2012 Aralık Anneleri Paylaşım Alan

kizlar sabah kahvaltisindan sonra tekrar belimde bir agri basladi....normalde gunduzleri agri olmamisti aksamlari basliyordu.simdi sabahta basladi. bu agrilarin sonu ne zaman gelecek.
bugun sabah uyandigimda karnimla yani kizimla konustum bebegim bizi cok bekletme seni kucagima alip koklamak emzirmek uyutmak istiyorum...guzel guzel giydirmek ve guzel besiginde sallamak istiyorum dedim
..oda heyecanlandida kahvaltidan sonra agrilar mi basladi neeeee...

kayazelha ben hiç o şekil ağrı,sancı yaşamayınca bilmiyorum ama senin doğum da yaklaştı sanırım,zaten kaç kişi kaldınız,sizlerin de iyi haberlerini alırız inş

bildiğim 2 kişi daha var yani toplam 4 kişimi??? az daha dursun bebeğim bgnlerini çok özlücem diorum ama bi yanımda büyük bi hevesle beklior.bi kaç gündür iice ağırlaştığımı hissediorum.oturmayı yada yürümeyi sevmior vücudum,yatmak çok ii gelior.sancılıyım sürekli özellikle akşamları ayağa kalkmak bile zorluor. ama nişanım felan gelmedi bolca akıntım var birde....

Slm kızlar ben ocak annelerindenim ama kızım aceleci davrandı ve 4 aralıkta doğum yaptım şimdi kuzumla beraberiz sizlerin çoğux doğum yaptı sanırım bebişleriniz nasıl

Kizlar selam bebisleriniz nasil ???

Ya bizim gaz cikarma problemimiz var ( kizim yukardan gaz cikartamiyo, alttanda bagirsaklarinin sesini ben bile duyuyorum... Emdikten sonra cikarma huyu basladi simdide cikardiginda sutun rengi sari oluyo usuttu mu yoksa sut filan yagli mi ??? Kvalidemlerde kaliyoz kaloriferleri oglen 12 den aksam 6 ya kadar yanmiyo gece de 12 den sabah 6 kadar yanmiyo bu arada soguk mu aldi kizim yoksa ???

canım eşimin kuzeni yenidoğan hemşiresi..o tavsiye etti..neler yapmam gerektiğini..üzülme canım sağlıkları yerinde olsun o bize yeter..

sağol canım inşallahh

yok canım veriyorum tabii..şöyle yapıyorum uyanınca 15 dakika bir göğüs 15 dakika diğer göğüs emmeye çalışıyo baktı olmadı sinirlenipağlamaya başlayınca mama takviyesi yapıyoruz..arada elektirkli pompa ile deniyorum 1 çay kaşığı bile çıksa veriyorum...inşallah en kısa sürede gelir

aaa güzelim ya bu havada kalorifer yanmadan olurmu hasta olur çocuk
o gaz olayı bendede var canım ya bizde doğalgaz kullanıyoruz kuruyan hava bebeğimin burnunu tıkıyor bu yüzden hem emerken boğazında kalıyor
hemde sağlıklı nefes alamadığı için emerken hava yutuyor dün doktora gittik aşırı gazlı dedi yukarda yazdıklarımı söyledi iki gündür kıvranıyor bebeğim
bende buhar makinesiyle ısıyı ve nemi ölçen termostat alcam havayı temizlesin ve nem olsun diye inşallah düzelir meleklerimiz

kızlar doğuramayanlar arasında ben de varım

ama dün gece bir sancılar girdi anlatamam nerdeyse hiç uyumadım diyebilirim. fakat sabah daha az şiddetliydi. ayyy bacaklarım nasıl pergel gibi açıldı sancı girince anlatamaaaam

Ya bizim gaz cikarma problemimiz var ( kizim yukardan gaz cikartamiyo, alttanda bagirsaklarinin sesini ben bile duyuyorum... Emdikten sonra cikarma huyu basladi simdide cikardiginda sutun rengi sari oluyo usuttu mu yoksa sut filan yagli mi ??? Kvalidemlerde kaliyoz kaloriferleri oglen 12 den aksam 6 ya kadar yanmiyo gece de 12 den sabah 6 kadar yanmiyo bu arada soguk mu aldi kizim yoksa ???[/QUOTE]

gaz problemi bizde de var canım rezene çayı kullanıyorum o bayağı rahatlatıyor

Kizlar ya uyandiramiyorum ben benim melegimi uyuyoda uyuyo emzirmek icin uyandirayim diyorum yok bu normal mi

Bende varım beklemde olan :)

Bu arada doktorumu aradım çok sert düşmediysen bebekde aynı hareketlilikte oynuyosa sorun yok korkma dedi. Ama yine de çok korktum, Allah korudu resmen, eşim hemen sadaka vericek birine.

