalandı resmen .seçtiğim hastanenin yanlış hastane olduğunu doğumda anladım.ama iş işten geçti.ama şimdi iyiyim çok dikişim var .biraz oturmKTA zorlanıyorum ama en azından kendi çorabımı kendim giyebiliyorum sütüm de geliyo çok şükür.normal doğum yapmak isteyenler sancıları yoksa ağızlarında 2-3 yemek kaşığı çörek otu çiğnesin ve suyla yutsun ama çiğnesin mutlaka ve 2-3 bardak kuşburnu çayı ve adaçayı içsin ben yaptım o gece sancılandım .kızlar kesinlikle sancınız sizi bağırtacak kadar olmadıkça gitmeyin hastaneye.dün asla birdaha doğurmam diyordum .bugün belki diyorum .insan zamanla unutuyor acılarını .hekese rabbim kolay doğum nasip etsin.
bu arada kimler doğum yaptı oflu kız yaptın mı doğumunu ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?