çok şükür ikiniz de iyisiniz eşin az daha dikkatli olsun artık evde bir bızdık dolanacak öyle bulaşık makinesinin kapağı falan açık bırakılmaz yani

selam anneler ben de 12.12.2012 de kızımı kucağıma aldım.saat 09:30 da 3400 gr 51 cm olarak dünyaya geldi güzel kızım.
spinal anestezi eşliğinde sezaryen oldum.ilk gece hastanede kaldık tabii ki de zor bir gün ve geceydi..
ameliyathanede kızımı bana öptürdüler pembe sıcak ve yumuşacıktı teni ağladım ..
çok güzel bir duygu Allah herkese yaşatsın.. odaya gelince emzirmeye çalıştım tabiiki bir iki damladan oteye giden sütüm olmadı..
mama verdik ilk iki gun emzirme sonraları..3. gunden sonra sütüm geldi çok şükür..
kızım gündüz uyuyor gece ağlıyor sizinkiler nasıl?

çok şükür ikiniz de iyisiniz eşin az daha dikkatli olsun artık evde bir bızdık dolanacak öyle bulaşık makinesinin kapağı falan açık bırakılmaz yani

Sağol canım bnm çok teşekkür ederim. Bugün çok üzülmüş bütün gün hep benim yüzümden oldu diye Güya beni düşünmüş açık bırakmış bulaşıkların yıkanması bitmişti buharı çıksında iyice kurusunlar diye düşünmüşşş

kızlar bende bebeğimi 12.12.12. de saat 10.30 da kucagıma aldımm
çok tatlı massallahhh

yalnız sorunlarımız var bnm göğüs ucum yok emzirmekte sıkıntı celiyorumm
bunuda atlatırsakk maasallahh hersy yavasca yoluna girecektirr inşşşşşşşşşşşşşşşşşşş

kimler dogum yaptıııı bu aradaa herkes iyimiiiiiiiiiiiiii

kızlar biz geldik bugün taburcu olduk evimize geldik .bebeğim emdi uyuyor .bugün banyo yaptırdık evimize gelince.:)iyi dilekleriniz için çok sağolun kızlar.çok zor bir doğumdu.bebeğim vakumla doğdu sancı çekmek çok zormuş o sancıyı çekince keşke sezeryan olsaydım ya da ölseydim dedim.sizi korkutmak istemem ama çok zordu.bilin kızlar.ebeler üstümde karnıma bastırdılar ıkınıyorum çocuk çıkmıyo,yerlerde tuvalette kaka yapar gibi ıkındım yok gelmiyor en son nöbetçi hekim makata kadar kesti ve vakumla yaptı doğumu içim parçalandı resmen .seçtiğim hastanenin yanlış hastane olduğunu doğumda anladım.ama iş işten geçti.ama şimdi iyiyim çok dikişim var .biraz oturmKTA zorlanıyorum ama en azından kendi çorabımı kendim giyebiliyorum sütüm de geliyo çok şükür.normal doğum yapmak isteyenler sancıları yoksa ağızlarında 2-3 yemek kaşığı çörek otu çiğnesin ve suyla yutsun ama çiğnesin mutlaka ve 2-3 bardak kuşburnu çayı ve adaçayı içsin ben yaptım o gece sancılandım .kızlar kesinlikle sancınız sizi bağırtacak kadar olmadıkça gitmeyin hastaneye.dün asla birdaha doğurmam diyordum .bugün belki diyorum .insan zamanla unutuyor acılarını .hekese rabbim kolay doğum nasip etsin.

bu arada kimler doğum yaptı oflu kız yaptın mı doğumunu ?

canım Allah analı babalı büyütsün maşallah sütü de gelmiş ne güzel... ben hala beklemedeyim canım pazartesi gecesini gözüme kestirdim bakalım

ayy kıyamam size Allah muhabbetinizi artırsın kim bile isteye öyle birşey yapar ki işte o yüzden ameller niyetlere göre ya Allah korumuş ama canım inşallah böyle ufak bir sıkıntı ile musibet atlatmış olun ...

ay canım gözün aydın nasılsın? Allah analı babalı büyütsün. seastire, eczreyrey, biftek, hımm başka unuttum yaw ymd falan da yapmıştır.

ofludan haber yok belki bugün yapmıştır. acaba ben de mi denesem şu kuşburnu çayını ?

Allah analı babalı büyütsün canım epey sıkıntılı olmuş doğumun :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…